Nyårslöften (som ska försökas hållas till 90%)

Nu jäklar!! 1nyårs löfte klara jag ju galant för 3år sedan haha;)

* Gå ned 5kg
* Bli fit
* Sluta med godis
* Satsa bara på Light produkter/mindre fett saker
* Motionera 3ggr i veckan
* Äta lagadmat 1gång varje dag(minst)
* Unna mig typ kebab Alexander 1 gång i månaden
* Inte dricka
* Bli mig själv
* RESA
* Leva på kött och grönsaker i en månad med lite pasta/potatis/ris
* Dricka minst 1liter vatten VARJE dag
* Spara alla kvitton i en månad
* Inte köpa en massa onödigt
* Ta studenten

Räcker det?!

Puss!

Störda föräldrar!

Såg ni programet på 5an igår?!! seriöst en 8åring ska inte klara sig själv! en pojk hade gått utan mat i TVÅ DAGAR! OCH mamman ville att han skulle STANNA! Och bortskämda snorungar "de kan få mat imorgon" de hjälpte inte ens de yngre barnen med maten så istället fick de gå hungriga det var ju inte deras ansvar sa dom, men det var det ju inte heller men ÄNDÅ om det bara är dom som kunde laga mat och visste hur det funkade så hjälper man till!  Och det förekom mobbning, nej helt sjukt! Självklart ska barnen hjälpa till hemma men de ska fasen inte få klara sig helt själva, och stå bakom en spis SJUKT!  Barn ska få vara Barn.


Att spendera pengar på kläder!

Det är så roligt seriöst st M finns ju en massa av, vet inte hur mycket pengar jag gjort av med de sista dagarna, men det är JAG värd! Så nu är det snyggt som gäller men magen synns ju rejält mycket i vissa men vad gör det? bara för man inte är smal så kan man väll ha sådant man tycker är fint?! Äh "lite" häng mage får jag ta och stå ut med. Fast måste egentligen ha ett par till svartabyxor men får bli nästa månad.

Ha en trevlig kväll

62 Kg

Gött!


What?!

Har inte haft anfall sedan jag gick i 5an-6an... och nu lixom X-antal år senare! Vet inte om det har med vikten att göra eller inte.. Ska fråga om det går att operera bort kommer inte ha något minne om kanske 10år känns det som (just nu) Kan säga saker och sedan glömma bort vad jag sa eller glömma att jag ens sa något över huvudtaget, har en rejält seg reaktionsförmåga, och "drömmer" mig bort i några sekunder plus jag "däckar" några dagar i veckan utav trötthet. ändå så så sover jag 7-9timmar varje natt med något avbrott varannan natt.
Känns inte bra detta alltså..

Men verkar som jag har en bra läkare iaf, har fått tid för undersökning den 4e januari och måste senast gå upp 04-05  och får inte sova många timmar.
Sköterskan ringde upp mig och sedan ringde hon dagen efter och sa att jag skulle höja dosen, inte många som är så snabba inte.

Men nu kan jag nog glömma körkort inom 3år skulle jag tro.

Men till något underbart jag ska träffa min fru om några dagar och fixat en sak till henne som jag vet att hon kommer bli väldans glad över!


<3

OMG OMG!!!!

Gick inte att kopiera från sidan men kolla!!!

162,5 cm
80,2 kg
(December 09)

BMI 30,4
Ditt BMI innebär att du är precis över gränsen till fetma.
Fatta lixom FETMA! Fruktansvärdt!

162,5 cm
62,5 kg
December

Du är normalviktig
Det finns inga medicinska skäl för dig att minska i vikt
BMI 23,7


Sjukt! 

Fasen att jag inte tog kort innan jag började gå ned, något kort har jag nog fast inte med hela kroppen.

Bara några kilo kvar..


Gööttit!

Såpp 62,5 kg imorse!
Seriöst Amina = Kalori förbrännare
10 min leka med henne = 49kcal
Fatta vilken smaltips för er som har barn som är fruktansvärdt aktiva (Amina) är det hon är ALDRIG still, och då är det sanning. Endel barn kan sitta och titta på tv men inte hon, visst hon är väll för liten för det just nu, men en film/tv tittar fantast kommer hon nog inte bli min lilla PrimaDonna och det är ju bra fast det är ju en "barnvakt" annars så man hinner annat. Om jag lagar mat/städar osv så sticker hon eller drar mig i benet. Oftast är det leka med katternas mat (torrfoder) eller käka lite av det.

Vad jag älskar min Dotter hon är verkligen BÄST!


