Nästan allt har en mening enligt mig.

Det tror jag förutom när barn dör finns inget värre! eller kanske inte allt har en mening?.. fan vad dubbel jag är.. men ett val kan förändra DIN framtid men jag tror redan att framtiden är bestämd jag tror det finns ett datum då tex. jag ska dö okej låt lite dystert jag vet men jag tror det!
Detta kommer låta ap hemskt men det skiter jag i för det är så jag TROR!
Om inte min pappa hade tagit självmord hade inte jag tagit tag i mina studier (började med det efter han dog) hade inte gått ner i vikt och blivit het, jag hade inte börjar på gruvlyckan eftersom jag inte skötte mig, skolka osv.
hade inte börjat umgås med E & E så mycket hade inte haft en underbar sommar med Emelie 06? hade inte börjat på Åsfjärden hade aldrig träffat min Fru & hade aldrig träffat min man och om jag inte hade träffat Jimmie hade jag ju inte haft min älskade dotter Amina!

Om inte Jossan & krille blivit tsm hade inte Majken funnits och jag och Sanna skulle aldrig lärt känna varanda.
Om inte både jag och Linda hade lagt bud på huset hade vi aldrig träffats & lärt känna varanda.
Om inte jag hade haft R hade inte jag haft det så som jag har det nu hade aldrig lärt känna E.
Osv osv osv osv

Ja jag tror det redan var bestämt att det skulle bli såhär!

Och pappa har jag träffat också några ggr fast det var ett tag sedan nu..
Vet att många av er inte tror på sådant men det gör jag så puss på er!

Men detta med våldtäkter och sådant det borde inte finnas någon mening med det.. DUBBEL jag vet!

Ingen morgon promenad heller ujujuuj illa.. men dammsugit & promenad finns det tid för senare.

Ha en föträfflig dag

DU ÄR VÄRD

Har haft underbara Sanna  på besök här i tre dagar har varit hur mysigt/roligt/underbart som helst!
En massa prat solning och kubb/kort spelande & flera mil har vi gått skön träningsvärk idag mumma!
& den nya meningen är "Du är värd det" ;)hahaha
Nej har iaf haft det jätte roligt med dig här sanna:)

Min snälla sambo tog mest hand om skrutten när Sanna var här så vi kunde umgås & motionera tacken & sola hade inte gått annars.
Men detta var jag värd












Vad fel man kan ha om vissa människor och fördomsfull innan man ens pratat med personen, ska försöka att inte döma innan jag pratat med personen! Har haft fel om 3personer två st var ap trevliga iaf en av dom har helt missbedömt henne, men den 3e man får nog leta efter en större fjortis illa 19-20 år och betée sig så? känns så 14-16års fasoner.



Midsommar

Blir midsommar firande i vålberg senare har klädproblem inte lätt att hitta kläder som sitter bra när man är tjock, fast inte lätt att hitta när man är spinkig skönt att jag varit med om båda, så båda är lika illa!
Vägde mig idag *suck* man ska väga sig EN gång i veckan att jag aldrig kan ha tålamod men blev en glad överasskning 72,1 & det betyder 71,1 snart under 71 juh!!! fast ja nu går vi ju enligt min våg här hemma så snart under 72!  Men denna helgen alkohol = 1-2kg +
Idag på dagen blir det svart linne mörka jeans och jeansväst lite maghäng är alltid gulligt eller hur?  Fast är det varmt kommer jag ju svettas som en gris och lukta som en också varför denna svett??
Och efter vi varit där ska vi skjutsa älsklingen till stan och då ska de säkert kramas där borta mmmm mysigt svett!

Min nagelfil är borta också jag som ville slipa klorna lite och måla lite.

Nu inväntas en skön dusch!

