............

Hej!
Natten har gått bra, men jag vakna inatt och bad Jimmie ta bort Amina från mig (trodde jag precis hade ammat) så han skulle lyfta bort henne, J:men vart är hon då?? A: Oj just det hon ligger i sin säng. Vadå borta?? haha
Hon är det enda som finns i mitt huvud:)
Blev en morgon promenad idag med härligt! Och så har Amina träffat sin faster en snabbis. Igår träffa hon även sin farfar och hans sambo. Bergman var här igår och så kom Tjo upp ett tag så han fick se lillan å så spela vi hjärter och JAG vann;) Han hade köpt en jätte söt body till Lillan som hon har på sig nu, tvätta den i går kväll.
Sen var elena påväg hit men vi var ute och gick så prata man med henne ett tag och gissa vad? hon och hennes syster Rebecca hade köpt kläder till Amina jätte sött:)

Någon ville att jag skulle skriva om förlossningen så tänkte skriva om det, men alla detaljer kommer inte med haha ;)

Den 20:e ringde jag till förlossningen och sa att jag hade gått övertiden, så sa de att jag fick åka dit när jag ville, så självklart åkte vi så snabbt vi kunde (man ville veta att allt var bra med lillan) så kom vi dit fick vänta typ 1timma innan de hade tid för oss, då blev det ultraljud, och då såg hon att det var för lite fostervatten och sa att jag skulle bli igångsatt(världens goaste tant!)sen gjorde vi ctg, sen gjorde en läkare en undersökning och se hur mogen livmodertappen var. efter det gick vi och åt sen ringde jag mamma och Sandra för att berätta att de skulle sätta igång mig. kl 14.00 blev jag igång satt med en gel de spruta in(den gjorde inte ont) Men efter någon minut börja det svida och sen gick det över till "mensvärk", Jimmie åkte hem för att hämta BB väskan så tiden gick super drygt men jag fick använda mobilen så ringde lite.
hjärtljuden försvann ibland så jag fick åka till förlossningen där de hade mer övervakning.
Timmarna gick hände inte speciellt mycket fick en massa pinvärkar, så kl 20.00 fick de ge mig morfin och något annan spruta för att livmodern skulle få slappna av, då var jag öppen 2cm.
Kl 22.00 börjar de riktiga värkarna kl 00.30 var jag öppen 4cm.
Jag tog lustgas när det gjorde alldeles för ont, men hjälpte inte så mycket så blev erbjuden massage så då fick jag det och det var helt underbart väkarna gjorde fortfarande förjäkligt ont, sen ville jag ha ryggmärgsbedövning och det var runt halv tre tre på morgonen, Bm hade förbrett med en nål i handen innan massagen, men sen efter massagen och när jag bad om det var jag öppen 8cm, så var ingen idé med det då.
Fick en väldans panik bad om kejsarsnitt men fick till svar, "Detta är det bästa för barnet och dig, och vill du egentligen ha kejsarsnitt? så bara att stå ut med smärtan ett tag till. Vet inte ritkigt hur många krystvärkar jag hade men 05.06 kom hon ut:) Det var lite svårt att prata med mig ibland för blev lite borta ibland men tur att lustgas finns, tyckte det hjälpte lite, men om man tänkte på smärtan så hjälpte det inte så mycket.
Men moderkakan kom inte ut på en gång de tog 40-50min. sen så var de tvungen sy 5stygn och det gjorde ondare att sy än när lillan kom ut! man fick bedövning men nej usch!
Men man kan inte beskriva känslan när man fick upp sitt barn på bröstet jag bara jaha vad gör jag nu då?
Jag hade skirvit i min förlossningspland att jag inte ville se något blod eller navelsträngen osv.
Men fick att se allt ändå haha men var inte så farligt:)
Jag spydde ca 3-4ggr då när jag hade som ondast. Men blev så sur när en bm sa det gör ont att föda barn! Man säger inte så! klart det gör ont det fattar väll vem som helst.
Men de som var med och förlöste var jätte snälla och peppa än jätte mycket.
Men jag trodde att det skulle göra ondare än vad det gjorde!

