Ikea

Idag blev det Ikea inskaffade ramar och tvättkorg och en ny lampa mer än 500kr men totalt värdt det, blev så snajsigt så.
Aminas ena faster var här idag och Amina var icke blyger. Kände mig ypperligt smart också ..

Moi: Man brukar ju ha marsipan tårta på dop och sådant men det stod att det var tydligen nötter i det ( man ska inte ge barn nötter)
Sarah: Men i det är ju 99% mandelmassa i marsipanen.

Då kände jag mig redigt osmart, gillar juh inte marsipan så tänkte vell inte på att det var gjort av mandelmassa, kan inte precis skriva det roligt men det var de!

Nej ska vi ta kvällen må tro..

Väldans nervös inför imorgon

Lycka till, till mig


Ingen vanlig dag för det är Mosters Älskling 3års dag! <3

Ja så kan man visst skriva.

Blir strax en dusch får se vad som händer dag men det lutar mot att storstäda och det behövs verkligen inte *vissel*;)

Vikten ja viktigt måste juh noteras eftersom denna blogg följer ju min viktnedgång några plus kg och hekton hit och dit också förstås.

Men

December: 80,2 kg
Augusti: 68,8kg ( fast egentligen 67,8)

Utan några bantingsmetoder sug på den karamellen hörrni;)

Fast snart kommer vell herr Mens börjar bli svullen fast det har jag juh varit länge, men hoppas den inte kommer idag eller imorgon så får nog be lite mer, lite snuskigt om det ska dra ut drenaget och jag har herr mens. Lite uuuuuuuh sådär.

Självklart undrar ni när vi drar igång med träning igen fast den kramellen får vi suga på ett tag till, men nästa vecka ska vi säga det?
Drömde inatt att jag skulle väga 65kg innan skolan börja hade lite panik i drömmen, men 65kg till Julafton blir bra de.


Här hemma lyssnas det på en jullåt höhö


Tur

Att det inte var diarré, det jag skrev igår om att vi har haft tur med att hon aldrig tagit av sig blöjan och bajsat ja nu har vi varit med om det också.. Som sagt tur att det inte var diarré, bajs som fastnar i duschen seriöst vad mycket bajs, men är otroligt glad att Donnan hade napp i munnen puuh, stackars unge!
Nu hoppas jag att jag ska komma ihåg antingen trosor eller de andra blöjorna..

Ni tror vell inte batteriet till cameran dog innan kalaset, jajjamän men mamma tog några kort.
Majken vinkade och gjorde high five med Jimmie idag stora framsteg, Amina gillar Majken väldans mycket hon ska klättra på henne och dra henne i håret.

Herr Nilsson har precis åkt hem blev lite kortspel alltid lika snajsigt.

Nu ska vi fixa kort


28/8-10

Ursäkta att jag inte svarat på kommentarer här och det ni skrivit på Fb.

Jimmie & Amina är på röda nu, så lite barnledig och varför inte då blogga?
Idag kände jag mig redigt smart, jag vill ju bli servitris jobba på ett litet café lungt och skönt okej kanske inte riktigt, men inte vara på ett ställe där det är en 100pers, och jag ska vell ha en massa praktik i Servering C.
Och smart som jag är kom jag på det nu, det är ju bara att jag har praktik på ett litet ställe ist för en resturang.
Har varit väldans nervös hur jag ska klara av allt, men nu är ju den saken löst! Om ni inte fattar är det helt förstårligt.
Tacken ligger på min Bag och sover, har inte ens packat upp allt än, snacka om att vara lat eller bekväm med ett annat ord.

Snart är det röstning också första gången jag röstar nu ska Moderaterna BORT!
Fast när Socaldemokraterna var då ville man ju ha bort Göran Persson..
Varför finns det inget parti som håller alla mått, jag har en massa bra ideér de kan få ta, kanske starta ett eget parti? Är ju inte speciellt insatt i vad partierna vill heller,  men som sagt moderaterna ska bort!