Ha de


Reklamer

vad man blir lurade av dom, behövde en ny mascara och såg en som verkade bra och den var skit buhu:(
men vet ni vad? BILEN GICK IGENOM (2)BESIKTNINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tack gode GUD! bad i bilen påväg till besiktingen och det hjälpte! :)

Dagen idag har bjudit på besiktning storhandling med en skrikig amina fast bara ca 10min gallskrek hon men sedan somna hon, hon var ju tvungen gå upp tidigt stackars mammas bebis, sen blev det hem och sedan ringde AnnaBanana så hon har varit här hela dagen blev även en tur runt på grooms, fast donnan ville icke åka vagn de sista 10min.. illa

Övervåningen är även städad känns väldans skönt nedervåningen blir imorgon, ska göra ansiktmask och hårinpackning men vet inte om jag ska göra den nu eller imorgon...

Vet inte helt vad som blir imorgon förutom dricka, men barnvakt är fixat blir hos sin farmor, men vill inte lämna bort MIN bebis och rutinerna blir hel knas, tog 3 dagar inna hon somna den tiden hon ska.

Nej denna helgen får bli spontan!


..

Om du tycker det är så jobbigt varför gör du så då?

Med i tv Nej tack!

Jag har inte orkat blogga "ordentligt" buhu eller hur.. men har man annat att göra så.
Men jag och Linda var ju ute på en tripp med barnen i förrgår och då träffa vi ni vet dom från boston thea party eller något, och de började prata med oss, ni vet unga mammor.. de fråga om de fick filma Amina och Neo men jag vi vill inte att hon ska vara med i tv, brukar ju gå utför för barnskådisar som tex. Lindsay.Mary-kate räcker det? så därför sa vi nej, men vi snacka lite men avböjde att vara med i tv, men om det hade varit några kända personer hade de varit en annan sak.

Har fuskat med maten nu, och det resulterade i att 71.7 kg blev 73.2! Ja ni läste rätt men ska lugna både er /mig med att 73.2 stod det på min EGNA våg som tur är puuh, så egentligen 72.3, men nu ska v gå efter min våg varje måndag ska det vägas så nästa gång ska det vara under 73.2!
Varit ute på 2 långpromenader idag känns väldans skönt köpte även med godis, eftersom jag inte kommit upp i nog med kalorier, slut tränat på en hel månad det känns inget vidare, men promenader är ju bara att gå.

Lite om light produkter man har ju hört dittan och dattan om detta störande eller hur?
Jag ska börja dricka funlight har någon av er ens kollat kcal i det?? och i vanlig saft?? ujuj stor skillnad!
3-98kcal!

Vet inte om jag ska dricka fredag eller lördag.. Linda trodde inte det skulle vara någon fara iaf så litar på henne:)

Fredag-Lördag stort problem, men barnledighet har vi skaffat iaf 1 av dagarna.
Känns dumt att ens känna såhär..


Tandtråd är viktigt även vid 8mån ålder!


Kärlek<3


Mammas älskling<3

Långt inlägginväntas senare.

Har min lilla gosigos på golvet vill att damen ska bli gudmoligt trött snart så jag kan duscha och senare blir det en promenix när hennes fader givit sig iväg till jobbet.
Idag blir det en lugn dag, få lite sol på sig hade inte skadats.
Gjorde om dammen igår också blev ap nice!
Snart midsommar också och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra.. men det löser sig:)
Åt bara två lakritsdäck igår det är nog rekord på länge.
Sedan blir det bilder också!


20/6-10

om 1,30min så kom värkarna för 9 månader sedan..
Hämtade min snuttipluttilutt idag <3 många pussar & kramar, blev även väldigt svag när hon skulle sova kunde inte låta henne skrika alldeles för mycket idag så idag fick hon somna 1 timma försenat.. nej rutinerna får inte rubbas, och nästa vecka ska hon sova borta igen.. men hon lider inte av det iaf det är huvudsaken, men ett litet gråt vill man ju ha så man vet att hon saknar sin mamma.
Jimmie har/är och grejjar med bilen suck säger jag bara, att man ska ha rätt.

Skärpning säger jag!!!