Men 1 enda dag med Amina vägde upp hela graviditeten och förlossningen, jag till jimmie igår jag vill ha 1 eller 2amina till haha, ja fast om många år!!

Blev ganska många detaljer ändå juh hha:p

Lillans navelsträng lossna förut skönt!

Jag vill inte amma när jag är ibland folk, vill vara ensam då och spelar ingen roll if jag sätter mig i annat rum blir stressad ändå så hör av er innan ni kommer upp så man ser if det passar:)

Over and out:)

Underbaraste bebis!

 

Hej! :)

natten gick jätte bra! hon sov i sin egna säng fick mat vid 3 tror jag det var och sen vid 6 sen sov skruttan till halv 8:D och hon fick mat vid halv 1. Men jag vakna flera ggr inatt och fick panik vart är hon! sen just de hon ligger i spjälsängen puh! Hon är helt underbar nu har mitt liv äntligen fått en mening!Imorse tog vi en morgon promenad brukar kanske ta 15min att gå runt där, men tog ca 25 min hah elr 30 men så är det! måste röra på mig mycket så jag får på mig en jacka börjar bli ganska kallt ute nu.. men jag var super dutkig igår åt ca 4godis bitar!:D lite skillnad ifrån 200g chokald! Men nu har helgen börjat så då får jag äta godis:)Och syster! dina jeans leggins de var felmärkta får inte ens på mig dom nu! vet inte om jag ens kommer få på mig dom om några månader de var jätte tajta i midjan:s går nog inte med mina höfter. Nästa fredag ska jag iväg till vuxenhab ska bli ganska skönt att få prata av sig nu efter allt och efter kanske det blir att köpa sig någon tröja och t-shirt.
Hoppas lillan blir hungrig snart för nu värker brösten men inte längesedan hon åt men shiet vad ont det gör ibland!
Lite bilder



 Mammas älskling <3

Uppdaterar nog senare nu ska jag pussa på min Amina!

Over and out


Första dagen hemma med Amina :)

Den har gått mycket bra :)
Lillan har träffat sin mormor, tant Sandra och farbror bergman idag, men jag var väldigt noga med att de tvättat händerna :p Och det går  bra med Attack oxå han nosa lite på henne sen gick han där i från:)
Vi var nyss ute och gick AJ säger jag bara!
Amningen funkar okej, men gör så ont! Lite roligt att bröstena är 4ggr så stora som de var innan jag var gravid :D haha. Det ser fortfarande ut som jag är gravid fast kanske bara i vecka 20;)
Amina sitter i pappa Jimmies knä och har hicka! för några dagar sedan låg hon inne i min mage och hicka och buffa och nu har man henne här! hur mysigt är inte det?!;)

Får man ens vara såhär lycklig ? är så glad hela tiden:) och känner mig "nykär"

Och måste skriva att napp var ett mycket bra köp!
ska lägga ut lite bilder, sen ska lillan få mat om hon vill:)



  Så sur! :O


God natt:)

Over and out

Nu är Amina född <3

  Amina 1 dag gammal

Hej!

Jag fick inte åka hem efter jag var på kollen på sjukhuset, jag hade för lite fostervatten, så de fick sätta igång mig ( Inte skönt! ) Alla var jätte snälla/trevliga förutom en "Det gör ont att föda barn" sa en barnmorska ska dom ens säga så? hade fruktanvärt ont å så säger hon så! och hon sa det inte trevligt precis. Och sen trodde de inte på att jag hade så ont som jag hade så hann inte få ryggmärgsbebdövning så fick klara mig på lustgas, men det är jag glad för nu:) Och de peppa en väldigt mycket och vi var på avdelning 11 efter och vilka underbara människor! alla var super trevliga och hjälpte en med amning visa hur man byterbjöja och ja de var helt underbara:)

Amina föddes 21/9 kl 05.06 var 52.5 cm vägde 3635
Namnet Amina ploppa bara upp i huvudet på mig när jag fick henne på bröstet, och det passa henne perfekt!
Vi hade tänkt Alva men hon såg inte ut som en Alva.
Jag smsa syster och fråga vad namnet betydde och de stämde in så bra!

