Lite bilder

 Fru Everstam
Först vill jag säga att jag blev väldigt glad av nyheheten härligt för dig och sen att jag saknar dig.


Minigolfen
 Christian laddar haha:p

 Slush blev de efter men jag tycker inte det är så jätte gott;)


 Tacken är så söt när han sover :) Och han får jätte ofta komplimanger men dock inte för hans äckliga lukt haha:p Attack Delicius eller hur de nu stavas.


 Svullna fötter men då var jag smart och kom på idén att göra sådär;) gjorde inte lika ont iaf.


 Den blir bara större och större konstigt va? men inte fått några mer bristningar än de i början än så länge, men ryggen orkar inte så mycket mer snart inte jag heller hon får gärna komma om någon dag.
Jag blir så orolig att hon inte rör sig lika mycket längre men hon har de juh trångt nu. Hellre att hon är livlig så jag vet att hon mår bra än att hon nästan inte rör sig. men just nu buffar hon iaf:)

Dagen igår bestod av att prata med Sandra, prata med Marie en sväng hon skulle lämna tbx one tree hill och låna två andra one tree hill boxar. Se på Eva och Adam och städa lite:)



Och vid 23 tiden gjorde jimmie nyponsoppa mums:)
Å så prata jag med therece igår oxå :)


Håkan ringde om bilen idag men den var såld:(

Om en vecka ska jag iväg till körskolan vara där från kl 8-11.30 jag måste hålla mig vaken blir nog att ta med något litet och äta oxå så jag inte mår illa. 

Lördagar kvar imorgon!  ♥

Nu blire läsa lite bloggar!

Hade bäst
Over and out


Ont i magen!

Inte speciellt skönt.
Funderar på att lägga ut lite bilder från igår när vi spela minigolf och sen ett jätte sött kort på Tacken:D <3
Och sen ett nytt kort på magen som är stor! ah fast hela jag är väldigt stor haha men så är de när man äter en massa fet mat och godis mums! Skrållan har varit ganska lugn idag hoppas hon sparkar eller något sen så man vet att hon mår bra <3 skulle aldrig klara mig utan henne hon är mitt liv! försöker väcka henne men de går inte.så med lite musik så(Y)  :)

Nu ska vi gå och vila ett tag

Over and out

Gavicson eller hur de nu stavas!

Försöker äta en sådan nu så vidrigt! men bättre det än att få en massa sura uppstötningar som smakar typ fisk.Och de hjälper verkligen också så de e bra;)
Håkan ringde imorse och sa att mamma hittat en bil på blocket som verka bra men med min och jimmies otur som vanligt så ska en annan kolla på den före men Håkan skulle ringa tbx på fredag så håll tummarna!
För en combi är ett måste hund och barnvagn i jimmies lilla bil njae går inte. och jag vill ha en större bil känns mer säkert. Och jag funderar på att ta en intensiv kurs till vintern i säffle för körkort vore ju perfa!
Men ska på riskettan B den 7:e agusti och sen i SLUTET agusti har jag 3körlektioner det ville att jag skulle ta några till men icke så smart för då kommer juh skrållan typ:p Men jag måste juh utnyttja mina körlektioner och halkbanan;p 
Så måste köra med Håkan mycket i agusti. 
Idag ska jag Jimmie och Christian spela minigolf de hade planerat biljard men min mage är ivägen för de inte så roligt att bara kolla på:p men minigolf kan jag spela med lite hjälp att någon lägger bollen som den ska:)

Fått i mig nästan halva tabletten nu duktigt, jag bad jimmie att smaka också han vara nära på att spy, men ska jag lida ska han med ;)  Nej han har lidigt nog med mitt temperament!

Over and out

Dagen

Det gick bra hos Barnmoskan, Skrållan växer som hon ska och hjärtljuden är bra :D Och mina prover var bra:p så jag kan fortsätta äta saltlakrits mums:D
Å så har vi varit i segerstad ett tag och sen plockat ur barnrummet :)
Nej nu blire spela kort.


Over and out

Måndag

Ska iväg till Barnmorskan om ca 1timma. Var nyss lite nervös eftersom jag inte kännt av Skrållan nu på morgonen men nu är det fullrulle inne i magen;) Skriver sen om hur besöket gick, nu blire duscha sen mjukis byxor i Love it!
Men hoppas inte Bm trycker för mycket på blåsan när hon mäter livmodern bara det gör så ont och jag blir så kissnödig hahha:p Intressant information?


Over and out

Skrållan!