Undra om vädret tillåter grillning ikväll eller om det bara blir bröllopsfotografen inte sett den än, men hoppas den är en 5a iaf.

Imorgon ska Majken Bajken firas, Mosters Älskling <3





När försvinner det onda när man kissar? eller är det kvar tills dranaget är borta?

Varför ha Lära Gå-Vagn?

När det finns Dammsugare!

Amina älskar sin mammas bobbycar hon kan gå av den men inte på ritkigt än, stora tjejen!
Jag skrev ju att Amina skulle gå innan 1års dagen, vi får nog nöjas oss med några steg iaf, Donnan vill inte gå utan krypa gå runt saker och ställe sig upp är helt Ok men inte gå  ;(  buhuu noot!
Hon är så duktig min tjej finns ingen bätre än henne hon är verkligen helt Bäst!
Idag fick hon Messmör på sin macka smartast jag é så ja öste jag på utan att bre ut de, så ni kan ju gissa hur det såg ut höhö;) Men hon föredrar mycket hellre Skink&ost mjukost.
Men bra att ha messmör hemma ifall hon blir hård i magen.


Någons mer som har en unge som plockar av sig blöjan? Amina är en riktig nakenfis så up and go blöja på natten eller trosor får bli för damens del.
Inte roligt när hon river i sönder blöjan när innehållet ligger överallt, alltså inte skit utan blöjmatrialet.

Nu ska vi mumsa kalopps

Yummie!



25/8-10

Helluu, kroppen börjar äterhämta sig blir skolan imorgon och se ifall jag kan få mitt schema det vore ju perfekt.
Blond eller brunett? seriöst vilka problem.
Någon som läser veckorevyn? Tummenupp (var ju lixom jag som började med de;) till dom som gör den fan vad bra normala former inga "hej jag är inte anorektiker, bara bra matsmälltning" nejmen skitbra!
Sedan läser man i någon skvallerblaska babykula, man kan vell bara ha svullen mage? Kändisar har vell också fisar i magen?
Idag kände jag mig som en ritkig fläskis och lät som en också haha.
Mina jeans är förstora känns väldans skönt fast ja då är det bara gå ner några kg så kan jag ha mammajeansen hur många ggr har jag skrivit det? Men det är på G!

Fick hem Pip Larsson & Solsidan idag väldans snajsigt!


 Titta vad liten <3


Rörigt inlägg men är jättetrött..


I´m Hoooooooooome!

Ohyeah!

Trodde att jag var helt åtrställd eller inte helt men ni fattar men icke sa nicke mår inte så jättebra men inte så konstigt, är sjukskriver 1 vecka så skolan börjar på måndag.
INGEN MER FEBER för då blir det sjukan igen och det vill vi inte. Amina blev så glad att se mig tihi<3
Vågen ja nu kommer ni få en chock jag vägde 69,4 inte 73;) ohlala.
Har börjat göra ont när jag kissar igen helt wiiieerd så får vell börja knarka diklofenak, ska ta Antibiotika kl 09.00 och 21.00 så nu påminner jag mig själv om det helt perfekt.
Har till och med varit ute och gått för första gången sedan operation jajjamän enda till Ica mmm så duktig är jag.
Är man sjuk så är man.
Nu inväntas Tacos yummie, rörigt inlägg men sån är jag.


Skolan börjar imorgon...