Så nu är jag och Jimmie världens lyckligaste!

 



 Första bilden!

 




Tack så mycket för alla Grattis! :D

Blir ut och så lite senare men först en hjärter medans lilla ängeln sover<3

 

Over and out / Världens lyckligaste


Bra eller dålig dag!?

Om ett tag får jag reda på det...

Men GRATTIS TILL JIMMIE & MIG! ♥
2 ÅR! :D

Jimmie fick sin present inatt en tröja från Jack and Jones :)

Och syster bra att jag köpte M för S skulle bli förkort

Nej nu ska jag ringa:s
Och gissa vad? fanns tid för koll hela dagen så åker in om nån timma:D så man ser att allt är bra med skruttan och sen sätter de igång mig innan söndag så på söndag har jag bebis!!!! :D

uppdaterar efter vi varit på sjukhuset!

Lycka till, till oss!

Over and out


O ajjaj buff!

Buff buff buff oajjaj buff! Nej nu är det inte skojs! Nej nu får faktiskt kickboxaren komma ut! fast det har man ju hoppats på länge!

Lite nervös för imorgon när jag ska ringa.. vet inte hur jag ska säga kommer säker säga öhm jo ja öhm vore inte skojs! Hoppas bara på att det finns tid!

Dagen idag bidde inte hemma:O utan det blev bergvik med mamma syster och majken, kul att min egna syster skrattar åt mig?! och mamma klagar på vad jag har på mig.. men allt är ju försmått! och magen hänger ner till knäveckena okej överdrev en smula  men den hänger verkligen hur mycket som helst, väldigt sexigt! ;) så ska ta kort på den imorgon så kanske man kan skratta åt den om ett par år..;p
Idag inhandlades det niferex panodil rakhyvel och en present till Jimmie:) och hitta en super söt klänning till Lillan men vet ju inte hur stor hon är så får vänta..
Något Majken tycker är roligt är att bli jagad i affärer :)

Funderar på om jag och Jimmie och tacken ska ut och gå en stund är så varmt här inne!

Ha en bra kväll:)

Over and out

Två veckor:/

14dagar över tiden idag..blöö
Men en bra sak sova ganska bra inatt var uppe ca 3-4ggr inatt bara och jag somna runt halv 2 rekord!!:D
Men varje gång jag vakna hade Jimmie snott min kudde han var tvungen ha min och två egna så var tvungen butta bort han, och jag har fått mig en utskällning om kuddar av han: varför ska dina kuddar få ha stor plats och inte mina? och sen tar han mina ändå! intressant va?;p

För någon dag sen blev det bråk för en skitsak men när jag sagt hur jag känner och varför jag känner så ska det respekteras! Och man skriver inte så, så ogillar en person skarpt fast inte ens träffat henne, så hon fick väldigt fina smeknamn, inte speciellt moget kanske men men..
Och en sak förstår jag inte  varför klaga på mig när de är värre själva??? fast på ett annat sätt, vi har våra bråk men det hör till imorgon har vi varit tsm i 2år, och under graviditeten har det varit påfrestande för både mig och Jimmie, skyller inte allt på en massa hormoner, men mycket av det har spelat in och sen har jag ett väldans temperament, inget man är stolt över precis.
Och varje graviditet är olika, en del har nästan inga humörsvägningar,går inte upp nästan något medans andra blir väldigt tjocka, en del har jätte ont medans en annan person har en jättebra graviditet osv osv..

Och detta med kompisar har varit jobbigt att mist en hel del, men har ju ändå så de bästa kvar!
Som funnits där och ställt upp, och jag ställt upp för dom! Var väll lika bra att man tappa kontakten nu innan lillan kommer. Men jag säger Tack till er som ställt upp!