Det ska lillan få bli kallad hädanefter medans hon är i magen:)
Igår kväll var det inte roligt när man skulle lägga sig, jag fick ont på hela högersidan ryggen och benet men de gick över efter några minuter sen var det upp och kissa ett antal ggr men det är ju som vanligt:)
Men nu de senaste dagarna har jag börja få jätte mycket sammandragningar så det gör riktigt ont  och de kommer när som helst. Men till vad dagen har bestått av! :)
Bergvik
- Köpa presenter till Angelica som fyller 12 imorgon Grattis! :D
-2 vita body till Skrållan
-1 vit kofta

Det blev inhandlat sen åkte vi till mamma och sen på kalas mycket trevlans:)
Blev ganska mycket prat om namn haha alla tyckte typ olika(y)

Nu sa jag vara social mot min man:)


Over and out

Lördag

Gick upp vid lite efter tolv ringde Sandra så vi prata typ 2timmar, Jimmie blir helt chockad hur länge jag pratar i telefon haha vadå prata ni fram tills nu??! Jag bara ah är man tjej så är man:)
sen käka jag pizza som jag hade kvar från igår mums!
Och min snälla syster ringde och väckte mig innan 10imorse;K jag som vil sova ut medans jag kan! ;P
Härligt väder ute :) Och tacken är så himla trött bara ligger och sover sötnos!
Jimmie var så snäll igår han gjorde iordning ett fotbad åt mig sen fick jag fotmassage härlans!:D
Så han fick jätte många pussar igår :)

Antingen ska jag sortera lite saker nu eller sova, blir nog sova;)

Hade bäst

Over and out

Ont!

Får en massa sammandragningar men bara att förbredda sig för om några veckor kommer det göra mycket ondare

Sjukt!

 Hur kunde man tycka att man var lite för stor där? och ville gå ner i vikt! Skulle bli överlycklig if jag fick tbx den kroppen efter graviditeten! visst  mina lår skulle jag alltid ha men det är bara kvinnligt;) Gillar inte att lägga ut gamla kort längre då längtar man bara tbx och jag känner mig ännu fulare med alla snygga plitar finnar och svett och allt som hör till och att man inte kan ha några kläder.
Men förstår inte varför blir man nästan aldrig nöjd med sitt utseende finns nästan alltid något att klaga på iaf för min del.
Och mina vänner är så fina/snygga/söta så kommer jag där men de är ju inte med barn och blir världens lyckligaste om några veckor och det är ju bättre än att vara snygg/fin/söt! 

Jimmie och jag låg och diskutera namn inatt så nu har vi ändrat oss! ah visst kanske blir ändring tusen ggr till men vi är båda mycket nöjda nu iaf:) 
Och Lillan ville heta det också vi sa en massa namn men då rörde hon sig inte men när vi sa det namnet som det nog blir sparka hon;)  Och hon sparka lite när vi sa Olivia oxå men det namnet vill inte jag:p

Nu blire att duscha och sen kanske sminka sig? nej elr jo kanske.


Over and out


Bigfot!

Har jätte svullna händer och fötter nu gör jätte ont att gå:/ men fötterna ser inte ut som min syster gravid fötter gjorde än;) och vaderna har svullnat upp oxå.
Fått en massa sammandragningar idag mindre skönt.
Inte lång tid kvar nu tills lillan kommer:D <3<3<3

Jimmie gjorde bort sig förut hahaha;p
Attack fick glass förut och sen ville jimmie oxå de, men det han inte tänkte på var att attack hade haft skeden i munnen innan han;) så han spotta ut glassen rätt fort såg rätt skojs ut:D


Over and out


Grejjer till Lillan!

Imorse ringde mamma och sa att vi skulle fixa saker till barnrummet så bara att gå upp :p
Jimmie och Håkan åkte till Ikea och fixa spegel,bokhylla(matchar skötbordet) fotölj och fotpall.
Mamma och jag åkte iväg och kolla tapeter och gissa vad! Jag fick den färgen jag ville ha svindyra dock men:p 369kr rullen och vi skulle ha 8st(a) men det är de värdt! :D så det har vi beställt får rullarna kanske nästa vecka. åså köpte jag sängkläder, kuddar,filt,lampa, gosedjur, fyra tavlor,matta ( glömt något?)så nu är jag några tusen fattigare och mer blire!
Det kommer bli väldigt tjejigt men som sagt det är juh en flicka;)
Men tar inte kort på sakerna tror jag utan ni får se när rummet är helt klart:)
Väldigt Disney blire!

Nu blire vila för lillan och mig.

Over and out

Sara <3

Min Sara har varit här idag det har varit mycket trevligt tycker jag:p Inte träffat henne på jätte länge men snart slutar hennes sommarjobb då blire grums oftare;) Fick även födelsedags presenter av henne vilken gullunge!  Hon vet att vad en gravid Angelica vill ha jag fick Oliv naturell Fotbad och Fotkräm ( fast den blir juh mer te jimmie ;) och sen en chokladkaka MUMS! :D träffa även hennes pojkvän för han hämta henne och han verka trevlig :)

Nu kom min man hem och vet ni vad? nu ska vi ut och gå en liten promenad :)

Såg en person jag ville prata med förut men det skulle kännas så dumt eftersom jag inte känner den personen längre..