& Prick klockan något ska jag vara där noooooooooooooot, för jag får inte åka hem.. febern är kanske påväg upp igen! *suck* nej en riktig DJUP *suck* åååh va synd det är om mig just mig.
Nää de finns folk som har det värre, men de värsta stunderna då är det mest synd om mig i hela världen.
Jag skrev på Fb att jag blivit bättre den 18:e men vet ni? på natten fick det bli Akuten och fick inte åka hem.
Så de tog en massa prover och satte i antibiotika, så fick vi "sova" på patienthotellet var där i ca 2timmar skaka rumpa behöver man inte säga utan skaka hela kroppen fy skriver jag bara.
Tempen bara stigde hela tiden och fort gick det, och får inte åka hem förän jag är feber fri och börjat med att ta antibiotika på tabbletter, men pratade med Amina nyss i fonen å hon bidde så glad att prata med sin mamma <3 tihi. Vill aldrig mer lämna bort henne, ligga i sängen och vara uppe en stund och knappt kunna hålla i henne hemskt, jag är hennes mamma ingen annan. Men jag är ingen bra mamma om jag inte blir frisk.
Ta vara på varje ögonblick och njut av ifall de vill ha mat på natten då får man ju umgås med dom då med, plus man ser så dom mår bra, se där något positivt med nattmål.

Kommer vara helt slut ett bra tag efter jag kommit hen också och inte ha någon ork och jag som skulle bli fit, gissa vad jag vägde på vågen här! Vågar knappt skriva det men för min skull 73KG Faasen säger jag. Fast ska ju inte gå efter deras våg, det är en sådan man sitter i, det första jag ska göra när jag kommer hem är pussa Amina förstås sen väga mig, kommer bli mycket depp eller?

Jimmie har hjälpt mig att duscha också fast han gick det nog ingen nöd på, men så ska det inte bli hemma.
Han har legat och hållt om mig när jag nästan frusit ihjäl, tagit på mina svettiga fossingar masserat min panna när jag hade feberhuvudvärk. Världensbästa pojkvän<3

Mamma köpte kläder till mig välbehövligt och fick hon borsta ut mitt toviga hår med balsam spray det hade inte gått annars så illa var det, Angelica goes flintis.

Och sitt inte inne ut och rör på fläsket!

Åh vad många inlägg som kommer kunna bli skriva nu;)



Åååh vad endel är pinsamma!

Seriöst VÄXUPP!

Hade besök av min faster förut då bjöd jag på spykalas yummie, Jimmie är här varje dag och tar hand om mig <3 bortskämd iknow men har man haft 40,4 i feber ja då får man vara bortskämd och kärlek kan man förästen aldrig bli för bortskämd med. Igår var mamma här en sväng och min kära syster och de var även här i förrgår, så ja man får hälsa på, man får även ha på mobilen. Har även fått fullt med godis men har inte orkat ätit nästan något.
JAG VILL HEM! Men bra att vi åkte till akuten för detta kan man dö av om man inte får behandling.
Så får vell pinas några dagar till, har jättebra sköterskor som tar hand och mig också :)
Men saknar Amina så fruktansvärdt mycket så blev ju ett liten panik attack igår så gråt endel.


MmmmmMm Frisk luft HAHAHAHHAAHHA


18/8-09

Pengarna rullar in imorgon funderar på att klicka hem Pip Larsson eller Solsidan eller varför inte båda?
Tyvärr lånar jag inte ut serier har blvivit hack i endel skivor av dom så noot funny.
Igår klickade vi hem svart/vita kort får la se hur kvalitén blir, Fujidirekt kunde inte framkalla dom men extrafilm kunde ja så det återstår att se.