Till Farbror Bosse : Vet inte om min kommentar kom med i din blogg, så skriver här! Gjorde inte vi upp att du och Anna skulle komma hit i oktober?! så nu får du faktiskt hålla det:D

Nu blir det duschen sen blire nog hänga tvätt, och invänta morgon dagen.

Over and out


Vad har hänt?

från att ha ca 10 läsare till 40:O folk är att för nyfikna om det kommit en bebis;) tråkigt att göra er besvikna..
Det är två bloggar som jag kollar flera ggr om dagen det är systers och angelicas! :)
Sen läser jag en massa andra bloggar också men mest för tidsfördriv för är man bara hemma så blir det datorn rätt mycket;p För dagens out fit eller dresscode intresserar inte mig inte speciellt mycket.

Ska göra en ny hotmail också eller jimmie ska få göra det eftersom jag inte är så bra på sådant för lite pinsamt att ha det som jag har nu lite mobbat sådär;p

Vill börja mitt nya liv nu! men inte lång tid kvar nu egentligen men känns som en evighet..

Nu blir det äta äpple! och kanske en dusch till, får man ens svettas så här mycket?

Over and out


12dagar!

suger suger suger!!!! har en väldans dålig dag men ingen nyhet? vill spola tbx tiden ca 3år låter rätt bra 2år har jag tyckt innan men lika bra att ta tre!

Vill verkligen inte längre

over and out

Kan inte sova..


Trycker som fasen på blåsan så ingen sömn inte..
Vad skönt det vore att somna runt 23tiden och sen sova till 8-9.

Lillskruttan kan inte sova heller.

Har fastnat för ett namn nu bytt hur många ggr som helst, men alla kommer tycka det är fult men det e jag och jimmie som bestämmer;) Men ett sött namn är Abigail men då blir det säkert ett smeknamn som typ Abby inte så skojs. Men vi får se vad hon ser ut som.. tror det är 4namn som vi är överens om:)
Undra hur hon ser ut:)

Blir att läsa lite bloggar och kolla runt lite sen krypa ner hos Jimmie och försöka sova.

Over and out


Promenad

Jag och Honey var nyss ute och gick och snart blir det kolla på tv:)

Fick  ett sms av Andréa som gjorde mig mycket glad, för många sms,folk på msn osv har frågat har bebisen kommit än, men det gjorde inte hon utan hon gjorde mig glad och skicka ett uppmuntrande sms:D så det gjorde min kväll bra :) Tack!

Har inte haft några värkar idag bara en livlig bebis som buffar runt:p

 

Ha en trevlig kväll:)

Over and out


Lite hopp!

Vet att lillan är född innan den 27:e september!!!så lite hopp finns kvar! :) Lillan fortsätter växa i magen mitt fundusmått idag var 37 och förra gången var det 35!
Lillan ligger så långt ner hon kan så bara kroppen som inte vill få ut henne.  
Om hon inte kommit innan söndag ska jag ringa förlossningen för att få ett ultraljud och det blir troligtvis samma dag, då blir det några koller, sen ska jag dit varanan dag för att se att allt ser bra ut, annars blir det igångsättning innan den 27:e!
Jag hade bestämt att Jimmie och mamma skulle vara med på förlossningen men blivit ny regel nu pga svininfluensan så man får bara ta med 1person:/ det är förståligt. sen inga besökare får man ha heller.
Var nära på att börja grina när jag fick reda på det för ville ha med båda två, och nu är Jimmie sjuk så får väll se om han ens får vara med, men han hinner nog bli frisk för skruttan kommer ju ändåså inte.

Men nu är det bara att se fram emot 4dryga dagar!! Och folk säger passa på att sova! nae är uppe mer än 1gång per timma på natten och kissar så inte så lätt!

Men ska följa barnmorskans råd :
Stressa inte upp dig ligg i soffan och ät chips!

haha

Nae finns inge mer att skriva hade bra

Over and out

10 dagar!

