Influensa & Förlovning

Varit dålig sedan i fredags, började med ont i kroppen och (illamående tabbletterna) och så blev det bara värre, och har prov på Tisdag och vart är pärmen? Jo i skolan i köket, får försöka göra provet ändå annars är det bara göra omprov inget mer med det men nu kan jag glömma MVG i den kursen SKIT!

Nu är ni nyfikna på förlovningen och den var lika romantisk som i filmer, vi hade fina kläder på oss ute och åt på resturang J satte sig på knä och fria... Nää skoja bara
Jag var dret sjuk iklädd i mjukiskläder och vi satt vid köksbordet vid frukosten, fast jag kunde självklart inte låta bli att visa ringarna för Jimmie så kvällen innan fick han se dom, det är min Farfars och Farmors gamla ringar så det är väldigt speciella ringar, Farmors ring passade på mig men farfars var väldigt stor, så vi ska åka till kd någon dag och förminska den och gravera in(heter det så?) våra namn och datum.
Och när vi gjort det så ska vi ut och äta och lyxa till det, hoppas på Ikea;) Mums!

Nu tänker nog endel av er Vad roligt för er!
Medans andra WHAT?! det var ju nyss slut.

Kanske ska skriva med min nuvarande vikt..
60,1Kg

Så nu har jag gått ned 20,1kg.

Kan även skriva med att vi var på hemmafest i lördags och kom hem halv5 på morgon men det var redigt trevligt fast jag inte var på topp.

Måste även inskaffa en ny mobil men har ingen aning vad jag vill ha för någon, igår klickade vi hem en iphone3 till Jimmie, men funderar på om jag tycker om den klickar jag nog hem en till mig med, men jag är lite anti touch (staving?) men vi får se, men har ni förslag på bra enkla mobiler så skriv!

Snart blir det att se Livet på BB, i varje avsnitt blir jag typ sur på någon förra gången var det en fader och gången innan det med, en skrattade åt din fru för hon låt konstigt men va FAN lixom, och förra gången fick hon skylla sig själv för hon hade ont eftersom hon inte tog kejsarsnitt ILLA!


Ha en trevlig kväll



..

Läste nyss några gamla inlägg träning/vikt katogori, vad peppad jag var då och gjorde det jag sa och körde på, vill ha tillbaka den viljan seriöst! Jag var så sjukt duktig.


10 Feb

Dagen idag har varit bra, men mått lite illa, vet dock inte om det beror på det?
Idag har jag och Donnan härjat mycket och några kramar har jag även fått, hon är så himla söt när hon ställer sig bredvid en och kramar om benet och säger mmmm, underbar unge!
Och igår när hon badade så tog hon dusch slangen och undrade varför kommer det inget vatten? jag såg verkligen hur hon satt och funderade och lutade huvudet åt ena hållet, sedan så la hon den i sin balja och lyfte upp den, men det kom fortfarande inget vatten.
Världens underbaraste dotter har jag!

Och idag har jag även varit mig själv eller mitt gamla jag.
Svullen som en gris är jag också, hatar 5dagar i månaden!

Idag fick jag även höra att min mage känns som brylé pudding en sådan där grön.
Kan inte se på tv heller för Viasat krånglar.

Rörigt inlägg iknow

Tack J :)


Hålltummarna

för att detta ska funka, kanske blir två jobbiga veckor och sedan kan det bara bli bättre? Men det är det värdt, för detta funkar inte, vet inte riktigt vad som har hänt men den senaste tiden har det verkligen varit upp och ned.



Halvt vuxen poäng till mig

Ringde nya vårdcentralen i måndags för behöver kolla upp astman har tid idag( skulle ringt för flera månader sedan..)
Igår ringde jag Neurologen om de fått svar på mitt eeg, men nejnej men hon som jag pratade med tyckte det såg bra ut, och det tyckte hon som gjorde det på mig också SKÖNT! hoppas på att jag får övningsköra, jag ska ha mitt körkort till sommaren förhopningsvis.

Ingen skola idag har ont plus dåligt pms humör, så ska köpa mig redigt med godis!


