30/4-10

Hellu, dagen idag har spenderats med Amina självklart, och Linda och Neo :) Blev en promenad till affären imorse och sedan en promenad till plus tacos och lek och sedan maj-brasan det var dock inget att hänga i julgranen ap dåligt väder.. :/ träffade Elena och Sandra där borta också :) Inväntar att Jimmie ska komma hem då ska vi se färdigt på avatar som vi fått lånat av Linda och hon älskade den filmen! ;) Och det märktes att hon inte klarade av stark mat, att skylla på neo sådär... är vell inte snällt??;P 
Amina somna runt 22idag så får se hur länge hon sover inatt/morgon. 
Bilder kommer imorgon.

// angelica 

29/4-10

Gjort prov idag i Historia A, svarade på allt men gissade mycket så hoppas på G ja det märks om 2veckor.. annars muntligt-omprov!
 man måste dammsuga/plocka undan när man har barn de kan inte ligga på v-bordet eller småsaker på golvet, "nej det är inte lortigt på golvet" dammsuger och så åker en massa grus in. Delade åsikter om detta.
Men vara ifrån varanda vore riktigt bra, han vill ju åka iväg på en kryssning och dricka med sina vänner, han kan ju ta ledigt annars så då kan han lika gärna ta ledigt en gång till, en dag:)
Ingen träning blev det idag utan plugga, men blir nog en promenad senare vore ritkigt härligt.
Nu vaknar min lilla suris <3


28/4-10

Har prov imorgon och har en mycket sur dotter (övertrött) så blir ju inte mycket pluggat här, men om de inte går så får de bli omprov inte hela världen:) Amina fick en present av sin pojkvän idag ett gosedjur som låter,(bild kommer någon dag;) den gillades skarpt :)  Gick upp lite innan 7 idag och amina sov då!! hon sov till ca kl 8 duktig tjej och fick mat vid 03. men blev inte mycket tränat bara 25min + 20min promenad. sen blev det en morgon promenad med Amina, Linda och Neo båda barnen var jättesnälla:) skulle köpt majskrokar till lilladamen men de var dock slutt! städat har jag gjort idag med och pluggat! Blev ingen föräldra grupp idag för min del viktigare att plugga. Mmmm amina bajsar så blir att gå upp och byta en mumma blöja och sedan tvätta den eller kanske bara ut på vädring? får fråga Linda om råd om hon har någon bra idé. Måste som sagt tänka ekonomiskt;) Förut höll jag amina över mig och gissa vad som händer JO en massa dregel i mitt öga mysigt plus på armen. Gått ner i vikt har jag gjort prövade min jeansväst och jag kan knäppa den plus det finns någon cm fri haha;) Men inte vägt mig det blir den 18juni!

Nu tror jag hon bajsat färdigt en kladdig maffig blöja!

27/4-10

Idag blev de fixa vagnen storhandla och ut och gå med Linda och barnen alltid lika trevligt :) Varför bada när de finns deo??? och tygblöjor plus bindor som man även kan tvätta, ja detta var ett liten del av vad vi pratade om ja sådant mammor brukar prata om hhaha;)  
Min fru skulle skulle komma på fredag på valborg men hon är så duktig och har jobb i norge så hon kunde inte komma förän lördag men har man jobb så har man :) Och Jimmie jobbar, egentligen skulle vi haft dubbel dejt. Men jag och amina kan ha lika roligt själva men dock inte grilla hahaha;)
Imorgon blir det kanske föräldragrupp men får se, har ju prov på torsdag också som jag ska KLARA så det så, pluggat mycket idag men inte mycket som går in.. fattar inte att jag klarat de andra åren i skolan kanske ren tur, men huvudsaken att jag blir färdig någon gång!
Amina har varit jätteduktig ätit limpa,kalkon, och ost och så var det något mer, trodde hon satt i halsen förut men så var dock inte fallet hahha;)
Stumpan är jätteduktig hon tar sig verkligen dit hon vill en ritkig envis liten tjej! Men hon får verkligen tar på ALLT och ja då menar jag allt. Ska plugga lite mer sedan sova min natt och ska upp tidigt träna tror jag att de blir :)

// angelica


26/4-10

Varit iväg med Marie och tränat 80min nu på morgonen känns skönt nu inväntas en skön träningsvärk förhoppningsvis :) Idag kanske jag och Linda och våra underbara barn skulle ut och gå, de ska känna sig lyckligt lottade med så roliga mammor dom har!:) Ska försöka få med Jimmie med ut och gå så tacken får en promenad, eftersom jag inte kan gå med han och vagnen. Just nu är amina inte vidare snäll mot sin fader men det beror på övertrötthet, och inatt åt hon 2.00 och sedan 6.50 duktig tjej man har ja och sedan somna hon inte om dock men så kan de va! bara synd om Jimmie.. men har man barn så har man! Och träna måste jag juh. Skola blir det senare och plugga på instuderingsfrågor också.

