Ingen bebis än :(

Vet att det är 5 dagar kvar till BF men är så trött på detta!
Gråter och gråter hela tiden kan sitta och gapskratta och sen några minuter senare sitter jag och bölar som en liten unge, känner mig lika fet som en elefant men som sagt många kg får jag skylla mig själv.. Pizza,dricka,godis,chips men men.( väntar på pizza just nu) och full med finnar och svullen vill inte ens gå utanför dörren, vill så gärna att lillan ska kika ut snart så man får bli mamma och sig själv. Tror jimmie skulle uppskatta att hon kommer snart stackarn! Inte orkat blogga på några dagar finns inget att skriva.

Men idag är de inte vilken dag som helst utan det är Majkens 2års dag :D så sen blire fira henne, men vi åker dit tidigare för vi kanske ska på visningen på sjukhuset men vi får se:)

  

Ha en bra dag:)

Over and out

Torsdag

Idag hade jag körlektion kl 9 den gick bra:) 
Efter den åkte vi och hämta ut medeciner på apoteket sen köpte jag filmen i taket lyser stjärnorna den var ganska bra:p
Och de blev "lite" Godis också;)
Hade ont i magen inatt och lite förut.. Men ingen bebis idag blire! :(  Men man kan juh få hoppas! :)
Kommer inte på något mer att skriva.. Bara att jag vill att Lillan ska komma ut!

Hade bra:)

Over and out

Lite blandat!



Hej!
Igår köpte Jimmie filmen Män som hatar Kvinnor den var verkligen jättebra! Jag kolla bak på fodralet och såg hur lång den var och då tänkte jag orka se på en film som är mer än 2timmar lång, men vart tog de två timmarna vägen!? Filmen var så spännande och bra:D men väldigt hemsk och blev arg ett antal ggr! Men den rekomenderas att se! Tummenupp för den!

Igår och idag har jag börja fått svårt för att andas känner mig jättetjock i halsen och bröstet tror det trycker på väldans mycket nu, men inte så skönt att man tror man ska spy. Så vad gör man då? jo man fyller på magsäcken med sötsaker och onyttigheter! Sådant som pizza ( eftersom det ska jag inte äta efter graviditeten pfft ) Cola, och lite kladdkaka kanske? :)  Naej nu får lillan kika ut snart imorgon kanske? har körlektion imorgon så idag passar de inge vidare;)
Men imorgon vid 12 tiden vore kanske bra, men mamma jobbar ju.. haha får kolla upp. Tänk om man kunde planera in så, och bestämma själv vilken tid vattnet skulle gå och sen man får värkarna. Inte haft några förvärkar idag bara en massa buffar på magen, tror att jag kändes hennes fot för några kvällar sedan:D Men oftast är det nog rumpan för det blir värsta stora bulan utanpå magen å så stora fossingar kan hon inte ha.

Nu kommer de lite bilder :)

  så sött!

 



Nu blire se på tv och äta kladdkaka

Hade bra! :)

Over and out

En trevlig överasskning! :D

Det knacka på dörren förut och Jimmie öppna och sen när jag kolla vilka de var så var de Andréa, Malin och Fiddelie hur nice var inte det!?? :D Så de var här en stund mycket trevligt :)
Dagen började med att gå upp kl 7.00 för hade körlektion kl 9.00 var bara lite små nervös men det gick att bra, har körlektion på torsdag, så imorgon blire nog sovmorgon;)
När jag körde förut så kom en tant springandes till bilen ( Jag blev värsta nervös if jag gjort fel ) Men tanten visste inte hur hon skulle ta sig till sjukhuset och hon hade en tid hon var tvungen passa( körde på marieberg ) så hon bad oss att köra henne dit och självklart gick de juh bra så vi bytte plats så körläraren fick köra eftersom jag inte är så säker i trafiken haha. Men kändes skönt att man gjort en god gärning:)
Efter körlektionen gick jag och Jimmie på stan det inhandlades en vinterjacka till Jimmie amningsbh till mig en söt mössa till Lillan och ett par tjocka strumpor, Lägger nog ut kort sen så sött!
Å så ögonskuggor till mig och sen sminkbortaggningsservetter och just de kallingar till Jimmie;) tror de var allt..
Och äta på resturang bidde de också;)

Finns det något mer att skriva?

Jo träffa Niklas igår på Bergvik inte sett han på hur länge som helst!! Så det var trevligt stod och prata en pyttestund.
 
Och sen idag har jag fått lite förvärkar så hoppas hon vill kika ut SNAAART!!!!!!
Struntar i att de kommer göra skitont vill bara ha ut henne!! och se henne och hålla henne och bli mamma!
Ska försöka ut och gå senare om fötterna tillåter!

