30/5-10

Åh herregud vilken dag igår!!! Tur att man har världens snällaste unge ibland. Igår fick hon åka TRE olika bilar plus åka vagen X-antal timmar och hon sura inte då, bara lite gnäll i vagnen men efter blivit buren några min så;)
Nej fyra bilar våran också!
Och självklart händer det när Håkan INTE är hemma och bilen som var fixat.. Nej typiskt våran otur!
Men men så kan de vara bara tur att vi inte åkte längre.
Senare på kvällen blev det grilla i segerstad fast vi satt dock inne lite kallt si sådär, och så spela vi spel en trevlig kväll! Och ännu senare blev det en tur till kd med jimmie för att hämta aminas vagn och sen blev det max så jimmie fick sina chilicheese. Och sen när vi väl var hemma i världens Bästa Grums så hade vi fått ett husdjur till en katt som följde med in ja så en mycket sen kväll!


Lite gott och blandat..

Vi börjar med lite gott, JAG har gått ner 7KG sedan DECEMBER jag vet jag är skitbra! + jag har kvar min kära choklad och saltlakrits! Gå ner i vikt och ändå så äta godis kan livet bli bättre?;)
Skriver väldans mycket om vikt och så i bloggen men det är också det den är till för, gillas inte det så behövs det inte läsas ditt val!

innan graviditet 55Kg
21sep = 86 Kg
21sep = 78-79 Kg
december = 80,2 Kg
Idag = 73,2 Kg

Kom ihåg man ska inte gå ner i vikt fort ifall man är fet/tjock och inte vill ha fläsk/hud-häng?

Jag älskar att ha ben, det är dom jag är mest nöjd med min kropp, de är inte vackra men de är så användbara gå jogga springa (inte för att jag det då..men de kommer..) träna!

Men måste tillägga har bara tränat 2ggr denna vecka och minst ska det vara 3ggr men har blivit skogen och en massa promenader ist!
Och igår var jag på bergvik i ca 6 eller närmare 6 och en halvtimma motion svar JA!

Nog tjatat om mig.

Någon mer än mig som läser Katrin Z blogg?
Om inte LÄS! www.finest.se/katrin


vad riskabelt det är att  vara gravid och föda ut en underbar liten/stor bebisen!

Idag blev det skogen sedan en sväng till moder och håkan de åkte idag inte alls avis.. och så blev det en trevlig promenad med Linda och barnen plus lite regnstänk!;)

Ha en trevlig kväll!



 Vad igelkottar är söta!

..

Blev en promenad med Linda och barnen förut och Tack Linda för att du stöttar mig i detta :) <3
Jimmie kommer inte hem förän om 1timma så inget mys idag inte!
Fick lägga Amina innan kl 20 idag hon var riktigt trött den lilla-damen, imorgon kanske hon ska träffa sin farmor medans vi storhandlar på Maxi och blir kanske en sväng till Rusta hoppas på att den är bra och faller mig i smaken!

Nu blir det nog sängen:)

Men först en bilder på min charmiga dotter!

 På student skylten?

  eller den?



 Nej nu vill jag inge mer!






Ca 17veckor

Kvar... Shiet vad tiden går fort!!!

Idag blev det en tidig morgon varit iväg och tränat såklart, blev bara fettförbränning/kondition idag, men är helt nöjd! Sedan en tripp till skogen på ca 30min, blir nog en promenad senare hoppas på regn så Linda kan följa med;) haha nej skojja bara:)
Storstäda igår så nu är det kalasigt rent här hemma.   Vi har fått husdjur!! Jättesöta.. men en av dom var väldigt fientlig av sig, men nu kanske bli slipper ormar! hoppas de äter mask också.
Pluggar historia nu men har inga instuderingsfrågor får fixa det på måndag, idag och imorgon läser jag bara ur boken.


24/5-10

Ingen vidare dag idag.. Men blev en tur till skogen iaf! Men jooo jag har gått ner 4hg:D!!!!!   nästa gång jag väger mig ska det vara under 74, nu vägde jag 74,1! Faan va duktig jag ÄR!!!!


Panik!!

Nu vet jag varför jag har ont i magen iaf!