Over and out


I väntan på besök:D

Inatt sov jag ganska många timmar härlans! visst var uppe och kissa flera ggr men inte lika mycket som vanligt ;p
Och idag har jag varit duktig tagit blodprov idag men glömde en lapp så jimmie fick åka hem och hämta den haha;p  Men nu är det gjot af. På måndag ska vi till barnmorskan tror det är den som jag vanligtvis brukar ha.
Igår kväll/natt börja jag och jimmie packa BB väskan ( okej tidigt jag vet men man vet aldrig ) vi har säkert glömt en massa saker dock men:p ska höra med systeryster oxå!
Men vi måste verkligen inskaffa tvättmaskin visst lillan har en massa kläder men om hon spyr en massa så kommer inte kläderna räcka tills tvätttiden kanske:s men jag vill inskaffa två vita body och en kofta och en vitmössa. hon har redan tre rosa mössor me en vit vore oxå bra att ha:)
Och det blir tapetsera om också om jag inte redan berättat de? så på söndag tror jag att jag och jimmie åker iväg och kollar tapeter :) det är ju inge fel på tapeterna som är där inne men ändå:p
Jag är verkligen super tjock nu! och mina fötter är redan svullna och händerna tummen ner för de.
Jag är verkligen glad för att folk börjar höra av sig nu:) mitt humör blir mycket bättre en gladare mig en lyckligare jimmie(Y). Nej nu blire att jobba på att bli ännu tjockare ska äta den sista kladdkake muffinsen och se på one tree hill;)

Och vänta på att kl ska bli ca 18.00 fast de blir nog lite senare ändå haha;D <3


Over and out

I väntan på mat!

Jag ska snart äta svampstuvning mums!

försökte sova förut sov kanske 1timma sen blev de prata med sandra i mer än 2timmar haha:D
Synd att jimmie typ varit borta hela dagen/kvällen men som sagt då har man ju natten! :p
blir nog spela kort tror jag :)

Detta var ju ett helt menigslöst inlägg men skitsamma;)

Tror jag blivit coca cola beronde ;O


Over and out


Ultraljudet! :)

Allt såg jätte bra ut och Lillan har vänt sig så huvudet är neråt så därför blir jag kissnödig hela tiden haha:p
Hon ville inte ligga still precis men det gick så bra ändå, hon jag hade är så himla trevlig och hon sa att jag inte ska oroa mig inför förlossningen och att jag inte skulle läsa på för mycket om förlossningar utan att allting löser sig när man kommer dit.:)
Lillan vägde 2277 gram.

Hatar mitt internet !!

Nu blire se på one tree hill.

Over and out

Trött!

Sov ca 2 och en halvtimma inatt och var tvungen gå up vid halv 9, och sov inget på dagen igår, så trode jag skulle somna  osmart! vi gick och la oss vid 23 men jag somna vid 5 halv 6imorse jag bara ligger och vänder mig hela tiden och min kropp måste få vila ut innan lillan kommer, men kanske lika bra att vara uppe til 4 och sen sova till 12-13 på dagen? Försöka vila sem när jag kommer hem. :)
Och min hund låg och morra i sömnen inatt haha:D
Vet inte om lillan börjar vända sig för de blir lixom mer tryck nu eller hur man nu ska förklara.. och måste kissa hela tiden typ så som det var i början av graviditeten då när man kissa hela tiden och jag måste försöka börja dricka mer vatten mina händer ser ut som korvar och tårna som små potatisar och gör ont under fötterna när jag går men det  hör ju till.
Hörde att två flickor längtar tills min bebis kommer hihi så söta :)

Ska göra iordning mig nu för ska åka om 45min till sjukhuset :)
Kostar de pengar nu när jag är över 20?
Jag tror hon skulle mätas idag haha de kommer gå de tufft iaf för min lilla skrutt vill inte alltid ligga still busbebis!


Over and out

Tevlans! :D

Hade som sagt fin besök förut Mathias och hans flickvän Anna var här :)
Så mycket som jag skratta förut det var nästan konstant i 2 och en halv timma :')
Med Mathias kan man aldrig ha tråkigt eller som sagt farbror bosse? självklart var jag tvungen berätta en massa pinsamma saker om Mathias som jag vet om till Anna det är ju nästan ens skyldighet?! ;) 
Dom passa jätte bra ihop äntligen har Mathias hittat en bra tjej TUMMEN UPP! :D
Så de kommer hit i oktober ska bli riktigt nice!

Försöker få tag på Sandra men hon svarar inte!

Imorgon blire att gå upp tidigt för kl 11 blire ultraljud! Bara hoppas allt ser bra ut med lillskruttan men det gör de att. <3

Alltså jag skojja med om att hon ska heta Knytet;)  elr njae bara på sätt och vis vi har ju tänkt på en massa namn men tänk om hon inte ser ut som en sådan, då får hon heta Knytet ett tag tills vi kommer på något som hon ser ut som:)

Själv så fick jag heta Knytet ett tag efter jag var född hahhaa:p


Ska ta en bild på magen snart också kanske ska be Jimmie göra det sen svårt att ta en själv nu.

Och sen ska jag köpa Lakritsbalkar MUMS!