Jimmie jobbar imorgon så funderar på ska jag åka till mamma eller ska jag vara hemma? Här har man allt och attack är lugn och sen i segerstad är ju zimson, så överväger att vara hemma så slipper man när de skäller och bits!!
ajja får se imorgon!

Hade bra :)

kanske lägger in bilder senare

Over and out


Isvatten!

Isvatten är jätte gott mycket godare än dricka, men förstås coca cola är juh ett måste för mig och jimmie till pizza!
Men inte så smart att dricka vatten innan man går och lägger sig haha:p
Igår blev de plockGODIS och chips! mums! :D hade ett pringels rör i 2dagar iaf.. 
Kändes jätte konstigt inatt när jag skulle sova börja svida eller något inte så mysigt! 
Tog min järntablett förut eller försökte iaf men de smakar verkligen apa! och nu när jag är gravid har jag jättelätt att spy, så den kom upp igen, så får strunta i att ta niferex idag, har inte så många kvar. och känns onödigt att köpa ett helt nytt paket för att de fattas för någon dag.

Jimmie och hans pappa är påväg hem från Ikea nu :) de har köpt skötbord snällt så vi slapp köpa de:)

Ibland kan jag tänka på något så de verkar så verkligt så jag börjar gråta.
Får för mig att det kommer hända Lillan något och jag skulle aldrig klara mig utan henne, så jag börjar gråta som en dåre men hon är juh inte ens född. Och jag kommer bli jätte överbeskyddande om någon vill hålla henne så måste de sitta ner ( Om de inte är vana att hålla i bebisar förstås ) och ingen får hälsa på henne if de är sjuka spelar ingen roll om de är bara pyttelite sjuka då får de hälsa på när de är friska.
Och om de rökt så måste man tvätta händerna noga först!
Och hon får inte vara nära folk som druckit alkohol spelar ingen roll if de är pyttelite, och sen inte åka med folk som inte är säkra när de kör bil.
Är det ens normalt att tänka såhär!??
Jag var livrädd när jag skulle hålla Majken när hon var en liten bebis och jag kommer säkert vara jätte osäker ibörjan när jag ska hålla Lillan och Jimmie med.

Och nu är jag lite nojig för ska juh lämna attack några dagar då när jag är på BB och sen kanske några dagar när jag kommit hem, han är ju min lilla bebis tänk if något skulle hända honom medans jag är borta skulle aldrig förlåta mig själv. Tänk ifall pudeln skulle hoppa på honom, gubben har iaf respekt för mig eller nästan rädd för mig.
Och sen kommer jag inte ha tid för attack lika mycket visst han ligger mest och sover, men jag tror om jag har lillan i knät kommer han lägga sig bredvid oss och sen kanske han får sova i sängen också för lillan ska helst inte göra de inte när hon är så liten.

Nu får de räcka
Ville bara skriva av mig lite

Ha en bra dag:)

Over and out


V. 38

Ohlala 2veckor kvar till BF :D:D:D:D om man tänker efter så var det inte så längesedan det var 10veckor kvar!
Hoppas bara att tiden går fort men lite saker har jag iaf inplanerat:)

* Imorgon kanske skötbord!!:D så blir att göra iornding de.
* Måndag körlektion
* Tisdag Körlektion, gå på stan eller bergvik. Köpa amningsbh och lite annat.
* Torsdag körlektion
* Majken fyller 2år = Kalas
* Träffa Sara
* Barnmorskan

Ajja lite saker iaf:)

Blev kalas igår mycket trevligt:)
Köpte ett par jeans leggins av syster dom var försmå för henne så vi trodde att jag skulle kunna ha dom men icke då! Men om nån månad så kanske:) okej man kan väll hoppas!
Och jossan kände lillan sparka igår för första gången på alla dessa månader haha lite mobbat! men lillan sparkar inte så ofta när folk känner på magen typ bara när jag känner ;s

Funderar på att packa BB väskan med lite kläder till mig och medecin å så, har packat till lillan redan men hur mycket kläder ska man ha med?! hmm svårt. Ska man ta med salvor och sådant? Läser i tidningar men står typ olika och inget om de tror jag.
Ska försöka plocka iordning lite här hemma idag om jag orkar har varit jätte lat de senaste dagarna men har ingen ork. Vill bara Sova så tiden går.

 sp1 Lite mindre svullet ansikte? haha:p 
Kan bero på att att man vägde ca 30kg mindre där;O Och tränade och var icke gravid ;) Å självklart att man blivit äldre.

Nu blire plocka ur diskmaskinen och tvätta!

Hade bäst!

Over and out

Härligt väder!