VG

Jag har fått mitt första VG på gymnasiet brukade vara knappt G lixom! Och fasen vad jag pluggade, men jag har svårt att plugga eller jag kan knappt kan läsa en text hur många ggr som helst och inget fastnar i huvudet, och speciellt inte sådant som är ointressant.
Just nu sitter jag och käkar godis så fruktansvärdt gott är det! Men är väldans hungrig lite därför jag äter också, idag blir det köttbullar och makaroner (det jag inte egentligen ska äta) Nu ska jag erkänna jag har gått upp 7 hg har haft herr mens och inte skött mig med ätandet, jag är för lat för att laga mat! Amina har ju sina matlådor (hemmagjorda förstås) så hon får i sig mat. Men jag känner såhär jag skulle max väga 63kg vid jul så det målet har jag nått.

Vikten nu
62,8 kg

Och träningen jag som skulle skärpa mig, men tror gymmet skulle vara öppet över jul? Så får dra igång nu på lovet vill ju vara fit till sommaren eller nej innan sommaren! Och när snön har försvunit då är det dax att börja jogga/springa!

Jag gillar skarpt att det är snö nu lättare att dra en pulka än en vagn + armmuskler på köpet hur bra är inte det?

Skolan flyter på bra, jag började ju skolan när Donnan var 2månader var ju där och gjorde prov så skönt att jag har gjort dom, ska satsa på VG-MVG på alkoholhanteringen för det är väldans intressant plus det är inte speciellt svårt.

Finns vell inte så mycket mer att skriva Ha en trevlig helg


Idolfinalen!

Minnah ska ju självklart vinna!

Söka kan man alltid

Sökt in till en annan sak nu, kommer aldrig bli aktuellt men kul ändå, lite tidsfördriv helt enkelt!

- 18,1 Kg

Blev helt chockad imorse när jag ställde mig på vågen, detta hade jag inte räknat med.
Har inte tränat på evigheter så är väll musklerna som försvinner, men tror mina gravidhormoner som gjorde att jag hade svårt att gå ned i vikt. Tog ju ett bra tag efter jag började träna också innan jag börja tappa kilon, seriöst jag gick upp mer än TRETTIOEN KILO PÅ NIO MÅNADER och nej det var inte vätska utan rent fett väldigt snuskigt nej förjäkligt snuskigt! Hur kunde den smala Angelica gå upp så fruktansvärdt mycket? Sanningen är att jag åt mig till fetma och rörde inte på mig, det jag åt får jag skylla mig själv, men att jag blev deprimerad det är inte mitt egna fel, jag är glad att jag hade min älskling i magen..för när jag flyttade till den där lägenheten det var då jag börja må väldans dåligt, och de som känner mig märkte det, och så kunde jag inte röra mig så mycket eftersom då fick jag ont, (njurstenen) Eftersom jag inte rörde mig å skulle jag ju inte stoppa i mig allt som jag gjorde! Men jag äter fortfarande en massa onödigt som just nu käkar jag godis men det är sådan jag är tyvärr!
Men jag är så otroligt glad att jag har kunnat gå ned så mycket av alla kilon, endel dagar är jag nöjd och endel dagar är jag en tjock obekväm Angelica. Men jag börjar bli mig själv igen eller jag är på god väg!

9/12-10
62,1 Kg

Men ett långsamt resultat är det bästa men det är inte kul när man inte ser något resultat på vågen därför ska man mäta sig kanske 2 ggr i månaden som självklart inte jag gör, eftersom jag fuskat med träningen totalt den senaste tiden, jag älskar att träna, men vet inte varför jag struntat i det, nu är det kanske för att jag börjar bli förkyld och astam är skitkass, men veckorna som varit har jag inte orkat gått upp, det måste jag skärpa mig med, men nu får jag hålla mig till promenader eftersom jag börjar bli förkyld.
Men 2-3timmar i veckan måste jag unna mig med motion både för kroppen och psyket, så skärpning!

Men idag blev det ca 1timmes promenad med min bästastevän Sara!

Ha en trevlig kväll



2/12-10

Idag var det bara jag och Lousie på serveringen och det gick mycket bra! Är väldans nöjd över mig själv, händer ju inte dock för ofta speciellt inte när det gäller skolan.
Men måste öva på bär-tekniken och inte stressa upp mig själv.
Och vilka trevliga människor som jobbar i köket nu förtiden, och finns ett stort utbud av sallad och kryddor till och med! Och tror inte man behöver ta soppa till pannkakorna nu för tiden, frugan vet vad jag menar;)
Men jag är verkligen helt slut längtar tills Jimmie kommer hem då blir det sova för min del!


Pissarna!  Gillar dom skarpt nu för tiden, okej älskar dom! Fast inte mer än Tackis!


SAKNAD & Älskad! <3 Fortfarande jobbigt, han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta min Tackis!

RSS 2.0