Vart är glädjen och ivrigheten?! som bortblåst.. Ska till barnmorskan imorgon kl 11.00 hoppas på att bli igångsatt så man får ett datum men får väll vänta ytliggare hur många dagar som helst, ursäkta att jag skriver så som jag gör men allt känns hopplöst och känner att jag vill skriva av mig men ni behöver som sagt inte läsa;)
Min söta Sara ringde igår, hon ska komma hit någon dag :) blir så glad när man pratar med henne <3
Är super trött idag somna runt kl 6imorse kan verkligen inte sova, och min astma är skit dålig nu så andningsvårigheter en förkylning på G. Nej ge mig glädje!!!!
Inte lite avundsjuk man bidde igår såg på ungamödrar en hade fått en jättesöt bebis! :)

Nej en dusch blir snart sen mat!

Over and out

En evighet! :/

INGEN bebis än nu känns allt hopplöst blir nog ingen bebis, kan inte ens föreställa mig att det kommer bli en förlossning, känslan som känns nu går inte att beskriva hur den känns den måste upplevas! 9 jävla dagar känns som en evighet! Tänkte börja skolan lite smått i slutet av september och göra datakunskaps provet men icke då! Men kanske lika bra, man ska våga sig till skolan också alla är ju nästan sjuka nu usch! kommer snart bli sjuk ändå Jimmie har jätte ont i halsen stackarn:(
Fick ett gråtattack igår kunde nästan inte sluta gråta prata med Sandra så efter det känndes det mycket bättre!
Är så himla orolig nu mår lillan verkligen  bra? läste att 7 av 10 går över tiden men hur mycket går de över?
Vill bara få allt överstöckat! fått en massa dumma tankar den sista tiden känns inte så skojs!

Igår var vi hos mamma för hon fyllde år och det gjorde attack med så han fick glass så han bidde mycket nöjd :)
Men en klippning som sagt skulle sitta fint på han, men det skulle nog inte uppskattas :p

Har nog bestämt mig för att det blir en mp3! skulle aldrig lyssna på 1000 låtar endå sen ska jag ha pengar till klippning/färgning KLÄDER! om 1månad ska jag ha iaf ett par jeans! haft mjukis/leggins/ i 9månader och mamma jeans ett tag. Kunde inte ens ha mina gamla jeans efter några veckor jag bidde gravid mina höfter växte jätte mycket!

Saknar min fru! och vårat härj. <3

En sak som känns väldans bra att en barndoms kompis ska snart flytta till grums och vi blir nästan grannar hur nice är inte det!?:D

Dagen idag blir lugn så honey blir frisk! <3

De som ber till gud be att förlossningen kommer igång och att lillan mår bra!
Men en sak som är bra att hon inte fötts än är att förlossningen kan bli smidigare, men vill hellre ha jävligt ont så hon kommer ut!

Hade bra:)

Lägger inte ut mer bilder på magen för den är verkligen ful! den var söt tills vecka 35 om ens det!de som är gravida njut av den lilla magen!!! Over and out

Dålig dag!

Blev ingen bra dag idag, inte gråtit på flera dagar men nu är det för jobbigt!

Hicka!

Nyss hade Bebis hicka haha :)
Blev en 40min promenad igår kväll hade ont i ryggen när jag kom hem, så då blev det en varm dusch så försvann det onda.. Ge mig VÄRKAR! okej ska sluta tjata hon kommer när hon kommer men gått över 1 vecka nu;K

Försökte få mamma att köpa mig en i-pod alltså i förlossningspresent för det är jag värd då tycker jag och sen bra när man ska ut och gå alla mina mp3 har gått sönder.. Men mamma sa att jag inte skulle få någon å så skrev hon att hon fick blommor men men värdt ett försök;)
Men funderar på om jag sa köpa en mp3 till (min 4:e tror jag) för de är så mycket billigare eller om man ska kosta på sig en i-pod svårt val alltså! Har ju nästan ingen musik på denna datorn.