Hej!

Visst är det härligt väder ute :)
Idag fyller min faster Lena år Grattis till henne:D
Ska försöka orka åka dit sen!

Haft pyttelite förvärkar nu på förmiddan kan inte de riktiga komma snart!!???
är super tjock så jobbigt att resa sig ur sängen för magen tar emot och sen är man kissnödig på de, men snaaart över! :D:D

Och jag är jätte stel :s är som en gammling. Men ska börja simma om några månader hoppas de blir bättre då.

Nu är lillan och sparkar mot revbenen men inte så hårt nu iaf
blir nog film för oss snart sweet home alabama tummenupp för den filmen!

Om mindre än en månad har jag och Jimmie varit tsm i 2 år! älskar´t

Hade bäst!

Over and out

:)

Idag har Sara varit på besök:)
Vi tog en promenad med attack på en ca 20-25min sen bara suttit och pratat om allt:)
Ska börja vara i segerstad nästa vecka de dagar jimmie jobbar inte så bra att sitta själv if nått skulle hända. Och om jag är där kan jag träffa Sara också:D <3

Väntar på att Jimmie ska komma hem vi har nämligen 23månader idag :) Grattis till oss!


Over and out


Torsdag

Hej!

Idag kl 9 var vi hos Barnmorskan allt var bra gått upp ca 2kg på 2veckor men både jag och jimmie trodde att jag typ skulle väga 82 men icke då;)
Bm tyckte magen hade sjunkit ner väldans mycket och det stämmer! värsta hängmagen haha fint med kortbyxor;p
och berätta att jag har börjat få förvärkar och det tyckte hon var mycket bra, vi gick igenom förlossningen och gjorde en planering, och efter förlossningen kommer jag ligga på 11an så det känns tryggt, men bara hoppas att det finns familjerum ledigt så jimmie också kan sova över. Har tid till Bm den 3:e september men hoppas lillan vill komma ut innan dess. Vill juh se mitt och jimmies lilla knyte<3

Köpte en sminkborste på maxi för ca 40kr och det var ett värdelöst köp skulle nog vart bättre att köpt en på affection ist!
De lossnar från den så blir stan någon dag!

Funderar på att sminka mig lite idag så man ser lite fräschare ut och ta bort naglacket och måla om, men får besök om ca 1timma.
Under graviditeten har jag inte gjort iordning mig alls mycket men känns så onödigt vill inte ha på fondation för då kanske jag får mer finnar, men inte så hett med ett rödflammigt ansikte heller :/

Nu ringde sandra så

Over and out

Hmm

Har kännt mig rätt konstig idag :s
Helt slut men inte gjort ett dugg hängde nyss upp tvätten enda vettiga jag gjort idag, men ska ut sen en sväng iaf:)
Haft som mensvärk i benet idag och lite ont i "magen" elr vad man nu ska säga, inte ätit något nyttigt heller så ett äpple får de bli imorgon;)
Stör mig på blogg.se kunde inte kommentera!
Men jag vill i alla fall säga Tack :) Känns inte snällt när man inte skriver tbx.

Jag och Jimmie har ansökt om att bli ledsagare det var typ 1år sedan snart och vi hade inte hört något från dem, men idag ringde en till jimmies mobil, men lite försent nu jimmie jobbar och jag är höggravid, och sen får vi fullt upp:D
men får se längre fram när jag gått klart gymnasiet alltså om ett antal år men men:)

Imorgon blire barnmorskan kl 9.00

Hade bra:)

Over and out

onsdag

Hej!

Orka inte skriva igår, men i måndags kom sandra till mig lite innan 22 så satt vi och prata och såg på Patrik 1,5 mycket trevligt :)
Igår så blev de städa å så sen kom B så spela vi kort ovanligt?! haha:p
Jimmie har varit så snäll idag fast inte mot tacken, Attack fick ett bad förut så nu luktar han inte lika mycket iaf :)
Dagen  idag består av att måla naglarna hänga tvätt se på tv och käka godis.
Tänkte lägga in lite bilder också så ni får se lillans rum men skötbordet skulle vi antagligen få på måndag hoppas!




 Sängen ska självklart vara inne hos oss sen när lillan är född. Men onödigt att den ska stå där nu. ( skötbordet ska vara där vagnen är nu )

   Ett prinsess rum:)




 Sötnöt! <3

 v.37

Avslutar med en väldigt snygg bild på mitt vackra ansikte
 
 


Min digitalcamera har nog ett superbatteri inte behövt ladda det sedan jag fick de alltså inte laddat batterriet sen den 18juni! Men får inte glömma att ta med extra batterriet till BB!