 

// angelica


.............

Jaduu tror du inte jag har provat eller??? Min hund ska springa överallt och då kör man ju på han med vagnen ( är inte det hemskt då eller??)har även sele till han som jag provat med! Så tro inte att jag inte provat. Och han är ju alltså ute men inte långapromenader glömde visst att skriva med det :) och om jag har kompisar här så brukar vi ta långpromenader och då följer han med. Men det blir ju inte långpromenader varje dag.

25/4-10

Idag har jag och Amina umgåts "lekt" med Linda och sötaste Neo :) Haft jätte roligt en hel del skratt om man säger så! Blev två promenader fast en var bara en kortis, sedan var vi här och så fick de leka lite de blev lite små gnälliga ibland när den andra var lite för närgången ´( peta i ögat eller ansiktet) men det är rätt man ska säga till! Och tjafs ska det ju vara i förhållanden. Amina och Neo fick även prova varandras kläder, de blev jättesöta :) Bara för att man är tjej betyder det inte att man kan använda "killkläder" och bara för att man är pojk betyder det inte att man inte kan använda klänningar! Härligt med en annan mamma som också har humor! och inte är tråkig. Bara hoppas på att barnen kommer gilla varandra när de blir äldre också haha;p La ut kort på Fb!

Ska snart sätta igång med pluggningen prov på torsdag de gillas 1 prov närmre studenten! bara 70000000 milj prov kvar osv sedan är jag färdig :D ja om ca 1år! Vad de ska firas!

Skriver nog imorgon.

 Amina och Neo :)

// angelica

..

På bättre humör nu :)
Marika jag amina och tacken tog en långpromenad blev äta glass på karlberg, vad liten glassen var!! ;) Tacken njöt järnet och fått mycket ompyssling idag, och det finns ett hopp att vi slipper avliva han, känns så fel, nu är han jättelugn bara för han fått promenad och fått en massa kärlek. Nu har jag bara en grinig unge och INGET duger men så kan de va, blir kanske en sväng till ica köpa färdiga pannkakor är väldigt hungrig.
Imorgon blir det nog en dejt med Linda och Neo det gillas skarpt!
Jag och Marika ska ha angelica och marika dag 1 gång i veckan och amina såklart! känns roligt att vi hittat tbx till varann efter 4år;p

Följer nog Marikas råd också man får tänka på framtiden och de valen man gör formar framtiden vart i livet vill jag vara om 1år? Detta blir att tänkas  på.

// angelica

.

..

                                          Aminas kanske framtida jobb.

* Hårfrisörska
* Tandläkare
* Kock
* Bagare
* Tekniker
* Städerska
* Inom Skönhetsvård
* Fin smakare

Glömt något??


23/4-10

Tråkigt och tråkigt väder! min skatt sover nu så blir att sitta här lite:) Bergman kom hit förut så drack vi kaffe och spela hjärter Jimmie var ap stolt över att han vann! och på det spelet vinner nästan alltid jag.. men omgången efter vann jag :D och det är ju det som gills;)
Mamma och faster Lena var här några min, och mamma tyckte det såg ut som jag gått ner i vikt det gillas :)
Idag blir det nog en serie dag. Men imorgon kommer kanske Marika :)
Lagt ut kort på fb på Amina och Neo så söta så!
Jag förstår inte varför endel bara vill ha hur många vänner som helst fast ingen man kommer ritkigt nära, jag har hellre få men nära vänner som man kan prata om vad som helst med ist för bara ytliga saker.
Och vad endel människor förändras när de är med andra personer herregud!
Längtar tills valborg <3




// angelica

..

Hellu! Idag har jag och min underbara dotter varit med Linda och Neo blev två promenader ska dock inte gå in på vad vi prata om HAHHA :D Amina och Neo lekte även lite förut, vet inte ritkigt vad de lekte men de pratade lite och sedan blev det kladd i ansiktet men det är ju alltid mysigt:) Så himla roligt att lärt känna någon som har barn och som är i min ålder och att hon har barn i samma ålder som amina! Amina ligger helt däckad här nere nu så blir att bära upp henne om ett tag. Ska lägga in kortena imorgon.

Attack tror jag inte mår speciellt bra :/ 2ggr på en dag, om det fortsätter får vi ringa vetrinären, men imorgon blir det en långpromenad för hans del, och på lördag med för då kommer förmodligen marika :)

Nej nu blir sooova

//angelica


22/4-10

Blev inget gym idag, men iaf tränat 3dagar denna vecka :) inte varit ute och gått än heller latis.. men jag har faktiskt inte hunnit bvc ätit och skola. Amina hade inte vuxit så mycket men hon hade lagt på sig lite min knubbis! upptäckte förut att hon kanske har en talang inom kock yrket eller inom bageri branchen vi får se vi får se;) eller varför inte en finsmake? Får skriva upp allt tänkbara yrken någon dag för hon har stor potential.
Ska ha historia prov på tors.