60,9Kg

Bara 9hg kvar tills student vikten!
Jag pendlar mellan 62-60,9 verkar det som, ska snart ha herr blod också (mysigt det lät;) så då är jag väll uppe på 62 igen.

Jag & Jimmie skulle börja vara nyttiga idag men det sket sig som vanligt här sitter jag och käkar lakritspingviner så himla gott är det!

Jag har en mycket god nyhet också som jag ska dela av mig med, som gör mig väldans glad!
Vagnen vi köpte igår älskade Amina, jag kunde gå dubbelt så fort med den jämfört med den gamla, inte så konsigt när det är en stadsvagn heller men ändå?
& detta betyder:

Angelica Lindblom kan lätt vara ute och gå utan att en liten Donna blir "lite" putt efter 20min och bara skriker, plus Jag kan gå FORT och det gör så pulsen går upp och = förbränner mer kcal! GÖTT!

Måste även tillägga att jag har en oerhört snäll syster som lånat ut sin tv till oss, lite skillnad 28-42tum
Tack Syster<3

Sulky

Vi har inskaffat en sulky till Donnan ett litet impulsköp sådär!
Bild kanske kommer..

nej med stort N

Jag funderade på att bli brunnet jag har ett väldans slitet blondt hår( två sligningar på 1vecka) dock inte mitt fel utan frisörens! men mitt fel att det är ännu mer slitet pga jag struntat i inpackning.. ajja till saken
Jag smsa till min kära syster att hopn skulle ringa och så gjorde hon det, och så berätta jag att jag skulle bli brun/röd och då fick jag ett STORT nej, utan att jag ska vara blond, och att jag skulle inskaffa
* Inpackning
* shampoo/balsam för torrt hår (har för färgat hår..) trodde om man hade för torrt hår att håret skulle bli fett?
* och ha balsam som ska vara kvar i håret.

Så detta ska inskaffas idag! Måste ha fräscht hår till Studenten!

Och på tal om Studenten jag måste hitta en snygg klänning som sitter som smäck!


Igår spenderade jag dagen/kvällen hos moder skulle skriva ett arbete på datorn och jag var på så dåligt humör,  jag och självstudier går inte hand i hand och inte datorer heller.
Men hoppas det duger iaf.

* Vikten är ni nog lite nyfikna på, men vet ni vad jag har inte vägt mig på ett bra tag, jag sa att jag skulle vara nöjd när jag vägde 65 och nu väger jag typ 62 (förhoppningsvis inte mer) och jag är en 38 och inte 44 GÖTT!
Och mitt träningskort har gått ut, men snart vår då blir det jogga! 

Tänkte även avslöja vart vi ska åka
Mallis! så nu slipper jag att fira min födelsedag så puss på det!

Uppdaterar kanske senare för idag är det en Pappa/Mamma Dotter dag <3

Just det..

..Glömde skriva att jag var arg idag då menar jag arg ni vet när adrenalinet bara åker runt i kroppen, varför LOVAR man och håller det inte?????!!!!!!!!!!! Fattar´t inte!
Tur att jag har en bra mentor!

Serveringen gick inte såå super bra idag, råka dutta till en gäst lite lätt, slängde bestick i soporna när jag skulle lägga dom bland de andra smutsiga, sedan glömde jag ta ur skeden ur koppen innan jag servera, visst små fel men jag STÖR mig jag kan ju detta! Inte ritkigt min dag idag.

Har servering imorgon med lite smånervös som vanligt, men nu får det bli sängen så jag tar mig upp imorgon.

Sov gott

Inga nya bilder inlagda heller..

RESAN ÄR BOKAD!

GÖTT!

Måste även dela med mig av några ord,
Jag och Kristina skulle ju ut på krogen när jag var i Drammen, och så självklart glömde jag mitt LEG! typisk ursäkt.

Då tänkte vi gå in på ett ställe, och Frugan pratade med vakten

K: Jar är 21år och jag har med mitt leg, men min vän är 21år och fyller 22 men hon har glömt sitt kan vi komma in ändå?

V: Det är fortfarande 23års gräns!

Bra vi kände oss:D

RSS 2.0