Ska skriva om när en av mina mp3 "Dog" ganska hemskt fakitskt... ;)
Jag fick skjuts av en från vägen (bodde i segerstad) sen när jag gick av så tappa jag mp3 i snön utan att jag märkte det, så gick jag in och leta som tusan eftersom jag skulle ut och gå med attack (gillar inte att ut och gå utan musik) men hitta den inte! Då slog det mig(I) Jag har kanske tappat den, så gick ut i snön och kollade efter den efter några minuter ute så hitta jag den, och den var helt förstörd;(
Men min räddning var  mobil och headset! och jag har tagit sönder två headset vet inte hur jag lyckas! De måste ju tåla att man lägger dom i fickan och i väskan! Dålig kvalité!

Och min hund är smart han får inte alltid vara i sängen, förutom när vi säger till att han får förstås, jimmie är rätt sträng med det där, men när han kollar på mig så jaja hoppa upp då, men idag var han väldans oförskämd! Min ena faster ringde mig och vad gjorde inte tacken då? jo han passa på att hoppa upp i sängen när jag prata, men han la sig på jimmies täcke:p  Men som när man var liten och ville ha glass så gick man alltid och fråga mamma om man fick ta glass när hon prata i telefon för då var det störst chans att hon sa ja, vad smart man var! :)

Dagen idag ser nog ut såhär :
Se på greveholm, sitta vid datorn,äta,vila,prata i telefon,ut och gå,dammsuga.

Så skrivit av mig lite i alla fall:)

En sak till den 20:e september har jag och Jimmie två år men vi får skjuta upp och fira det senare :(

Ha en bra dag:)
Over and out


Järntabbletter!

Har slarvat med dom väldans mycket nu, kanske inte så smart, men man ska inte ta dem tsm med mjölk produkter så får ta den senare ikväll eftersom nu ska det drickas oboy! Och se på mysteriet på greveholm bästa julkalendern enligt mig.
Men ska dammsuga hallen först!

Någon som sett på Jerry Springer finns det något sjukare program är folk verkligen sådär?! jag tror det är "uppgjort"

Ett onödigt inlägg som vanligt men har man tråkigt så har man:)

Over and out


Mysigt!? Men naturligt.

Nu ska ni få lite fräsch information, Jag läcker mysigt va? fast bara ur de högra, i början var de skoj haha lite konsigt att tycka det kanske men just att det är så häftigt att kroppen kan producera bröstmjölk som en bebis kan bli mätt på, men nu är de inte så skojs i början var de lite men nu usch! går upp på natten och ska kissa sen känner man mjölk rinna, för jag sover juh inte direkt med bh för isf kunde man ha i inlägg. Men man får juh se det positiva i de:)

Inga värkar idag heller, men syster sa att lillan inte får komma idag pga av datumet är ju 11september idag, men hon kan vara lugn:p

Ska ta reda på tvätten sen och tvätta lite också, så skönt med egen tvättmaskin men några tvättar är ganska onödiga men ändå;p


har en ganska rolig sak att berätta:D
Lillan sparka Jimmie igår Haha, jag låg och höll om jimmie sen trodde han att jag slog till han men det var lillan som var den skyldige haha:D

Idag blire titta på Idol är väll inge mer bra på tvn?

Och dammsuga blire nog också attack fäller inte så skojsigt! Och som han ser ut värsta hårbollen och ser juh nästan ingenting stackarn! Hmm och mamma har väll inte tid att klippa han så blir nog beställa klippning till han men kanske inte lika korthårig som förra gången hahahaha :D
Jag : Ta allt!
Hon: Ska jag inte spara något på svansen?
Jag: Nej ta allt

Hhahaah har inge kort på datorn så skulle ni fått sett ur han såg ut.

Hade bra hörrni:)

Over and out


Godis strekja?

Funderar på att godis strejka för då kanske hon kommer ut? för 200g marabou nonstop varje dag kanske är lite överdrivit mycket godis, men det är juh så gott och sen är det juh fredag imorgon.. har iaf frukt hemma kanske ska äta det ist.. hmm nae;)

Idag har jag varit duktig var på vårdcentralen och tog stick i fingret skulle ju gjort det för ett tag sen men inte orkat men nu är det avklarat iaf, blir väll nya prover nästa vecka om inte skruttan kommit.