Nu blire nog lite choklad och vatten.

Over and out


Bebisen namn!

Antingen
Knytet Mellqvist Lindblom
eller
Knytet Andersson Lindblom


Fint va :)?

Väntar besök!

Snart får jag besök:)
Då blire mumsa jimmies goda muffins han gjorde igår! :D

Badrummet(Y)

Vad lite saker kan göra stora förändringar! Nu ser vårat badrum mycket bättre ut :)
Och Attack blev nog glad för hans nya hundmadrass elr vad man nu ska kalla de:p
Smsa till mamma förut för är så trött på att det ser så tråkigt ut här hemma så då sa mamma att vi skulle åka till Ikea så då gjorde vi de.
Inhandlat blev :
Två stora handdukar blåa
Två små handdukar blåa
En vit gästhandduk
En liten badrummsmatta
Ny toalettborste mörkblå
Vitt dusch drapperi med mönster
Och en hundmadrass elr vad de nu ska kallas;)

Men hitta inte den tvättkorgen jag ville ha så blev väldans sur så min "tvättkorg" får vara med ett tag till;)

Blev äta pizza idag och jimmie åt kebab rulle vad nyttiga vi är!
Men vi har städat och grejsat här hemma och nu bakar han så jag får vila mina fötter.
Och snart ska vi se färdigt på Bombay dreams tror jag den heter som jag fick av Christian.
Den är mycket skoj! :D

Nu ska jag sluta vara sur iaf för idag och imorgon och helst länge till! För jag har så mycket att se fram emot!

Snart tisdag <3

Kom på jimmie förut när han snusa oxå hahaha :D
Två ggr! ;O

Nej nu blire cocacola kiwi och kanske något annat gott.


Over and out

Inte glatt!

Bara en massa klag hela tiden från mig hela tiden men ska jag låtsas vara glad och lycklig? Nej tack det har jag fått nog av. En ganska deprimerad bloggare men Livet är inte lätt när det är svårt!
Vet inte vem jag ska prata med heller utan att allt jag säger blir så fel och Sandra pratar jag med nästan varje dag och hon får mig att tänka mer positivt, men sen när jag är själv så kommer alla tankar igen, hoppas att detta släpper när lillan är född, fast då får man ju ännu mer att oroa sig för..
6 veckor och 6dagar kvar till BF det närmar sig mer och mer vad gör jag när det är 1vecka kvar?
Alla bara det kommer gå så bra så. men tänk if det inte gör det!
Tänker på pappa nästan varje dag nu det är så mycket jag inte vet om han har så mycket frågor jag vill ha svar på, men kommer nog aldrig få de.
Ska försöka städa lite och kanske ta bort alla negativa tankar med städning så skulle jag behöva vara iaf! Och vill ha bort min lathet så ska försöka pallra mig ut sen och ta en promenad med attack och hoppas på att jag inte får sammandragningar men mina värsta fiender är ute nu! MASKARNA! och om jag har gympa skor svullnar fötterna upp så blir väll foppa med strumpor och kanske plastpåse oxå då kan de äckliga sakerna inte komma in i skorna.

Vill flytta lägenheten våra grannar håller på och mublerar om kl halv 4 på morgonen!! Men ska bli skönt att ge igen med bebis skrik HAHA! ;)

Over and out

Kan inte sova!

Sent inatt igen kan verkligen inte sova, har ont i magen just nu. Och mitt humör tummen ner. En person tyckte nämligen att jag skulle säga själv hur jag kände ist för den skulle läsa i en bok jag skrivit i. Men jag har ibland svårt att säga hur jag känner rakt ut utan tycker det är enklare att skriva då får jag ur mig allting, och efter pappa dog så skrev jag i en bok hur jag kände osv. Så det såra mig ganska mycket eftersom det var så jag kommer över pappas död och nu fick jag reda på att det var dumt att man skulle säga rakt ut. Och trodde personen skulle fatta mer nu oxå men helt fel, så nu ska jag sluta säga saker till den och den ska inte få läsa vad jag skriver ingen idé ändå det blir bara fel hela tiden. Jag orkar inte detta mer! Over and out

Tråk dag!

Detta har varit en fruktansvärt tråkig dag. Men får skylla mig själv oxå för Johanna skicka sms förut och fråga om vi kunde ses, men jag orka inte :/  Att sitta på en buss i 40min fresta inte så mycket när man måste ha en toalett i närheten hela tiden och sen if man skulle få fullt med sammandragningar, så vi ska träffas när Lillan har kommit :)
Men väldigt roligt att hon hörde av sig :D
Har inte många one tree hill avsnitt kvar nu vad ska jag göra när jag sett klart på de?
Kanska beställa hem någon annan serie elr spara pengarna till annat? det lät ganska smart.
Snart kommer Jimmie hem så blir de väll sova snart eller vara vaken för min och lillans del;)
Men hon har varit väldigt lugn nu ett tag så försöker väcka henne nu:)
Nu tror jag att jag kännde henne för hon märkte att jag blev rädd, nej nu får min man komma hem!
Vad läskigt! Men tur att jag har min hund här hos mig.
 <3