Vet att ni vill läsa om opertionen så får vell skriva;)
Blev en sen natt somnade vid 4.00 och var tvungen gå upp halv 7.. ja trötter ohja blev en dusch och fick använda den där svampen man var tvungen ha luktade som tandläkare använder när de tvättar händerna.
Mamma kom och hämta mig och vi var vid sjukhuset några minuter innan kl 8.
Anmälde mig osv.. mamma träffade en gammal jobbar kompis, fick tabletter och byta om till snygga sexiga kläder, det är 2000tal nu lite nytt kan dom vell komma med?
Sen fick vi sätta oss i ett väntrum väntade typ i 40min sen fick vi prata med två läkare, självklart följde mamma med, en var jättetrevlig sedan var det en från Norge fattade inte ett ord vad han sa, han använde läkartermer, och skrattade, va fan inget att skratta åt äckligt att de ska vara där nere på mig, så jag började bli orolig, de förklarade inte alls bra vad de skulle göra de började skämta, och frågade om jag hade haft ont när jag kissade, och sedan sa de att stenen kanske redan var ute, bara för att jag inte haft så ont eller något.
Efter vi pratat med dom så började gråta fick panik, jag är en sådan person som inte tycker manliga läkare ska vara där nere på en tjej, men det skulle vara med kvinnliga sköterskor så då blev jag lite lugnare.
Har blivit sövd 1 gång innan så det var noo problemo rätt häftigt faktiskt ligga där klarvaken till att allt blir suddigt.
På öppvaket var det bara en massa trevlig personal, men läkaren som opererade pratade med mig när jag inte ritkigt var helt klar i huvudet, men det hade blivit ärrbildning och var trångt att komma in, så jag har en sak nu som avlastar urinröret. Jag kommer inte ihåg ifall de krossade stenen eller plockade ut den, jag bad om att få se stenen innan operationen men icke då. Men fick ingen vidare information. 
Bara att jag skulle ta ut den där saken om två veckor.
Var jätte kissnödig nästan när jag vaknade så en sköterska fick följa med på toa så frukstanvärdt ont har jag aldrig i hela mitt liv haft, kändes som att kissa med taggtråd i urinröret exakt så som de förklarade det, så kissa var ju inget man ville göra precis. Var vaken max två timmar i sträck när jag kom hem, somnade även i Jimmies knä på kvällen, så go att han tar hand om mig.

Idag har det blivit lite bättre men måste kissa minst 2ggr i timmen, är kissnödig konstant! Och JA det gör fortfarande förjävligt ont.

Så njursten är inte något jag önskar någon.

Ska iväg på röntgen i september för att se så allt är ute, så ni kommer få höra mer om min stackars njure/urinledare;)


Tur att man inte är någon som gnäller konstant!

Men detta gör förjävligt ont, en blandning mellan, att vara höggravid/ungen trycker neråt. Urinvägsinfektion, grovmensvärk, ilande smärta, och har en sak i urinröret, kissar blod, så JA jag har ont.
Kunde lika gära behållt stenen.. och den var inte 5mm utan 6mm.

skriver kanske senare.


Nervös

Det är ju ingen stor operation iknow men ändå blivit sövd när jag operarade fossingen men vara där nere på mig medans jag sover ja fast bra att jag slipper vara vaken ajsingvajsing ska ta kort på stenen så ni får se :)
Märks att jag haft svenska C va?
Skriver ju inte alltid så sammanhängande.... Men ska bli bättring på det!
Så ni förstår vad jag skriver;)


Duscha nu och kl halv 7? eller bara då?

Blir att tänkas på!


Världens snyggaste vardagsrum!!

Yes det har vi;)

Promenad X 2

Ruskigt bra, haft Marika här idag Amina har varit dunder nöjd, hon har även gått några steg själv idag igen så duktig Amina är!
Vi tog även en promenad och så såg vi på ett monster till svärmor en film som rekomenderas!
Det är så roligt att vara med Marika man kan prata om allt med henne och hon är ärlig av sig och sådant uppskattas.

Roligt att vi har kontakt igen efter sisådär 4år? :)

Hoppas på att vardagsrummet blir klart imorgon så man kan ta en tripp till Ikea osv till veckan, det är jag värd!
Ska försöka bli intresserad av att fixa här hemma också men är för snål försådant roligare att köpa kläder eller äta godmat som fileér yummie! Låter som en redig tjockis när jag skrev så, men ska försöka ändra mig, men det tar ju sin tid.
Har även tappat bort en sak som är väldigt viktig för mig så leta som fasen imorgon för snart gäller det!
Måste även träffa en person och reda ut saker och ting lika bra att få det överstökat, så det får vell bli en tripp framöver.