Har en mycket sur duktig tjej som ätit mat och nu är mycket trötter. Så jag får nog gå ut med henne snart.

// angelica


21/4-10

GRATTIS AMINA 7 MÅNADER! <3 inte för att du läser detta men ändå;)

Stör mig fortfarande, vi gick i samma klass i tre år och så struntar du/ni i att bjuda mig och Kristina, rätt sjyst faktiskt, Kristina jobbar ibland men om du/ni hade bjudit henne hade hon kanske tagit ledigt och jag kunde fixat barnvakt i några timmar Men inte våran förlust utan eran.
Inga falska människor har plats i mitt liv längre;)

på valborg kommer min fru då ska vi ha dubbeldejt;)

// angelica

20/4-10

Varit iväg på gymmet 40min idag + 20min promenad, hade dock träningsvärk från igår.. så okej var kanske lite lat idag. Men ingen PMS denna vecka, förra veckan blev det ingen träning var inte alls sugen. Vad ska man hitta på idag då? ute blir det iaf bara hoppas på att de blir varmare.

Var ute och gick med Linda och Neo igår och en mycket sur Amina så blev ingen långpromenad plus de sista 15min konstant gråt/skrik men så kan de va! Men när vi kom hem och när jag bärde upp henne ja då blev hon glad igen min gullunge. Och så blev det grilling med Herr nilsson. plus godis måste verkligen bli av med mitt sockerbehov. Köpte nya kläder igår ett par jeans leggins (fast ser inte ut som det) Men de var bekväma;) ett svart linne och en svart/vitt randig tröja och en skjorta. Men inga brillor. Och ett "förkläde" till amina eller vad de heter. Så nu är man några 100 fattigare.

// angelica


19/4-10

KOLLA VARORNA NOGA PÅ ICA!!!

Ett helt "flak" med välling från 2009!

" Jag får prata med dem som är ansvarig för den avdelningen"


18/4-10

Utmaning

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg
2. Svara på de sex 4-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar

4 favoritprogram
1. Desperata hemmafruar
2. The secret life of the american teenager
3. One tree hill
4. 19210 ( heter det så?)

4 saker jag gjorde igår

1. Lärde Amina sitta ordentligt
2. Öva amina på att krypa
3. Gav henne mat
4. pussa henne

4 saker jag ser fram emot

1. Bli hot mama
2. studenten!!
3. Bli en social mig igen
4. Se amina växa upp

4 favoritrestauranger
Äter aldrig på resturang
1. Ingen aning
2. Ingen aning
3. Ingen aning
4. Ingen aning

4 saker på min önskelista
Har egentligen allt jag vill men kanske lite behövs ändå
1. Ute möbler
2. Silikon boobies (fast om 7år)
3. Sluta svettas kanske botox hjälper?
4. Semester

4 personer jag utmanar
1. Linda Johansson
2. Kristina Everstam (fru)
3. Mathias Nordhal
4. -
Idag ska vi åka till Jimmies mormor bara hoppas på att Amina är på bra humör :)


17/4-10

Finest började krångla så skriver här ibland  när jag känner för det!
För några dagar sedan var jag med Marika en som jag var jättenära när vi gick 7-9 bästavänner;) Och så pratade vi minnen hon berätta en massa saker jag inte kommer ihåg, när vi hade varit i åmåtfors(stavning?) så hade vi gått före alla andra, så ville en lärare kolla på saker, men de kunde de ju inte eftersom vi hade gått i förväg så det var bara för dom att skynda sig efter, så det slutade med att vi fick sitta på ett fik i 1timma eller 2;) Och vi hade tydligen struntat i en person som vi gick i samma klass som så hon fick vara själv, vad taskig man var! Men som sagt vi var ju vi 4a som umgicks och så brukade vi spela american och när jag vann så hade jag mina segrar ramsa, och det var en som blev så sur ifall han inte vann och skyllde på en massa saker. Och på rasterna när det var fint väder brukade vi gå ner till bryggan och prata. Men vi ar inte umgåts sedan vi gick i 9an och ändå så kändes det som att det inte var alls längesedan man sågs. Efter ett besök av marika blev det en promenad till affären, jag och amina fick sällskap av linda och neo alltid trevligt :) Amina har nyss lekt med dvd dosan och nu bläddrat till ett helt annat avsnitt och pausat som sagt hon är teknisk.



// angelica

RSS 2.0