23/5-10

Igår var jag och Amina på tjejkväll hos Sandra,fast Amina stanna bara någon timma hon är ju bara 8mån.
Jag och Amina kom dit lite tidigare, Amina satt i Sandras knä och smaka på Sandras tröja den gilla hon skarpt men tror inte sandra uppskatta det speciellt mycket haha;)
Lite senare kom Elena och Erika, så då var Elena en lektant, skönt att lillfisen inte är en skrikis utan kan vara hos andra.
Det blev grillning och en massa prat den nya dietén är kyckling som inte är färdig alltså salmonella! Antingen skiter man eller spyr av de, det är vell helt perfekt??? 
Amina blev hämtad av pappa Jimmie lite efter 8, skönt att vara lite barnledig och hitta på något själv någon gång, det är jag värd;)
Lite senare på kvällen kom Patrizia och Wenche :)
En mycket trevlig kväll som måste göras om!

Idag åkte Jimmie iväg för att få hjälp med bilen ska ju iväg på besiktning imorgon.. Så idag blir det en one tree hill, neerd dag för mig, ser ut att vara storm ute men en promenad får det nog bli ändå!

La Amina gör några min sedan och hör inget skrik så hon somna nog duktig tjej!

 Min lilla skönhet<3

Håkan Hällström

GILLAS! Sommar känslor får man av hans musik och glad blir jag;)
Hoppas Jimmie kan koppla in min andra dator som är bombarderad av virus men finns as mycket musik där så jag kan bränna lite skivor som Amina kan dansa runt till.
Precis sminkat färdigt mig unna mig 15min dusch förut härligt hann till och med raka benen så nu är de lena!

21/5-10

Amina 8 Månader <3

Idag skulle Marika kommit hit men har inte kännt mig på topp idag så de får bli en annan dag snart hoppas jag!
Sanna skrev till mig på msn igår och vet ni vad? nej klart ni inte gör.. hon  kommer hit i sommar GILLAS! Nej det ska bli riktigt myspys!
Har inte varit ute idag i detta maskväder, men imorgon får de att bli en promenad eller vad säger ni?


D dag?

I think so..

Men tränade imorse och sedan mer än 1timmes promenad i skogen alltid lika härligt.
Ljög för min allra bästavän förut känns ju som en höjdare.
Ska kanske iväg på tjejkväll hos Sandra på lördag vore jätte roligt, men har INGET att ha på mig:/ jo.. fast inget fint plus jag bara kan använda svart! Stackars mig va?
Nej mina svettnigar får jag snart ta tag i snart också någon som har lust att ge mig 4tusen till botox?
Men just nu när jag ligger i hårdträning, alla som vill kan få råd om olika onyttiga maträtter plus godisbitar som inte gör susen för kroppen jag är expert! Men svettningar är BRA jävligt äckligt men nu när jag ska gå ner i vikt och börja trivas med mig själv och orka mera så är det bra att svettas men man får inte glömma dricka mycket vatten! Kanske ska ta och börja basta efter träningen? nej då lär jag sten dö.
Vad grönt det börjar bli ute det går ju ap fort, måste skaffa bensin dunk för gräset är väldans högt nu.
Idag har Amina ätit samma mat som oss -kassler, kom på efter jag gett henne lite att de var salt plus vitpeppar i men njurarna lägger inte av för det. Någon gång ibland gör inget, och ju närmre året de kommer ju mer tål småttingarna.



19/5-10

Idag har det varit tredje världskriget här hemma inte så trevligt kanske, och skola idag och lärt sig om andra världskriget aldrig varit med om en drygare lektion eller jo när jag och frugan var på någon poet sak ucsh och fy!
Linda passade Amina idag när jag var i skolan så snällt så:) och så gick vi en tur efter och båda barnen sov!
Hände även en jätte hemsk sak idag.. men det kanske ni alla vet redan? som sagt GRUMS! Men allt gick bra som tur var med J <3
Köpte en stor fet påse med godis ni vet Lilllördag idag, Lilllördag är en dag som tjocka personer kommit på att för att ha en ursäkt för de äter godis på onsdagar också!
Men nu har jag mens och då äter jag godis! Mumma.

Tror jag glömt att skriva att jag väger under 75! jajjamen 74,5kg väger jag nu! så gått ner 6hg går man inte upp när man mensar också??

Mitt mål innan jag börjar skolan på ritkigt är att vara under 70! spelar ingen roll om det är 69.9 kg bara det är under 70!
Tränade imorse 1timma jag och två trevliga tanter :)


Vila!