Röking det är något jag själv har emot
* dyrt
* ful hy (kan bidra till att se äldre ut)
* dålig konditon
* lungcancer
* luktar apa, aska kan vell inte någon säga att det luktar gott?
* kol (stavning)?
* gula tänder

fast tänkte ju börja ett tag ist för att äta fullt med godis då kan man ju ta en cigg?
fast är det värdt att kanske få något utav det där andra för att gå ner i vikt?
Och jag har redan dåligkonditon.

eller?

Jag har aldrig köpt ut cigarreter till någon för jag är emot mig okej Mamma tvinga mig en eller två ggr för det var slut.
Alkohol skulle aldrig köpa till någon som var under 20år spelar ingen roll ifall det är vänner, för om det skulle hända något vill jag inte ha det på mitt samvete att det kan varit mitt fel.
Visst det kan lika gärna hända ifall den var äldre också men svårt att förklara mitt kompilcerande tänkande.

Jag hatar att vara dubbel!

Tuggumie funkar inte det slutar bara med magont och klaging och det tål inte Jimmie, apoteket får det bli någon dag kanske testa Zink tabletter?

Vilket rörigt inlägg..


Såhär kan man också sova.


Fredagen den 13:e

And then? and then?
Nope tror icke på något sorts skrock.

Blev en svettig go promenad idag en glad Amina hade jag även, vilket temperament damen har tänk henne i trotsålder om hon är såhär nu haha jag & Jimmie kommer få vara extremt stränga.
Amina kommer vara den där ungen som står och skriker i affären och mobbar andra och går före andra i kön.
Jag som trodde Amina skulle vara lugn och mysig av sig, en ritkig vilde har vi, men hon har att börja bli lite myssjuk någon puss per dag & kramar, nu börjar hon bli mer mammig och det gillas, hon gick även 5steg själv idag mot mig extremt stolt mamma är jag!

Tapetseringen går framåt blir ap snyggt ni kommer bli avis när jag lägger in bild, men vem skulle inte blidet?
Det måste bli en tripp till Ikea köpa vita ramar och en tvättkorg till övervåningen, är sisådär lite trött på Ikea påsar.

  Kul t-shirt va? ;)


Amina kan sitta på pottan..

Jajjamän fast något kiss blev det inte för det blev vid toaletten, okej tidigt Iknow men hon skulle ju ändå så vara utan blöjan ett tag så varför inte sitta på pottan & käka majskrokar det kunde ju ha kommit någon droppe, men icke sa nicke mycket skönare att stå upp och kissa precis bredvid pottan.
Mammas älskling är så duktig så!

Man får kissa vart man vill huvudsaken är att hon kissar.

Glömt att berättat att jag har frusit ihjäl en geting?
Så duktig är jag, den surra runt och äcklade sig här i köket så då öppnade jag frysen och så flög den in sedan väntade vi några min och vips så var den död när man öppnade dörren. Jimmie försökte återuppliva getingen men ingen stor framgång, men (vingen"?)rörde sig, fast det berodde på elstötarna :)
Sikka små kryps människor vi är!

Hej jag har tråkigt & skriver många inlägg.

Ni kanske vill roa er och se en bild på mig? klart ni vill

  Bara 15Kg kvar nu ;D




Vilken skillnad det blir när man tar kort, man kan vara huuuuuuuuur fet som helst men i ansiktet kan de se ut som man kanske inte alls är fet inte ens överviktig, beror helt och hållet på hur man tar kortet, jag har indragningsbyxor hemma men använder de inte alls ofta, alla vet redan att jag är tjock varför då trycka in mage och rumpa? så tänker jag medans många andra kanske lite mer normala skule gå med en sådan 24/7 och andra saker som gör så man ser mindre ut.
Nej skärpning på mig har verkligen 0 i karaktär nu, någon som vill/har lust att börja ta en promenad nästan varje dag eller ut och jogga? helst någon med dålig kondition. Vill få bort mina KG men ändå så köpte jag godis hur sjuk får man bli? Måste bli ändring och det är snart! Har kommit in i fel period igen tror jag.