Väntar på att Jimmie ska komma hem så ska vi väll äta sen ut och gå med Attack :)

Ha en trevlig kväll:)
nu kom jimmie hem<3

Over and out

Musik

Det är bra tidsfördriv, fast jag lyssnar ju om och om på samma låt hur många ggr som helst så spelar sönder dom haha;) Just nu spelas dessa

Katy Perry - Thinking Of You
Little Boots - Remedy
Tinchy Stryder & N-dubz - Number 1

Och sen när jag ska sova är det takida som gäller curly sue har inte tröttnat på den låten än;s
Lillskruttan har haft boxningsmatch i magen känns det som hade mobilen på magen när jag prata med sandra och mobilen var åt alla håll haha ser så skoj ut:D

Men nu ska jag och honey sova:)

Sov gott!

Over and out

9/9-09

Hej :)

Gick upp vid halv 12 så tog vi en kort promenad med tacken fötterna och knäna värker så ingen långpromenad idag icke, men ikväll blire iaf en på ca 30min det måste orkas!
Dagen idag består av vila vila och vila och sitta vid tvn/datorn.
Om någon undrar så har jag INGA värkar. Vore kul if hon kom idag pga 9/9-09 men kanske på mamma och attacks födelsedag? den 13:e vore också lite skojs men så lång tid kvar;K Men man får se det positiva i det också ju längre hon stannar i magen ju senare blir hon 18, för det är ju hon som bestämmer när hon ska ut så hon får skylla sig själv;)
För inget hjälper att få igång förlossningen men det är väll bara myter? Ut och gå, ha sex, springa i trappor(vem orkar de!?) putsafönster. något mer?
Bara att vänta vidare! Men om någon mer får barn före mig blir jag sur haha;p

Inatt såg jag och jimmie på forrest gump en sådan bra film! Tom hanks är en jätte bra skådespelare och älskar filmen den gröna milen men den är så hemsk. Tom hanks får Tummenupp!

Nu blire läsa bloggar och efter de ta reda och hänga upp tvätt sådeså!

Hade bra hörrni:)

Over and out


Ingen bebis idag heller;o

Nope hon vill stanna därinne! Och idag får hon de också iaf tills inatt.
Gick upp tidigt idag och precis när jag gått upp ringde sara :)
sen när jimmie kom upp ur sängen gick vi ut på en promenad på ca 40min sen åkte vi in till stan så jag blev 453kr rikare! iaf ett tag haha:p köpte sängkläder till mig och jimmie, en till pläd till lillan och sen täcke och kudde till henne som hon ska ha i vagnen:) när vi kom hem så mådde jag inte speciellt bra så bara lägga sig i sängen min kropp var helt slut ( sömn är super viktigt ) så sov ett tag så nu är man lite piggare.
B kanske kommer upp sen så blire spela kort.

Nej nu ska jag ge min man en puss sen slänga i en tvättmaskin!

Hade bra

Over and out

uppdatering

Inte gjort något vettigt, förutom vi har varit ute och gått haha:)
Bergman kom upp ett tag så spela vi kort och var ute med attack:p
Dagen har varit helt okej men hade varit bättre om man hade haft lillan.
Imorgon blire vårdcentralen ta prov, vill helst inte vara där if folk är sjuka, vill absolut inte bli sjuk nu!
efter det blire att hämta ut filmer på klingan till syster!

Snart två år med honey <3 :D

Ett väldans onödigt inlägg men men

Sov gott:)

Over and out

En bra natt:)

Hej :)

Inatt fick jag sova bra, somna vid typ halv 4-4 och sen var uppe vid 6 och kissa sen sov jag till nästan 10tror jag för mamma ringde sen somna jag om till typ halv 12 härligt eller vad!:D
Igår var vi ute och gick 3ggr så sammanlagt bidde det nog 1 timma duktigt!:)

Finns väll inte så mycket att skriva förutom att jag längtar <3

Hade bra:)

Over and out

Söndag

Ingen bebis inatt :(
Hot funkar inte speciellt bra, jag och Jimmie sjöng för henne igår och sa att vi slutar inte förrän hon kommer ut de enda hon gjorde var att buffa! trots bebis;K

Är super trött inte speciellt många timmars sömn
Dagen idag blire väll fixa lite här hemma spela kort och äta godis.. Och en promenad skulle sitta fint, men de blir när det är svalare ute.