Nu blire ut och gå lite med Attack och hoppas på att de riktiga värkarna kommer igång!

Over and out

Måndag

Hej :)
Varit på bergvik idag inhandlade
två naglack en lila en rosa
Blöjor
tofflor
ljus
sminkborste
gosedjur

och lite mer:p


Om ett tag kommer Sandra hit mycket trevligt :D

Over and out

Söndag

Ingen bra dag idag

Over and out

3 Lördagar kvar till BF!

Hej :)

Är super trött får aldrig riktigt sova ut och det hade varit skönt att få göra innan lillskruttan kommer, sover kanske 30min till en timma och sen upp och kissa å så håller de på så hela nätterna å så varmt är de. Men hade ont i livmodern förut tror  det gjorde ont där iaf så hoppas att den övas inför förlossningen men vore skönt if den starta snart ikväll helst! Men vi får nog vänta några veckor till innan hon kommer :p för så ont gjorde de inte haha;)
Men i början av graviditeten vad ont det gjorde i magen och längre ner.
Går runt med XL-XXL på t-shirtar orkar inte använda bh är så varmt men får nog ha det ändå för läcket juh en del inte så mysigt har ju gjort det i ett antal veckor, men hoppas det är ett bra tecken för då vet man iaf att man har mat till lillan, bara hoppas på att man kan amma också inte säkert, har inte köpt amningsbh än vad fula dom är! men det är nog väldigt praktiskt.  Ska köpa sängmobil till lillans säng också och till skötbordet funderar på att köpa tummenmobil till sängen hitta en söt på barnenshus och sen en billigare till skötbordet, måste köpa täcke och kudde till vagnen också får pengar på onsdag härlans! :p

Var lite små sur när jag vakna imorse drömde att jimmie hade tagit med en tjej hem och låtit henne att sova över och han hade aldrig träffat henne och sen när han förklara hur hon såg ut var det inte precis såhär

--> Gravid och tjock!
Utan hon hade en super fin kropp och silikon osv. så ingen rolig dröm för en svartsjuk hormonell mig.
Men har inte hunnit berätta det än för han jobbar, kommer ihåg en gång när j bodde på östermalm å så somna vi på dagen å så drömde jag att han var otrogen eller något så när jag vakna var jag så sur och slängde iväg hans mössa och sa MAN SKA INTE HA MÖSSA INNE!!! och han fatta nada;p
Hatar verkligen att vara svartsjuk och så illa som det är nu har de aldrig varit men blir nog bättre när jag ser ut som vanligt igen alltså om ett bra tag men ändå!

Idag blir det tvätta igen och plocka ur diskmaskinen och duscha.

Ursäkta if det är fullt med stavfel orkar inte ändra.

Ha en bra dag:)

Over and out


Fredag

Hej! :)

Sitter och lyssnar på ap gammal musik, lyssnar igenom gamla skivor och hoppas Lillan gillar något ;) Men hon har varit superlugn hela morgonen/förmiddan gillas inte alltid vill juh veta att hon mår bra, men hon har de rätt trångt nu.  Jag och Jimmie sjöng för henne förut båda är lika tondöva stackars bebis! stod i böcker att de gilla när man sjöng men jag tror våran dotter föredrar musik ist:) internet hackar inte så skoj:/
dagen idag kommer bestå av att tvätta plocka ur diskmaskinen och grejja lite här hemma och läsa på lite om förlossningar osv men inte för mycket då blir jag nog bara rädd.

Hade bra
over and out

Besök

Idag har en väldigt speciell 19åring varit här och gissa vem? Jo min egna fruga många minnen med den frugan asså:p
Och när min dotter bli äldre måste hon också hitta sig en fru för en fru måste alla ha;)
Min fru och jag har haft en massa roligt

* Första året på åsfjärden satte vi oss i en och samma stol och hade som mål att få plats i den när vi tog studenten, dock var stolen borta när vi börja 3:an så vi vet inte om vi skulle fått plats.

* Lagat  "God mat"  usch så äckligt!!!!

* Bakat och hittat på lite egna recept

* Vi har ett eget hem alltså Bergvik ( Där har vi spenderat en hel del timmar och pengar )

* Skämt ut oss rejält ( Våga nästan inte gå in på vero moda något mer efter frugan skämde ut mig shiet ) Fast gav igen rätt rejält! :')

* Mediterat på maxi

* Skrämt folk fast det var inte meningen ( stackars tant )

* Åkt runt i europa och härjat

* Gjort fint på tallriken med maten som vi ej ätit upp ( Okej det såg lite grisigt ut )

* Jag har hällt salt i Frugans mjölk som hon sedan drack :), men jag gav bara igen hon hade förstört min mat med kryddor.