Ja nu sitter jag här och tar igen mig lite!
Ja det bidde fullrulle idag GILLAS! Älskar när det händer saker, blev en tur till skogen och lite körning ca 20 meter sammanlagt men duktig är jag kunde tom. BACKA ja så kan de va! Och så efter det åkte vi till moder och styvpappa och skulle måla men blev lunch i vålberg förem tur det annars hade jag vell svimmat, ja sen målade jag och Jimmie, och så åkte jag traktor fast bara skopa förstås.. ja iaf jag är höjdrädd men jg ville måla så bara att stå ut, men  kände mig svimfärdig så fick bli lite vatten så har druckit mer än 1liter vatten idag för att vara exakt! Men iaf det blev jättebra! Skulle egentligen plockat kvistar/pinnar men när jag gjorde de som anföll myror mig så nej tack!
Precis lagt Donnan så blir vell att lägga sig snart!
Är riktigt stolt över Jimmie Andersson idag :) <3

Nu ska jag kolla hus på hemnet!



18/5-10

Godmorgon, jag och Amina kom nyss hem från en morgon promenad, blev ju ingen träning idag..men en morgon promenad på 45min är inte så pjåkigt heller.
Inte fått någon bild på Lars än heller, han är iaf en kattunge på 1vecka så gissa hur söt han var! Men idag finns han nog inget mer, jag ville så gärna ta med han hem men de går ju inte.
Det är så himla roligt att vara sambo med en som vill sova till en 11-12 medans jag vill upp vid en 8 och börja grejja så allt blir färdigt, så har man em sedan att ta det lugnt, men min sambo är tvärtemot att man ska ta de lugnt och inte stressa men då blir ju INGET gjort så kul kul..
Idag skulle vi åka till skogen och sedan måla men får se hur det blir med den saken!
Jimmie har blivit duktig med att följa med ut och gå vet inte rikigt vad som hänt, men bara att njuta!
Amina har börjat gå lite för tror hon hoppar över kryp stadiet men hon kryper ju fast på sitt egna sätt.

Nu blir det Kaffe och sedan gå lite med Amina.


 Mina och sin fisk som hon fick av sin boyfriend <3

17 Maj

Dagen startade med träning sedan blev det kd och träffa Susane sen en sväng in på Ikea och mumsa mat amina fick nöja sig med majskrokar.. sedan blev de Bergvik blev lite nödvnändiga mamma saker till Linda eftersom hon har fyllt år, man måste faktiskt unna sig tid att bara ta hand om sig själv. 
Det blev en tur med Linda och barnen alltid lika trevligt:)
Tuff tuff tuff tutut nu kommer mamma tåget!Skratta så jag nästan pinka på mig ;D

Och så blev det en tur till skogen så tacken fick springa och Jimmie och Bergman fick motion, en lite små grinig amina men mest i slutet och så träffa jag min näst näst stora kärlek LARS hoppas jag får en bild snart!

Nej nu inväntas sängen!

Men var roligt att träffa min gummsigumms idag;) hahahhahaha


Ojdå!

Har inlämningsuppgift till imorgon och jag kan inte leta upp det viktiga i en text och texten är på X-antal sidor så ja man kan ju uträkna hur det går.. får prata med läraren imorgon, men vi hoppas på Student 2020?
Ja och solsken har vi ute också känner nästan för att gå ut och sola, men har ju ingen solskyddsfaktor hemma och vill ju inte bränna upp mig..nej så skippar den idén...Ska snart lägga mig och mysa med Amina och se på en serie för hon börjar bli LITE små trött.

GRATTIS!....

Linda på din 72års dag! Hoppas du får en Jätte trevlig dag! :)


14/5-10

Jag skaffade lösen för att kunna skriva lite mer privata saker och när jag hade lösen ja då kom jag inte på något speciellt, så skiter i det, så lika bra att vara öppen med saker och ting? Ja som min syster Jossan hon är ärlig och rak i sin blogg kanske lite fööör mycket privata saker men det är bara roligt att läsa om! Har även länkat till henne. 
   
Just nu är hon i Grekland så vill icke veta hur brun hon är, jag kommer vara albino när jag är bredvid henne, men ska se ifall hon har tid för besök på söndag av sin syster och syster dotter!

Idag blev det en promenad med Amina och sedan en sväng till Ica med Linda och Aminas pojkvän, jag och Linda är nog bland de drygaste personerna tar ca 1timma för oss när vi ska till ica och tillbaka men som sagt det blir ju lite speciella disskutioner om man säger så, får vell hoppas att dom inte hörde oss dom på Happy, men han som kom ut såg att lite pilsk ut! hahaha! :)

Skulle varit iväg och tränat imorse kom till backen då jag upptäckte att det var lite svårt att andas och då kom jag på att jag inte tagit astma medecinen så bara att bege sig hem igen.. ja så gick det med den träningen så bara att krypa ner i sängen igen;)

Sett klart på två säsonger av Skärgårdsdoktorn också inte illa.. men et är ju skit väder ute och Amina somnar ju till de! :)

Igår var Marika här vi hade det jättetrevlig och hon kommer nog nästa vecka också besök uppskattas nästan alltid.