Just det en fick barn igår som skulle få om några veckor blir så avundsjuk ursäkta de får väll vänta på sin tur;O?
Nej men självklart roligt för dom:) men alla får någon dag förtidigt eller veckor innan bf så sitter jag här så synd om oss haha;)

Den som väntar på något roligt väntar ALLTID för länge!

Hade bra :)

Over and out


5 September det datum man längtat till i månader!

Min jämförelse hur det känns just nu

= Tänk er ett barn som längtat till julafton i flera månader sen den dagen det är julafton får den reda på att julafton är inställd!

Så sluta smsa/ring och fråga om lillan kommit, blir bara mer jobbigt, funderat på att stänga av mobilen men då blir det väll ännu värre.

Har inga värkar eller något.
Denna dag skulle bli den bästa dagen i mitt liv men denna dag blir en tummenner dag.

Idag blir det lyssna på musik och grina hela dagen!

Over and out


En nyhet! ;O

Ingen bebis idag heller tråkigt värre! ;K så bara att stå ut och fortsätta att längta,Be till gud och vara snäll mot lillan och säga att nu får hon faktiskt komma! börja grina lite förut när jag kolla på förlossnings programmet på 4an. Vet inte riktigt varför.. är nog orolig att något är fel eller att man måste göra akutkejsarsnitt, jag är en person som vill ha allting planerat vet inte riktigt hur jag skulle reagera på att de springer iväg med en och skär i mig, utan att jag är beredd på det, men bara hon kommer ut, men ångest kommer jag nog få under förlossningen eftersom att man kan ju inte direkt planera det helt och hållet och smärtan usch! men det är ju en bra smärta man får ju en bebis:) Nae nu ska jag tänka positivt allt kommer gå bra och lillan kommer vara frisk!
När vaccinet mot svininfluensan kommer ska jag och Jimmie ta det har vi bestämt oss för, och lillskruttan får inte följa med till affären eller något sådant den första tiden utan vara hemma och få en massa promenader men inte bland folk, hon får absolut inte bli smittad! redan höns mamma innan hon ens kommit tummenner haha.
Ni ska få se två bilder på min mage som är tagna för några dagar sedan ser ut som den ska "spricka" och ingen navel har jag nästan heller haha ;D



 

Nu blev ni avundsjuka va?;p

sen blire ta kort på magen efter förlossningen men de kortet ska nog inte läggas ut:p
Både jag och Jimmie drömde om att förlossningen var på G jimmie drömde att vattnet gick och jag att jag börja blöda.

Dagen idag består av att se på tv/film/vila/äta onyttigt/prata med Sandra.

Hade bra ni hörrni:p Och håll tummarna för att bebis vill födas snart(idag) och att allt ska gå bra!

Over and out


Onsdag

Hej!
Ingen bebis inatt heller ;K hon trivs nog bra där inne;) med alla godsaker hon får kanske borde följa tjos råd elr inte hahaha! Haft ont i magen i några dagar men beror dock inte på att lillan vill komma ut..
Men hade ont förut i livmodern så det är väll ett bra tecken:p De senaste dagarna har hon varit väldigt livlig buffar typ hela tiden och trycker ut rumpan och fötterna haha;P

Idag har vi städat och tvättat dammat så det känns skönt :)

Marie kom förbi en sväng förut också väldigt trevligt tycker jag:D
Ska kanske träffa henne en sväng imorgon :) ( om inte lillan har kommit ) Man får väll hoppas!!!

Ska plocka ur diskmaskinen snart sen fika lite.

Hoppas hopppas lillan kommer idag/inatt!!!!!! 

Hade bra:)

Over and out

RSS 2.0