* Åkt hiss och kom till ett annat land och så blev vi jagade någon gång också av vampyreren eller något.

* Gått runt och frågat folk hur gamla de tror vi är, fast alla trodde vi var yngre har jag för mig.

* Åkt tåg och sagt en massa konstiga saker och folk kollat på oss och trott vi varit helt störda en la sig faktiskt i våran konversation
 Kille på tåget : Fucking åmål är ingen ny film
 jag : Nähä är det inte?! men den är ju ute på dvd osv osv

*  När vi var i Stockholm trodde en att vi tagit något för vi var så härjiga och bara skartta och fula oss hela tiden. ( Men vi behöver ingen för att ha roligt )

* Vi har spelat fia med knuff med våra egna regler men de gillades dock inte av de andra två haha;) och de uppskatta inte heller våra bedråande sång röster haha.

* En del står inte ut med oss när vi är tsm, men de beror nog på att de inte har samma humor elr nått;p och att de inte vill skämma ut sig.

* Vi lova varandra att aldrig mogna ( Men vi har kanske mognat en del, iaf med en del saker )

Och en massa mer fula saker men tråkigt har vi nästan aldrig haft:D
Dessa minnena är kvar föralltid
Men bara med Frugan man hittat på såhär konstiga saker, men det roligaste var att allt började med en samhällskunskaps lektion när vi prata om droger osv. Efter det blev en Horan och en Slampan! <3

Var väldigt roligt att träffa Kristina idag vi hade väldigt mycket att prata om och om några veckor ska hon komma hit igen men då blir vi inte ensama då är lillan med :)
För om mindre än 4veckor så är lillan här hos mig! <3

Min syster har också en fru men de har nog inte gjort sådana här barnsliga saker haha :)

Detta blev en väldans rörigt inlägg men men:p

Ska ringa Sandra snart :)

Hade bra

Over and out

Och en sak till Älskar dig min fru:) <3


<3

Idag har min Sara varit här det har varit mycket trevligt:)
Suttit och pratat väldans mycket å så såg vi på Patrik 1,5 vi ska nog träffas nästa vecka de vore nice! :)
En lyckad eftermiddag / kväll tummenupp

Over and out

Igår/Tandläkaren/Graviditet

Hej :)

Igår så gjordes inte speciellt mycket vakna vid typ halv 11 när Sandra ringde å så fråga jag jimmie hur mycket klockan var han bara 8.00  jag tänkte hmm nae de kan väll inte stämma varför skulle hon ringa mig så tidigt? så gick ut i köket och kolla klockan så var den vid halv 11;) Han hade glömt att byta tbx från alarm tiden:p
B kom upp en stund igår så blev de lite kort och prat och han och jimmie var ute å gick med tacken:) Så en ganska trevlig dag igår iaf:p Förutom på kvällen när jag och J spela kort och jag kände att jag fick ont i ena foten å så kolla jag på fötterna shiet så svullna de var då har de aldrig varit såg inte ut som vanliga fötter haha:p
J bada igår å så hade de blivit tätt i avloppet så fullt med vatten vid badkaret inte speciellt mysigt! så bara att stå och torka.

Mamma ringde och beställde tandläkar tid till mig för ett par dagar sen så hade tid imorse hade inga hål :D ganska otroligt eftersom allt socker jag äter men är mycket nöjd nu. Men ska dit om ca 6månader igen ska dra ut min visdomstand usch ONT! men det kan juh inte vara värre än att föda barn får se de så:)
Sen åkte vi till barnenshus och hämta ett paket lite gratis grejjer :) å så köpte vi refil till blöjsaken.
Inte hänt så mycket mer än så länge men tänkte skriva lite om Graviditeten.

Inte många veckor kvar tills min och jimmies lilla flicka kommer längtar så otroligt mycket <3
Men låg och grina igår för är så rädd är jag verkligen redo för att bli mamma? och ha ansvar om en pytteliten bebis som man minst ska ha ansvar för i 18år, men när jag tänkte det högt så fick jag lite respons från lillan i magen hon börja röra sig som en dåre där inne så tar det som ett tecken att jag kommer klara av de och vara redo när hon väl kommmer:)
Men är verkligen trött på att vara gravid svettas som en dåre och svullen finnig och flammighy korvfingrar potatistår svårt att gå får ont i fötterna ont i ryggen kissar hela tiden äter som en häst illamående magen är i vägen och allmänt ful humörsvägningar ont i revbenen, har fått en massa bristningar på sistone, glömt något tro?Jo gått upp ca 22KG ( men får skylla mig själv med en hel del kg), Någon som vill ta över den sista tiden?
Men man får inte glömma hur mysigt det är att alltid ha någon med sig och när hon ligger där inne och buffar en sådan häftig känsla och veta att hon är beronde av just MIG! Och en positiv sak för mig är alltid van att ha jättesmå bröst och nu är de STORA det är ju roligt:D visst de kommer bli små igen efter jag ammat klart men men fick iaf ha stora ett tag;)

Nu ska jag och Lillan äta lite det bliiir Oboy och två  limpmackor! ännu mer kalorier!