Nu inväntas min dotters fader sedan är det nog dax för sängen!

 Några kg måste jag gått ner iaf! Aldrig mer så tjock ja om jag inte får tvillingar någon gång förstås;)


13/5-10

Amina sov jättelänge idag till ca halv nio och hon somnade igår vid en 20, härligt värre! Men vlle dock ha mat under natten.. Men vi ska ge henne mindre och mindre mat under natten så får hoppas de hjälper. För en hel natt utan att gå upp vore väldigt skönt;) 
Sedan ska vi gå till Centrum grums marten känns inte såå lockande :)
Nu ska vi kolla på skärgårdsdoktorn och mysa:)
 
Ha en trevlig dag!

12/5-10

Hellu, nu bjuds det på bilder! :)



 Amina & Neo :)


 Attack proffsig fotograf som fånga detta på bild;)

 Kusinerna sitter och leker :)


11/5-10

Nu på kvällen har Amina fått ett "bad" och fått sina klor klippta alltid härligt, Amina är så stor nu så hon kan duscha själv kan era 7-8mån bebisar de? ne trodde icke de heller;) Men Amina är ett överkvalicerat barn som är extra smart. Nu inspekterar hon sin faders x-box spel nae verka inte falla henne i smaken.
Idag har vi varit i skogen 45min härlig promenad blev de plus en mycket glad Attack och en mycket lortig sådan så blev ett dusch för han med uppskattades kanske inte lika mycket..
Blev att grilla idag mumma, tränade även imorse 50min seriöst vad duktig jag är!
Om några  -kg  så får jag på mig mina mammabyxor!

Tänker alltid en massa saker jag ska skriva här men glömmer alltid bort vad det var...




Om ni vill följa min och Aminas blogg så mejla [email protected] för lösen!

Tänkte ha lösen ett tag.


Godkänd!

Jag fick G på provet HÄRLIGT! Ja så duktig är jag;)
Idag blev de träning 30min fettförbränning/kondition och styrka 30min! så nu ska fettet bort!( precis ätit fet mat)

8/5-10

Mys unge är vad jag har fått de senaste dagarna hon ska inte somna själv utan ligga på mammas mage (den är bra till något) så här go har hon inte varit ¨på många många månader nej det gillas, för lägger man henne här nere på täcket ja då har hon ju kommit på den brilljanta idén att varför ligga still när man kan rulla? ;p
Förut såg vi på One Tree Hill och Amina blev så utråkad så hon somna.. Okej jag slumra till någon minut efter det var slut. Natten har varit förvånandsvärdt bra damen ville ha mat vid halv 1 och sedan vid en 5 så ingen klag natt iaf, gröt blev det till frulle till damen och det gillades! 






7/5-10

No promenix idag inte plus ingen träning för jag och Jimmie skulle gå en lång tur idag med blev ingen för de blåste så mycket, men turen till ica räknas iaf, lagomt mysigt med  lite grus i ögat;)
Varit en ät tills du spyr dag idag, nej sådana dagar ogillas!
Jag funderar på om Amina kommer bli kortväxt kanske svårt att veta nu? Hon hade inte växt något på en månad visst de kanske inte växer så mycket nu men någon cm tycker jag att hon skulle kunnat ha växt. Prövade ett par byxor 6-9mån hon är snart 8 och ja hon druknade i dom.. Ska börja göda henne med godsaker så de passar runt midjan iaf!

Nope nu blir det kolla på One Tree Hill som är så mycket bättre än Oc!
Mumsa Dill Chips och dricka CocaCola bliir!

Klaga inte på att du är tjock när du stoppar i dig alla godsaker kan nog endel tänka på när jag skriver detta men det är ju GOTT och varför rasa 10000milj kg och sedan poff (efter 1år) gå upp allting igen för man åt några pizzor och godis osv osv..