Over and out

Fredag/Lördag

Igår umgicks jag med min man :)
Utan att tjafsa något ;p 
Mamma kom hit och fika ett tag igår och hon tog med Zimson guh vilket liv det var här fast både han och attack lugna ner sig efter ett tag. Mamma hade inte sett barnrummet på ett tag men vi måste göra iordning de mer tyckte hon haha instämmer, men som sagt varken jag elr jimmie är så bra på de där:p
Så åt vi tacis igår och sen när jag värmde de på kvällen köttfärsen så var de BEN i! så jag var tvungen gå och få upp de igen, blev så himla äcklad så ingen mer köttfärs för mig på ett tag usch och fy!
Jag och jimmie åkte till vålberg igår och spela minigolf de var mycket skoj men jobbigt att böja sig ner bara, och en gubbe som var där sa : Jag vet vad du har gjort! du har ätit för mycket glass!
men det stämmer juh inte, för så mycket glass äter jag inte så då sa jag : Nej Godis! 
så sa han att hans mamma sagt att man blir tjock av glass ajja de var lite små skoj.
Jimmie vann iaf på minigolfen men inte med många slag:)
sen såg vi på jägarna och åt godis (a) och drack coca cola!
Nej men dagen igår var mycket bra:)
Men nu ska vi inte träffas på lite mer än två dagar typ han kommer hem sent ikväll sen ska han upp vid 6imorgon för han ville iväg till grebbestad elr något så han får umgås med sina vänner så de slutar klaga! och sen ska han jobba på måndag men inte så jätte länge iaf.
Lite svårt för en del av dom att fatta att hans flickvän är gravid och han ska bli pappa och att man inte kan vara ute lika länge och att man måste växa upp! Men de fattar säkert när de ska bli pappor :)

Och min svartsjuka är hemsk men det är bara att tacka en person för de!
men den är ännu värre nu när man är gravid för han kan ju göra vad han vill och jag får sitta hemma tjock och svullen.
Och avundsjuk är jag oxå den kan göra de och de och inte jag, men jag har ju valt detta själv och ett mycket bra val :)
För älskar min lilla krabat i magen :D <3

Nu ligger min son och sover i soffan och drömmer så söt! Hoppas han inte blir avunsjuk på lillan bara för kommer inte klara av att ge bort min hund! Så han måste vara snäll mot henne, mamma berätta att en hund hade dödat en bebis gud vad hemskt! men attack går ju bra ihop med majken och andra barn han struntar lixom i dom men det är väll inte samma sak att han träffar ett barn några timmar och sen bor med en 24 gånger 7. Nej nu får man tänka positivt att det kommer gå bra! 

Och idag är det 7veckor kvar till den 5 september ohlala! och 3dagar kvar tills de sista ultraljudet tror jag iaf.

Man tjänar mycket på att bo i denna lägenhet jag och jimmie räkna ihop hur mycket det var med vet inte vart lappen är men det var hur mycket tusen som helst, för jag vill flytta till kd, och där skulle hyran bli dyrare och hans bensin kostnad skulle bli mycket dyrare och sen skulle jag vara tvungen att skaffa busskort när jag ska te skolan.
Så ska försöka bo här iaf 1år till men två vore bättre, men vi får la se!

Blev ett ganska långt inlägg detta.

nu ska jag och lillan äta glass maränger chokladsås mums!

Over and out

Glömde

Vad gott det är med sura uppstötnigar som smakar FISK! men orkar inte ta gavicson så får ju skylla mig själv.
Och detta med klassen jag visste att det skulle bli såhär men skitsamma :)
Har min fruga kvar iaf:p
Men de som är så himla skönt är att jag och Sandra har blivit jätte bra kompisar vad skulle jag göra utan henne?!

Over and out


Busbebis!

Lillan gillar inte sova inte hon tycker det är mycket roligare att hålla sin mamma vaken om natten!
Underbar bebis va?:) nu blev ni avundsjuka ;K
Men det som är mycket bra att jag skulle kunna vara vaken på nätterna bara jag fick sova lite då och då på morgonen/eftermiddan så kanske lika bra att börja vända
 lite på dygnet.
Och Attack är så söt! visst han stinker men de finns inte något att göra åt de så bara leva med de och stå ut:p Han är så söt när han sover då vill man bara väcka han och just de inatt guh vad han snarka han lät som mamma typ! haha.
Funderar på att duscha snart men är jätte torr:(
På måndag har jag och jimmie varit tsm 1år och 10månader Grattis till oss!
Nej nu blire duscha sen kanske sminka sig idag? slår på stort.

Hade bäst

Over and out

Torsdag

Somna vid halv 7-7 imorse och vakna vid 10 så har sovit lite på dagen iaf:p
Men gick verkligen inte somna igår.. ajja
Idag  har JAG städat fick något ryck så varit väldigt duktig ;)
Och varit ute och gått med Sandra idag vi gick ca 1timma och stod och prata kanske 30min så frisk luft iaf:p
Väldans trevligt:D
Finns nog inte så mycket mer att skriva..

over and out

Kul

Väldigt roligt!