Hade bra!

Over and out

Walking On Broken Glass

Time goes by, I just try
To hold my head up high
People try to deny
Classify, or just hide

The feelings, what's inside
Broken hearts, and hard times
Don't let life break you down this time

I'm sitting here, crying here
You're alone and dying there
Waiting for bad news
Like walking on broken glass
No answers for what was asked
You're all alone
Cuz you know that I'd give my life for you
Time can be nothing but our enemy

Don't give up just hold on
Is the pain just too strong
To hold on
Sometimes we're wrong when we think we're right

Tonight will be the night
You'll break free from this fight
Dont let life break you down this time

I'm sitting here, crying here
You're alone and dying there
Waiting for bad news
Like walking on broken glass
No answers for what was asked
You're all alone
Cuz you know that I'd give my life for you
Time can be nothing but our enemy

I die inside from all I feel
Does it have to be this way?
Memories of yesterday
When it all just slips away
I give up everything I had to keep you one more day
I know that it's not right
Why do we feel this way?
Why do I feel this way

I'm sitting here, crying here
You're alone and dying there
Waiting for bad news
Like walking on broken glass
No answers for what was asked
You're all alone
Cuz you know that I'd give my life for you
Time can be nothing but our enemy



Spelas sönder just nu älskar´t;)

Lägenheten!

Hej! Rensat allting här hemma nu och det är jätte städat och super fint! Mamma Håkan Zimson Syster och Majken var här igår så lillans rum skulle bli mublerat och vi skulle få hjälp att storstäda lägenheten och nu är det de härligt värre! :) Tack så jätte mycket för hjälpen :-)Är super nöjd! Idag har vi tvättat och städat de som vi inte hann igår jimmie ligger och sover nu och kanske blivit sjuk stackarn. Tacken ligger i soffan och tråkar jag sitter här och neerdar och Lillan är super lugn:s Är så himla trött på att vara gravid men bara 3veckor och 5dagar kvar längtar men är väldigt nervös men det ska väll höra till, men min kropp orkar inte mer nu har jätte ont när jag går för fötterna är svullna visst inte så mycket på dagen men de gör ont ändå. Men har iaf kläder nu härligt:) Jag har verkligen inge viktigt att skriva om men ganska skönt att få skriva av sig lite. Hahaha herreguh! Längtar tills jag träffar Sara hoppas vi kan ses nu i veckan! :) Over and out

Orka?!

Nej verkligen inte nu skiter jag i detta bara onödigt att lägga en massa energi på skit saker. Over and out

Musik!

Hej! :-)

Börja städa lite förut och vad måste man ha då? jo musik <3 har tyvärr inga nya låtar så de får bli gamla skivor men gammal musik duger gott och väl ska nog lyssna på mest snart lyssna alltid på dem förr! så bra:)
Orkar inte städa just nu så de får vänta ett tag till;) Känner att jag måste ta en dusch men in gen idé om jag ska städa senare men blir jag svett på en gång, men fett hår är inte så mysigt!
Igår kväll ställde vi in lillans saker i hennes rum så himla gulligt/fint blev de! om inte någon håller med så är det ren avundsjuka;) men vill gärna att vi ska få skötbordet och det snart! paniken börja komma att man inte hinner få färdigt, men annars får man köpa ett skydd och lägga på tvättmaskinen till och börja med, men det vill jag inte vill ju få hennes rum klart!   Kommer bild på barnrummet när det är helt klart så det kan ju dröjja tills vi fått skötbordet.
Håller på att rensa ur lådor och sådant men ju mer jag rensar ju mer stökigt ser de ut man vill ju se resultat!  Men jag rensar först i en låda sen tröttnar jag och börjar på ett annat ställa inge vidare smart. 
Jimmie har jobbat hela veckan så han är mycket trött nu så imorse stängde han av klockan så han vakna lite över 10 så bara för han att skynda sig iväg stackarn! Men sen är han ledig söndag måndag tisdag härlans! 
Dagen idag kommer se ut ungerfär såhär

* Ta det lugnt
* Äta
* Städa
* Duscha
* Gå ut med Attack
* Se på Wallander
* Kanske gå till orrby för att köpa godis

Rolig dag va?