Ja har minskat 5kg sedan december jag kör långsiktigt;)


Fullrulle

Idag har man verkligen gjort nytta!
Blev att träna 45min + 20min promenad, sedan Måla ca 1timma och sedan promenad med Linda och barnen:)
Och så följde de med hit för Linda skulle passa Donnan så jag kunde städa, Så Linda hade fullt upp med två barn :) Tack för hjälpen glömde jag säga det? Amina babla på som bara den idag lik sin moder.. ;) Och Neo var också väldigt pratig idag :) Och så åt de Gröt och nu ligger Donnan helt däckad här, men hon somna väldigt tidigt så nu får man räkna med en förjävlig natt:/

Imorgon ska det bli fint väder Linda har redan letat fram bikinin och sandaler och jag tar flipflop och shorts lagomt varmt för det nu?;)


BajsKalas

Myspys en del har den turen att deras barns bajs inte luktar, Så Linda NJUT;) Aminas luktar nästan värre än vuxnas bajs och hon bajsar som en vuxen karl, igår var jag ensam när hon gav mig en monster blöja så var bara torka så mycket jag kunde sen en sväng till handfatet och skölja med en unge som icke uppskatta detta, men nu var det jimmies bajsblöja men självklart ville han ha expert hjälp (Alltså mig) så blev att torka så mycket vi kunde sen fick hon en dusch, så gör Amina för att få ett bad av sin fader. Men nu luktar hon nybadad bebis och en ny pyjamas har hon på sig från Lindex mumin.
Idag köpte vi till damen

1 body
1kjol
2pyjamas
1solhatt

Jättesött!

Nu ska vi gå en sväng!

Och Linda jag slängde blöjan... men jag sparar nästa;)

 

Just det glömde ju skriva vem tror ni gått ned 1kg ???? Jo JAG! :)   


Vad ska jag göra vad ska jag göra nu!

Nu rullar Pippi Långstrump på barnkanalen, Amina ville se;)
Rivstart vad är det för skitprogram? seriöst.. Nej the voice ska de va! men som sagt den kanalen har inte vi..haha.
DregelMaja sitter och leker och är glader!:)
Natten inatt var helt ok, vakna 2ggr bättre än 3 och vi gick upp lite innan 8.
Hade en ritkig mysko-dröm har bara sett lite på Arn, men där har de vell inga motorcyklar eller pistoler å grejer haha, ajja drömde om det iaf och om någon tröja man skulle leta efter, men fick inte dröma slutet för Amina ville upp.
Tapetsera om vill damen göra, hon har börjat riva tapeter så det ser ännu värre ut nu, som sagt hon tar sig verkligen dit hon vill.
Blir nog ingen tur till Maribergsskogen hade hoppats på lika gött väder som igår men icke då.  Och därför strunta jag i träningen så jimmie skulle få sova, riktig illa träna de inte igår heller. Men spela badminton/kubb de måste ju gillas;) Nej nu vill Amina se på Pippi så får vell göra henne sällskap;)


Promenad

Med Amina, Linda och Neo blev en tur till apoteket och kolla lite hus på vägen dit :) Nu sitter Amina och kollar på Bolibompa och klappar händerna och pratar, gav nyss damen lite mat och hon är väldigt tacksam av sig hon spotta gröten på mig! Senare när Jimmie kommer hem kanske det blir en tur till Maribergsskogen bara hoppas på att det fina vädret håller i sig.
Åt nyss lite lunch inte det nyttigaste dock och coca cola till, illa!
Har en övertrött liten Donna som sitter och "spottar" Mitt lilla liv.
Tror det är någon mer tand på G!

Vet inte om jag kanske ska skaffa lösen till bloggen så man vet vilka som läser, så kan man ju skriva lite mer privata saker:)


3/5-10

Ett litet morgoninlägg får det bli idag, natten har inte varit rolig tror inte vi fick många timmars sömn, men nu sover dom ;) skulle varit iväg på gymmet nu men orkar verkligen inte, men en promenad blir det senare!
Vill tacka ännu en gång för min fina bloggdesign som Linndas svägerska fixat (heter det så?) är jätte nöjd :)
Blir nog frulle snart och börja göra iordning sig.

Igår var syster plus mosters älskling här inte träffat dom sedan mars! Vi skulle dricka kaffe majken cola ute i solen och mumsa segadrömmar och mariekex, "Jossan var så rädd att Marie kexen skulle ta slut så då spara hon några i kaffet!;) det såg riktigt roligt ut fattar inte hur hon lyckas, hon öppnade mariekex paketet och när hon öppnar så ramlar de ner i kaffekoppen hahah. Och sedan luktade det bajs, vi visste inte vart lukten komifrån så vi letade lite sen såg jag ett bajs avtryck, så jossan kolla under majkens sko men såg inget, men hon kolla dock inte så noga, sen satte de sig majken å täcket och då lossna lite bajs. mysigt så där blev det en hel del skratt:)

Sedan följde jag Jossan och Majken till Emelie, och idag ska hon passa Amina medans jag är iskolan! :)
Och igår när Jossan tog upp Amina ni skulle sett aminas ansiktsutryck hon stört grina när jossan tog henne! Får bli en tur till kd så de får träffas lite mer.


RSS 2.0