Är jätte rädd inför förlossningen usch!!!! vill bara att den ska vara av klarad så 10veckor framåt tack!
Tänk om min epelepsi gör så jag tex. inte får ta ryggmärgsbedövning ( men de borde inte spela roll eller? ) Och de säger det enda du får ta är lustgas. Vill verkligen få detta av klarat.
Men jag är inte redo för att bli mamma än så det är bra att det är ett tag kvar.

Klockan är snart 4 på morgonen och jag sover inte (y) var jätte trött vid 00-01 sen gick det över är uppe på toa hur mycket som helst på nätterna men det hör till.
Men fattar inte vad det är för folk som spelar hög musik 2på natten!! Hej ingen respekt!

Tänkte gå iväg till vårdcetralen imorgon ( eller idag blir det juh ) men  tog min medecin för sent får gå dit på fredag istället jag bara skjuter upp det hela tiden inte så smart kanske.

Nu är lillan vaken eller så buffar hon i sömnen :p 

Nej nu får jag faktiskt försöka sova!

God natt

Graviditet!

Det är så himla häftigt med allting vad som händer med kroppen när man är gravid kan inte sluta tänka på de.
Men idag är inte mina fingrar så svullna iaf:D
syster,Marie och Emelie var här en sväng igår jossan städa köket tack! trevlans med lite sällskap jossan tyckte inte fötterna var svullna men vaderna tyckte hon var lite större.
Längtar tills på Tisdag <3
Ah och nästa onsdag oxå ;) För då kommer min lilla lillasyster som blivit så stor jag fattar de inte, visst jag har ju blivit äldre så självklart att hon oxå blir de men min lilla Sara <3 Hon ringde mig förut så vi prata ett bra tag mycket trevligt så bestämde vi att hon skulle komma hit nästa onsdag :)

Nej nu börjar jag och Lillan bli lite hungriga så  over and out


Stökigt!

Usch som det ser ut här hemma! om jag hade mycket pengar hade jag nog anställt en städerska.
Nu är jag mycket trött på denna magen den är ivägen för allt!  inte så skoj blir bara tröttare och tröttare på den för varje dag men varje dag som går blir de juh närmare att jag blir av med den;)
Blev en promenad i ca 20min ajja alltid något men attack fick springa av sig lite iaf och jimmie var ute och gick med han imorse ganska långt:)
Försöker bestämma mig för vad jag vill ha för smärtlindring vid förlossningen är väll dax att planera hur man vill att förlossningen ska vara.
Namn är nog bestämt nu oxå;)

skriver kanske senare

Over and out

Svullen!

Händerna och fötterna är svullna inte så skönt.
Idag har vi varit på bergvik köpte mineral puder ( hoppas de täcker lite iaf ) och filmen  vi hade i alla fall tur med vädret igen! så åt vi på resturangen och köpte lite godis som vanligt;p
Lite tjafs idag inte så roligt men bra nu iaf:)
Nej nu ska jag läsa lite bloggar.

Hade bäst!

Over and out

uppdatering!

Måste bara skriva en sak, jag tycker om regn just nu men det värsta med de är dessa äckliga MASKARNA! JAG HATAR DOM!  Jag har varit rädd för maskar sen jag var liten de är så vidriga och usch å blä för ormar (n)!
Är så rädd att jag ska trampa på en mask inte så mysigt att göra de med foppatofflor elr ballerina skor!
Jag var tvungen få ur mig de hahaha:p

Natti natti

Over and out

Blablabla

Hade tvätt tid idag kl 8 men jimmie stängde av klockan å båda somna om så vakna jag kvart i 10 så fick börja tvätta då som tur var, var alla maskinerna lediga :)
Skulle ha vikt tvätten idag men har inte orkat(a)
Dagen har bestått av att prata med Sandra äta och se på one tree hill och tv alltså som alla dagar haha:p
Imorgon kanske de blir kd men vi får se vad som orkas med!
Har varit ute och rört på mig idag inte mycket men sammanlagt ca 25min och fick en massa sammandragningar:( och det hjälpte inte ens med att jag stanna upp några sekunder :s  inte så skoj!
Men tänk om några månader kan jag ut å gå utan att få sammandragnigar ;)
På ett sätt vill jag att Lillan skulle komma om ca 1vecka men ändåså inte,
Är inte redo riktigt än för att bli mamma så hon ska stanna där i sinna 7veckor och 6dagar! så hon är fullt utvecklad och klarar av att andas helt själv och är frisk när hon föds :)
Men ska bli skönt att slippa denna mage den är så ivägen gör ont att böja sig ner kan knappt ta på mig strumporna själv knyta skorva osv. och imorse stod jag över badkaret och tvätta håret trodde ryggen skulle gå "av" när jag reste mig upp och ställde mig rakt efter böjt mig i några minuter. Och blir andfådd av minsta lilla usch å fy!
Men det är så himla mysigt när man känner henne där inne, jag blir lite orolig när hon är för lugn och inte rör sig på länge för vill ju att min och jimmies dotter ska må bra:)

Men undra om man kommer sakna sin bebis mage om några månader, då har man juh henne men ändåså kanske det blir ensamt? för nu är hon ju med en överallt man är aldrig ensam och alla dessa rörelser så man vet att det är en där inne. Men för min del blir det ingen mer graviditet på flera år!  ska nog gå till vårdcentralen på tisdag och ta lite blodprov så de blir gjort.