 Min min min Amina <3 Alltid lika roligt att höra att Amina är ett fint namn tröttnar aldrig.


Någon mer än mig som tycker Morsan i ballar av stål är rolig? hon är ju skitrolig älska folksrekationer!

http://www.youtube.com/watch?v=P2ntdiFYxqw&feature=related
Kolla om ni har tråkigt.

Nu får de nog bli kvällsmat

Jävligt dålig stil!

En massa personer som bara säger en massa saker och sedan skiter i det, varför säga saker ifall man inte menar det? eller vill? fan bara säga sanningen?
Blir så himla trött på endel

pffffffffffft på er!!


Fixade även en sak idag hur gött som helst förhoppningsvis, så hålltummarna, & fick även tiden idag :D
snart snart booooooooooooooooorta boooooooooooooooorta boooooooooooooorta!!!!!!!
Och kommer inte sakna den!



Älska "Rachels" hårfärg nej hela hon sådär snygg ska jag bli någon gång! 
Nu när jag är blond vill jag ha något nytt illa illa..

Outsiders

Nyss sett på outsiders om unga mammor, tänk att bli gravid när man är 13år här i Sverige är ju inte det så jätte vanligt men tänk i andra länder när de som 11?åringar gifts bort till män & får barn i 12års åldern, det är tillvisso kanske så i deras kultur, men tänk er själva att bli gravid som 13år, men jag fick ju inte mens föräns jag var 14dock men ändå.
Jag är glad att jag var så pass gammal jag är när jag fick barn, fast jag inte gått ur skolan så har jag haft min frihet som kan vara svårt att få när man är en ungmamma, men menar inte att man är en sämre mamma bara för att man är ung. Men vad är en dålig mamma? och vad är en bra mamma?
De som var med på Outsiders verkar vara jättebra mammor men hade dock svårt för han killen som var med, för att han var ute med hunden så skulle mamman ta blöjorna? så säger man juh inte.

Men det som är postivt att få barn när man kanske är 25-30 då har man förmodligen ett jobb och har en inkomst som inte är baserad på 1050kr utan kanske 12tusen, man har nog ett eget boende man har kanske varit ute och rest endel festat osv..

Men positivt som ungmamma man orkar förmodligen mycket mer man har nog mer barnasinne kvar, man kämpar förmodligen mer med att bli klar med skolan då har man ju inte bara säg själv att tänka på längre.

Men att behöva växa upp så fort på 9månader kanske du går från vara ute med vänner varje helg sova till en kl1 ja ni vet & sedan gå till 0 i frihet om man inte har nära som hjälper en förstås.

Men många man hör om som är ute VARJE helg när de har barn och skaffar barnvakt hit och dit och struntar i sitt barn då var nog inte dom den redo för barn.

Älskar min Amina <3


INGA TAPETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej exakt det suger snopp!

Våra tapeter kanske skulle komma idag, men då ringde de Jimmie nyss & sa att våra tapeter kanske inte kommer in överhuvudtaget SUCK, så bara att brumma till staden imorgon och checka efter andra.. OCH fondväggen är redan på plats bara hoppas på att hitta en annan grå som passar till, annars ja då får det omatcha.

Suck suck suck

Och barnvagnen ja vad kan man säga om den?
Inne på Jack and Jones igår så var det nära att ena hjulet åkte av & vagnen är "ny" inte ens använd i 1år.
Så måste in på barnvagn.nu helst imorgon.

Vill ha en vagn som är hyfsat fin och lätt att köra när man promenerar och lätt att ha med sig till ställen.
Den vagnen vi har nu är perfekt i skogen när man promenerar.