Ska kanske läsa i teori boken också ska ha körkort inom 1år så lika bra att börja plugga redan nu, blir en intensiv kurs i säffle!

Hade bra 
Over and out
 
 


Torsdag/fredag

 Tjockis och sötnöt<3
En väldans fin bild jossan tog, hon fick inte ta kort på mitt ansikte haha;p

Gick inge vidare att blogga igår det försvann:s
Men igår följde Sandra med mig till Bm hjärtljuden var bra och så var hon fixerad :)
efter mvc följde sandra med mig hem ett tag trevlans:)
på kvällen när jimmie kom hem tapetsera han och nu är det klart idag satte han fast listerna vad duktig MIN man är <3
Håkan och christian kom hit med tvättmaskinen idag men den står i hallen nu håkan skulle fixa det på söndag.
Var iväg på riskettan idag, kändes onödigt att gå på den men men man fick ju diskutera lite haha :p
Skrållan har härjat idag i magen, hon måste vara ganska uttråkad ligga i magen sådär många månader men imorgon är det 4 lördagar kvar :-) <3
Ser på filmen Vägen ut på 1an nu som jag och min syster såg när vi var yngre mycket bra skådespelare i den så tummenupp! 
Kommer inte på något speciellt att skriva här, att jag längtar tills skrållan kommer de kan man ju inte missat;)
Ohhh en sak  min fruga smsa mig igår och fråga om vi kunde träffas nästa vecka och självklart ville jag de:D
Måste hinna städa här hemma innan och göra klart allt. Men får lite hjälp på söndag :)

Attack har blivit värsta trottsig! De gillas inte ;k

Hade bra

Over and out

Tapetsering!

Idag gick vi upp ganska tidigt för vi skulle tapetsera, så på fredag kanske det blir klart hoppas:D vi ska upp tidigt imorgon med så:p Sen har vi plockat här hemma, när jimmie åkte iväg till jobbet så börja jag sortera ut en massa saker och städa i köket men det ser juh värre ut nu suck! Sandra har varit här idag väldigt roligt tycker jag:) och hon ska följa med mig till barnmorskan imorgon väldigt snällt tycker jag:D sen ska jag gå till hsb också och kolla upp en sak. Just det igår Håkan och Jimmie åkte iväg till elgiganten för att fixa tvättmaskin den fanns dock inte inne så Håkan får hämta den på fredag men härligt nu är tvättmaskin klarrtat! Mamma och jag åkte till bergvik så jag fick köpa mig lite kläder och min snälla mamma köpte ett linne och en tröja till mig Tack! Jag köpte en klänning och en tröja. Efter bergvik åkte vi till syster och överasska hene med lite trevligt sällskap umgås med lillsyrran och mamma finns det något bättre? men hon vänta på Anderas så hon trodde att vi var han haha:p så där blev vi ett tag och jag fick låna systers gamla kläder för dom är förstora för henne härligt för mig:) sen satt vi och fika och prata om bilar typ och jossan visa kort när hon var gravid :) det blev en trevlig kväll så tummenupp! Nu ska jag hjälpa jimmie med tapetsera Over and out

Humörsvägningar!

Bra till dåligt humör på nån sekund vara sur sen till glad roligt va?:)
Bra humör = skulle köpa tvättmaskin hämta tapeterna:)
Dåligt humör = 1 par mjukis byxor som passar ( får på mig två andra men gör ont i magen ) har 3-t-shirtar 2 linnen som passar resten är för små och gör ont i magen och synns att det är för litet! så det fick mig att grina igår, och att jag vill få klart här hemma någon gång. Och så köpte vi ingen tvättmaskin så gjorde inte dagen så jätte bra, men det är nog löst så det gick över till bra:)

Lite dåligt humör men lite skoj = Vi hade varit på elgiganten å så hade jimmie företräde så han körde juh, å så satt det en jävla surkärring i en bil som ville köra ut, men jimmie hade ju företräde! sen skulle hon oxå till bergvik så hon tuta på jimmie i rondellen och sen lät jimmie henne köra förbi och så kolla hon skitsurt på oss och var super nöjd att hon kom före, då bidde jag juh lite små sur så då gjorde jag som tanten i filmen bilskolan kändes lite bättre iaf haha;)
Men orka vara typ 45-50 år och bete sig så?!

Hellre att man är en landssnigel än en fartdåre! ( jag är jätte petig när jimmie kör bil han måste hålla den exakta  hastigheten eller lite under, och när jag åkte med nilsson sist haha)

Vakna tidigt idag men nu vet jag inte vad jag ska göra, är verkligen trött att se på film en serie är bättre, men onödigt att inskaffa nu. Får nog bli att somna om nån timme ;p

Over and out

Jag vill ha en synt(stavning?) farsan!