Just nu ser jag en film på 5an den är ganska bra, jag brukar inte gilla drama men denna (y)

Om ett tag kommer min Älskling hem <3

nu har jag skrivit en massa ointressant som vanligt men skyll er själva som läser;)

Hade bäst!

Over and out


De sprider sig;o

Dessa underbara hormoner asså;)  från baby len till ett stort knotter! det har spridit sig till nyckelbenet nu och upp på halsen mysigt! men syster sa juh att de försvinner efter graviditeten och det är juh inte så lång tid kvar 8veckor tills BF idag!:D Idag har hon varit ganska lugn men de är hon väll inte när man ska sova förstår jag;p
Idag har det varit en riktig prat dag har pratat i tel flera timmar idag;p Fast jag och Sandra pratar varje dag finns det lika mycket att prata om dagen efter det tar lixom aldrig slut :) Och min fru läste min blogg så hon ringde mig idag eller nyss:D Var väldigt roligt att prata med henne och allt känndes som förr vi var fortfarande lika ärliga och sa taskiga men sanna saker förstås;) Och syster ringde mig förut och ville att jag skulle åka in till stan men de orka jag icke, för de spöregna ute och kul att åka in till stan i foppatofflor?? ( fötterna svullnar upp i gympa skor ) och tygskorna hade ju inte varit någon idé att tagit precis. Men roligt att hon fråga:)
så sett på kära one tree hill idag så nu har jag bara en säsong kvar och sen köpa den sista när den kommer ut.
sen när jimmie kommer hem ska vi äta mat mums! :)
Men funderar på att ta en dusch nu så det e klarrtat!

Hade bäst!

Over and out

NY Bloggdesign:D

Tack Josephine för den fina designen jag är  mycket nöjd:D

Igår åkte jag till segerstad i det trevliga vädret fanns ingenting att göra så jag kom på idén att vi kunde spela spel fanns dock inga roliga spel så max och Fille fick nöja sig med yatzy och plockapin ( elr vad de nu heter ) men då gjorde man nått iaf:p å så kom Jimmie och hämta mig på kvällen och jag var super trött å tänkte va skönt de ska bli å sova men de tyckte inte lillan då:( hon ville hålla sin mamma vaken ett tag till! Så inatt fick jag sova 3timmar så varit lite små sliten idag men bara att vänja sig;) pratat med Sandra för en stund sedan :)
Och idag kom mina saker från cdon! härlich.
Jag undrar när min fru ska ringa mig ? :p

Vad livet förändras mycket när man är gravid inget är alls som det var innan jag har fått ett helt nytt tänkande och sådana saker som man tyckte var jättestora saker förut är ingenting nu längre.


Jag längtar så tills jag har Lillan i min famn, mitt och jimmies barn ♥
Hoppas verkligen vi hittar någon annan lägenhet elr radhus elr något!
Kd vore bra, en helt ny start!
Men de dröjjer juh men man måste se framåt :)


Over and out

Sova sova sova:D

Inatt har jag sovit och det var så skönt! somna vid 1 igår och vakna lite på morgonen då å då av kramper i benet de sög juh men de gick över efter bara några sekunder! :D och gick upp vid 12! Och Lillan har hållt sig lugn hela natten <3
Blir att dricka mer oboy nu(a)
Blir väll duschen snart och åka te segersatad vid 2tiden.

Hade bra over and out

20 år och är i puberteten!

Sov ca 3timmar inatt gjorde de igår me:/ kan verkligen inte sova! Vakna imorse med jätte ont i magen det kan bero på att jag tugga mycket tuggumie igår så slut med de! Hade tid hos barnmorskan kl 9 så gick upp vid 8 hon mätte 29cm hjärtljud 144 och min vikt var kanske inte så rolig.. 73,6 men alltså mina fingrar är ju lite svullna(a) Längtar tills lillan kommer då kan jag börja ut och gå utan att ha behöva ha så mycket övervikt få sammandragnigar och ont i ryggen!
Till rubriken 20år och är i puberteten! Jag har fått ap mycket finnar och så dålig hy! svettas hur mycket som helst usch!
Jag brukade ha rätt bra hy fast klagade dock då som jag ångrar nu. man ska inte klaga om man fått en finne eller två har jag lärt mig. Har fått finnar på ryggen innan jag var gravid var jag baby len så lite skillnad men bara hoppas på att de försvinner;) men det är de värdt får ju något fint efter 40veckor:)
Vid 2tiden skjutsa jimie mig till segerstad så spendera min dag/kväll där, min moster hennes man och två av mina kusiner var där  å så har jag tjatat på mamma och håkan att vi skulle grilla så grillat blev de mums! :D
ska till segerstad imorn med, vill inte vara ensam hemma.
Och min snälla mamma hjälpte mig så jag kunde beställa hem från cdon! så nu är det bara att vänta. 
Jag saknar min fru Everstam <3

Nu blire sova för min och Lillans del hoppas jag:)

Hade bäst!