Ha en förträfflig dag hörrni


11/8-10

Sent inlägg men har precis slutat grejjat här hemma, nästan rent och fint suck att allt tar en sådan tid hela tiden, jag är nog den drygaste personen som finns när det gäller diskning, men övning ger färdighet som sagt.
Jimmie är klar med fondväggen(heter det så?) hoppas på att de andra tapeterna kommer imorgon, leva i köket är inte såå kul om man säger så, men vi får vell vara på Aminas rum imorgon & leka.
Måste fixa grind ditt upp snart också, mycket som måste köpas.
Men första prio är vardagsrummet.

Idag har vi köpt kläder & parfym till Jimmieboy & en prinsess klänning till Majken som snart fyller 3 år ujujuj vad tiden går fort, & köpt tapeter på stuvbutiken ja det var vell det, just det ätit pizza idag usch och fy inget för mig, de flödar i fet ost nej de gillas inte, så fick strunta i att äta så mycket mer idag, så kcal är rätt lugnt huvudsaken det är under 2000kcal, och en hel pizza åt jag inte.
Men har man herr Mens så har man, då är det helt okej att äta onyttigt.

Nu får de bli sängen.

God natt

En lista

Vad heter ditt barn?
Amina Klara Maja Andersson Lindblom

När var du beräknad att föda?
5 september 09

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Hon vägrade komma ut men den 21september så.

Hur stor var barnet vid födseln?
52cm 3635g

Hur lång tid tog förlossningen?
Åkte in vid 9 blev igångsatt kl 14.00 Donnan kom ut 05.06

Tog du någon smärtlindring?
pfft jag?? okel syrgas/lustgas massage räknas det? ap skönt iaf något som rekomenderas!

Är du tillsammans med barnets pappa?
Ja

Tog ni reda på könet?
Självklart det är ju jag & Jimmie

Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön?
jag hoppades på tjej men hade ingen aning.

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
En Alva skulle de varit, men en Amina blev det mycket finare & passar donnan.

Hade du en svår graviditet:
Hade nästan konstant ont i ryggen.

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Jaa jag ska ha min Tiara någon gång.

Har du fått några bristningar?
Om jag har.

Var du nervös inför förlossningen?
Aaah, ville inte föda då när jag hade gått över tiden men hade ju inget val;)

Hade du några cravings?
Salta tiger huvuden (finns på obs) Is vatten ( dåligt det fanns inte is på förlossningens avdelningen)

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Ingen av oss blev förvånade höhö

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
No idea men inte långt kände det på mig

Hur mycket gick du upp i vikt?
Sisådär 31 Kg i fett Yummie elller -7kg

Hur länge ammade du?
Hel ammade kanske 1vecka

Vem är barnet mest lik?
Jimmieboy

Vad är det bästa med att ha barn?
Att man är lycklig, bara titta på Donnan så blir man glad

Vad är det sämsta med att ha barn?
Att inte få sova hela nätter?

Är ditt barn döpt?
Nope

Hur gammal är barnet nu?
10 Månader <3

Frugan på besök.

Idag har fru/tant Kristina varit här hur myys som helst har ju saknat min fru, Amina tyckte att Tant Kristina var väldans rolig så hon skrattade ja nästan hela tiden hon var vaken?
Vi spelade även med andra ord men vi förlora..men spelar ingen roll för förra gången vann vi juh;)
Amina var även med och spela, hon fick turas om att vara hos Frugan & Nilsson, bra med besök gratis barnvakt!
En mycket lyckad dag, men hoppas på att vi kan träffa frugan nästa månad då när Donnan fyller 1år.

Älskar Dig Kristina Everstam

& kom ihåg september/oktober ;)




BEVIS MIN DOTTER HAR HÅR!



