Vi har skaffat Bäbis

:)


8/9-11

Idag är Maisy hos vetrinären hoppas op går bra, min lilla moss hämtar katt, måste ta kort på det, ni ska bara se hur våran altan ser ut omg fullt med mossa, eftersom vi inte orkat städat.

Är hos moder och Håkan och städar den vankas snart kalas ja om några dagar, och har ingen aning vad jag ska ha på mig, men det rer sig!

Ska iväg till vårdcentralen sen får la se hur det går, antagligen inte så bra, men får hoppas på att det blir förlängt iallafall.

Sol idag * mums!


Road trip

Vi körde ner S till gbg och dagen efter bidde det ullared (mkt fynd) Gött!
Och så fick vi se hur de bodde hur mysigt som helst hade de det.
& Frankie boy kommer ha det jättebra där, han får ju en jättebra FosterMamma & Pappa2 verkade han gilla gudomligt mycket knappt att Frankie ville säga hejdå, så nu är alla kissungar borta. Skönt!

Mer som har hänt?!

Jo jag har gått upp 4kg på bara några veckor & Nej jag är inte gravid utan följande

* Billigt godis på Orrby = köpte något några kg host* och det tog ju slut fort..
* Ätit Kebab 3ggr på ca 3veckor.. Sjukt illa eftersom jag inte är ett fettomat fan? (älskar ju lövbiff och pepparbiff + sallad Mumma! men eftersom vi inte har råd så blir det korv korv och Korv.. Bajs ¨på det.
* Öhm något mer att skylla på? Jo herr M, så har ju fullt med vatten i kroppen men man går nog inte upp 4kg av det? nää

Skyll mig själv iknow.

Så är lite depp för att jag inte trivs med mitt utseende jag var ju lixom snygg för några årsedan, men min man älskar mig ändå så det är ju bra! (tur att vi träffades när jag var 18;)

Något mer att klaga på tro...
Aminas trots och hennes ounderbara skrik stämma det skär verkligen i öronen, men det är så det är. Och jag älskar henne så underbart mycket så ni inte tror något annat man vet ju vad det finns för folk därute.

Ajja positiva saker

Delad första plats
Jag ska ju bli moster igen! Lovely köpte en liten present till "Kurt-Håkan" i ullared. & till syster oxå det är hon värd!
+ fått en Lillebror så nu har Donnis en morbror också, som hon gillar väldigt mycket.

2. Jag har varit ute och gått flera dagar på raken + joggat, men det är sjukt jobbigt måste inskaffa nya träningsbyxor som sitter tajt.

3. Donnan fyller snart 2år + hon fått dagis plats

4. Jag har en underbar familj och ett trevligt hem

Nej nu ska jag fortsätta städa

Over and Out

5sep 2011

Miss my fru <3

RSS 2.0