Over and out

8veckor och 4dagar kvar till BF

Nervös inför förlossningen några veckor kvar men tänk så orolig jag e nu tänk om 8 veckor! stackars dom som är i närheten av mig;)
 fick ett visdomsord av Theréce igår kommer den in så kommer den ut!
Och så skulle man tänka  om den personen klara av att föda så gör jag också det!
Imorgon ska vi till Barnmoskan och måste ta nytt blodprov snart oxå! dumma epilepsi!
Ska nog prata om smärtlindring och så imorn för hon jag ska till imrogon är super trevlig hoppas det e hon iaf:)
Ska åka in till sjukhuset med jimmie någon dag oxå.
Jag vill verkligen flytta in till stan, men vet inte hur attack skulle trivas och det blir ju en aning dyrare.
Men vi tänker inte flytta förän vi hittat en lägenhet vi verkligen vill ha och vet att vi har råd till de.

Nej nu blire vila lite ;p

Over and out

Polarn o pyret haha(Y)

 Denna söta klänning hade jag idag.

Jag och honey åkte te bergvik runt 1tiden idag skulle se if vi hitta one tree hill ses 5 men icke då! men blev lite andra filmer ist, en dvd box te majken bajken, Bedtime stories, full frys sesongen. what happens in vegas, smekmånad , guess who?. så det blev inhandlat idag:)
Men inte lite pinsamt inne på polarn o pyret förut!! en av dvd filmerna var inte av larmade och vi hade varit inne i många affärer efter maxi men sen gick vi in på polarn o pyret för å kolla på mamma kläder.. och när vi gick in så gick larmet jahaa:s okej.. så kolla vi lite sen när vi skulle gå ut där i från ja då gick larmet igen! så då gick i in igen så prata vi med en som jobba där hon var jätte trevlig så då fick hon ta väskan och ta den igenom och se if det var den som pep å klart var det de! pinsamt värre! så hon fick kolla i väskan så tog hon filmerna och gick igenom och då var de en av dom men hon var så snäll och tog bort larmet:) men det var riktigt pinsamst var juh jätte mycket folk på bergvik idag!! men lite små skoj.
sen åkte vi en snabbis till stan skulle se if 5an fanns där men inte då:/ så ska se if mamma kn hjälpa mig att beställa hem den imorn. sen efter stan åkte vi te systeryster där de bjöds på fika och trevligt sällskap.
Och GRATTIS Jossan :D:D:D
Har jossans snickarbyxor nu oxå de va inte så stora och sen en t-shirt där det står bebis på men den var lite liten:(

 

Blev en promenad med attack när vi kom hem sen handla lite till mamma och håkan.
Sen såg vi på Bedtime stories, jag trodde den skulle vara bättre eftersom att det är ju Adam Sandler och Rob var ju med lite. Men nu har man sett den iaf;)

Nu tror jag att de blir sova!


Hade bäst!  
Over and out


Underbart väder igår;)

Skulle mött Sandra en sväng igår men typ vid den tiden börja det åska och sen spöregna, så det var tråkigt:/
Men det var så skönt med "dåligt väder" så de blev lite kallare ute denna värmen är HEMSK! Duschar ca 2ggr varje dag i kall vatten och några min senare är jag lika svett igen (mysigt)  så ca 16grader vore inte fel;) de som är gravida nu under sommaren förstår nog. Då får man faktiskt klaga på det fina vädret!  Imorrn är det 9veckor kvar! :D:D:D hoppas de går fort men de kommer de såklart inte göra men då har jag ett mål se alla One Tree Hill sesongerna innan min och J´s dotter kommer:D inte för de kommer bli så svårt heller dock men;P

Fick sms av en person igår som jag absolut inte trodde skulle höra av sig något :s lite små skoj faktiskt;)

21 Juli Tack <3

Nej nu ska jag bygga på mig lite mera fett genom att äta lite mer glass och godis:) 
kommer bli svårt att gå ner alla dessa kg sen men som sagt ett senare problem.  

Tänkte skriva med en sak här som Daniel Bergman sa till Jimmie när vi spela kort för några dagar sedan, vet inte riktigt vad vi prata om men Daniel Bergman tycker att Jimmie är en Dilf.
Detta kommer jag kanske få fan för men de är de värdt:)

Ajja over and out



Flytta? JA tack

Är så himla trött på detta nu!

RSS 2.0