Den spelas mycket i jimmies bil finns bara så man kan spela kassetband i den, så hade jag en massa gamla kassetband hemma i segerstad å självklart var jag tvungen ta med de inte många bra låtar kanske men men lite nostalgi sådär haha:p

Men om igår för orka inte uppdatera

Igår var jag väldigt social ganska ovanligt nu för tiden Bergman var här så tog han och jimmie en långpromenad med tacken och sen spela vi kort ( jag vann ganska stort;) sen blev de käka pizza oj ovanligt men de var mums!
så satt vi och prata om framtiden osv. å så hörde kom Nilsson igår så då blev det ännu mer kort gick då inte lika bra för mig, och Nilsson vann:O det är inte vanligt. sen tänkte vi spela kubb, men de blev skjuta lite boll typ så vi åkte te jättesten men alldeles för mycket mygg där så där blev de inte långvarigt.
Sen när jag och jimmie kom hem så spela vi kort sen städa lite sen blev de sova och inatt sov jag ganska bra var bara uppe och kissa kanske 3-4ggr innan jag somna:D:D
Och skrållan var väldans livlig igår mina revben verkar väldigt roliga eller är hon som mig att gillar att jävlas lite smått:p

Men dagen igår tummenupp. :)

Idag kanske vi ska kolla på tvättmaskin behövligt! Då blire tvätta för fullt.
Och om de inte ringer om tapeterna idag får nog jag ta och ringa i eftermiddag så de blir klarrtat!

nu blire pepsi och baconchips eller pringels

Hade en bra dag:)
Over and out


Avundsjuk!

Vill också ha min Bebis nu! eller typ iaf eller om 2veckor för då är nog allt fixat här hemma men då missar jag kanske mina körlektioner och bra if jag tar dom ajja hon kommer när hon kommer, men hon får gärna komma lite tidigare än beräknat.

Ska snart åka iväg til Öb ska inskaffa shampo balsam tvål och rengörningsmedel m.m så slipper man tänka på de sen i början när lillan kommit hem:p

Tänkte fixa mig lite idag men orka?! naje

Over and out

Facebook

Kan fortfarande inte med de vadå efter haha:p Men syster sa att hon hade lagt in nya bilder och vad var de för bilder jo på henne och andreas så söta! Men jag får väll skryta med att jimmie och jag hade 9 underbara månader utan ett enda gräl typ ;p fast det ändrades juh haha men det är så roligt att vara nykär pirr i magen och man är glad typ jämt men om jag inte skulle träffa jimmie på ett tag skulle det säkert pirra i magen men självklart vill jag inte vara utan han! <3 
Jag tycker att Jossan och Andreas ska skaffa barn det vore väldigt skoj:D
Och snart fyller Majken 2år vad stor hon blir den lilla sötnöten <3
Och jag hoppas lillan kommer på samma dag bara för att reta syster haha;)

Jag skulle köpa en andel förut å så kolla den som stod i kassan på mitt leg och sa jaha du är 89a värsta förvånad haha men bra att se yngre ut än vad man är ;p

Var nyss ute med Attack klara inte av att gå alls mycket, men jag och jimmie får väll försöka ut och gå ikväll när han kommer hem :)

Over and out


Spark spark

Snäll min lilla bebis är sparkar mot revbenen lite ont sådär förut var de fullrulle inne i magen, magen åkte fram och tbx och hon hick oxå haha mysigt, tänk där inne ligger min och Jimmies dotter det trodde man inte för några år sedan att jag skulle bli tsm med en sådan underbar kille och sedan bli med barn och sen bli förälder och kommer bli världens lyckligaste och det blir jag om 5 Lördagar hoppas jag iaf;) Då blir jag och Jimmie föräldrar och Attack storebror.
Och vill att de ska ringa om tapeterna nu också så Skrållans rum blir klart och efter hennes rum är klart blir det att storstäda hela lägenheten men antar att jag får damma :p För när man kommer hem från BB vill man ju inte komma hem om det är stökigt, men känns ovärdt att storstäda nu eftersom lillans saker är lite överallt i lägenheten.
Och läst i ens blogg att svininfluensan kommit till grums känns ju väldigt skoj, jag får absolut inte bli smittad inte när lillan är i magen, var till och med rädd att gå till affären förut lite överdrivet kanske, men tvättar händerna jätte ofta ska köpa servetter och sådant som finns på apoteket.

Har fått en favorit låt med Green day 21guns den kommer lätt spelas sönder här hemma ingen aning vad den handlar om med den är bra.

Hade bäst

Over and out


RSS 2.0