Men självklart är det inte fel att vara flintis ;)

5/8-10

Att ingenting blir som man tänkt sig illa illa.. Vi hade iaf inte tur med vädret!
Tänkte för några dagar att jag fått en fin hy igen (som innan jag fick Amina) Men icke då två feta äckliga finnar vid munnen som vägras att bli klämda så de får vara icke välkomna i ca 1 vecka Yummie!
Skulle grillat ikväll men tror ni vädret tillåter det?
& skogen ska skulle vi till,har ju en sambo som inte tål regn;)
De gånger jag & Linda har varit ute och gått så har de mesta dels regnat men vi har inte brytt oss om det va fasen lite regn vad gör det? Det enda som är riktigt vidrigt är masklukten den ogillas skarpt och när man ser de äckliga småkräken överallt nej de kan utrotas.
Till något roligt & positivt Amina har växt till sig är nu 74cm lång min stora bebis! Hade dock inte gått upp så mycket i vikt men inte så konstigt så som Donnan håller igång, men lite hade hon ökat.
Bvc sköterskan frågade om hon BÖRJAT gå och hålla i sig (typ bordet) pfft det har hon ju gjort länge och reser sig mot saker nej Donnan är helt i utvecklingen som hon ska alltid härligt att höra.
Fick även nr till deras chef på vårdcentralen som jag ska ringa efter jag pratat med en läkare.
Jag vägrar även att ha den personen som ska ha Aminas 1års kontroll, hon skulle försöka ordna en vikarie som jobbar på vc om hon inte kan så byter vi Vårdcentral det är både jag och Jimmie överens om, Amina ska bli rätt "bedömd" eller vad det heter. Och man ska inte ha en "läkare" till någon som inte kan sitt jobb och man inte litar på och extremt viktigt att man inte har någon som man inte litar på till sitt barn, då är man ju helt pantad man vill ju ha bästa vård till sitt/sina barn.


Ha en trevlig dag :)

Over and out

3/8-10

Idag blev det Ikea/bergvik, köpte barnsäkra stuff, så nu känns det mycket tryggare!
Amina har gått och hållt mig & Jimmie i handen både på Ikea och Bergvik duktig tjej vi har, hon gick ganska mycket på båda ställena, men "bara" två steg själv idag, men det tar vi igen imorgon!

Innan vi gick in på Bergvik så pratade vi om att vi inte skulle köpa något onödigt.. MEN det blev 5 filmer men hallå det behövde vi ju;)  & det kostade bara 119kr bra klipp enligt mig iaf.

Idag blev det storkok det bidde korv & stroganoff och ris och det fall damen i smaken, men självklart ville hon äta själv och klart får hon det.

Träffade även Linda & Neo en sväng imorse alltid lika trevligt :)


Inväntar Jimmie så vi kan se klart på jurtjyrkogården vågar som sagt inte se den själv..




Over and Out

Amina 10 månader & 12 Dagar

Idag har hon tagit TRE steg helt själv och stått helt själv jätte länge, sina första steg tog hon mot mig så stolt är jag! Mammas älskling är så stor & duktig.

Kunde sitta själv: 6 månader
Krypte: 8 månader
Första stegen: 10 månader



En tur till Gbg hade varit trevlans också lite kläder innan skolan börjar hittade ju inga kläder idag, fick även operations dag nu, LÄNGTAR!

Jimmie har haft Amina hela dagen idag & städat och grejat och lekt, hoppas på att vädret inte ändras dramatiskt under natten inget regn vill vi ha, så vi kan vara ute och GÅ med Amina.


Over And Out




Snickerskakor


Vad jag ÄLSKAR min fina Mina bara skratt  idag, inte något gråt idag, bara lite tröttgnäll.  Idag har hon GÅTT och STÅTT hur mycket som helst, hon gick så hållde hon i våra händer men stod gjorde hon helt själv!
Här hemma övas det för fullo gå innan 1års dagen är målet.
Imorgon ska jag & mammi kolla på klänning till Donnan, på smultronstället bästa stället med fina kläder och trevlig personal, endel kläder är dyra men totalt värdt det.

Snickerkakor ska bakas här hemma om ett tag, vet vad ni tänker nu det är vad jag hade tänkt själv.
Smarrigt ska det bli bara mumsa i mig en massa kalorier får nog bli en bulimist? nää snuskigt.

Nej nu ska vi börja

Ha en trevlig kväll

RSS 2.0