Kan man verkligen bli mer besviken på en person? växa upp? ta livet på allvar? insé vad som är viktigt?

& typiskt grums ja jag & Jimmie var och fixa trädgården igår ni vet som man brukar göra när man har hus? vad jag garva när ****** berättade det hahahha;)

Och världen största/äckligaste mask det äcklades i hela kroppen på mig, usch hatar dom!! Så om jag hade fått bestämt bara plastblommor/träd ingen jord okej mask fri jord, konstgjord gräsmatta(djur fri) & absolut inga ormar eller spindlar och Grums Jordens största snigel hade vi också.

Jag skulle bli av med min maskfobi denna sommaren men går inge vidare blir inge bättre när det är masklukt ute heller..

Tänkte lägga ut en bild från google på en mask men var nära på att spy så illa är det!

Dom som känner mig vet.

Barnledig helg!

Ni läste rätt, saknar min lilla goos, men hon har det jätteroligt hos sin farmor och sin faster, och så ska vi grejja lite hemma idag så hon fick sova över en natt till :) & om vi skulle hämtat henne så skulle hon lägga sig om ca 1timma, nej så imorgon blir det många pussar och kramar <3
Vi kom hem lite efter halv 4 imorse tror ni jag varit trött idag? vill egentligen gå hem vid 00 men det fick jag inte.
Men det var väldigt trevligt igår men drack inte så mycket, kan ha lika roligt nyktert.
Vi började här, sen te nilsson och avslutade hos mini.
Så idag åt vi frukost närmare 3 ujujuj, men ska dra igång grillen om ett tag.
Jag & Jimmie sparar ihop till en resa vore roligt att åka iväg när jag tagit studenten och då ska inte Amina med, så skönt att hon klarar sig utan sin moder och fader men man vill ju att hon ska sakna sina föräldrar.

Igår kom mamma och Håkan hit då blev det marabou tårta och kaffe och presenter.. vad bra jag är på att gissa!
Blev super nöjd!

Nu blir det rensa ogräs och sedan fixa sig lite:)

Blir nya kort imorgon




GRATTIS till mig!!

Blir förmodligen bio senare:)

Jahapp men ändå så vidrigt! men bra i nödfall men min dotter gillar dock inte sådan mat, bara desserterna och ris/morot/äpple mellanmåltidsdryck & katrinplommonen;) som är ett stort +! & jag själv skulle inte vilja äta mat som stått framme så i kanske närmare 1år så vill inte ge min dotter det:)

& något som är "äckligt" men ändå så gott det är plockgodis man vet aldrig hur länge det har legat där, men ändå så äter man det! Men det ger man ju inte sina småttingar;)

Amina sov från ca 19-06.30 idag duktig tjej mammas älskling är!
Vet dock inte om hon ska sova borta inatt, det blir att tänkas på:)


1 dag kvar!

Illa att tiden kan gå så fort, är inte på humör för att fylla år, jag ogillar att fylla år kul blir ännu ett år äldre, fyllt 20 de räcker! fast 21 då får man ju åka på kryssning..
Amina blir snart 9månader också för 9månader sedan låg hon i min mage och VÄGRADE komma ut hon skulle egentligen varit 9månader nu.. den 5e juuni skulle hon varit det. min lilla pussgurka!
Idag har hon krypit/ålat runt på hela nedervåningen plus hennes rum, ställt sig upp när hon hållt i vagnen. Fullrulle på den damen! Har börjat lagt donnan vid 19 tiden men det tar ju ett tag innan hon somnar, men jag är inte den längre som går upp efter några sek och sedan springer upp utan väntar kanske 5min och efter 20min sover hon.
Vet hon att jag tar upp henne direkt när hon skriker då fortsätter hon med det.
En duktigtjej har jag, och idag har hon ätit Tiger youhurt struntar blankt i ifall det är en massa socker och sådant i, hur nyttig kan egentligen barnmaten/mellanmåltid/fruktpuré vara som man köper de står ju där i ca 1 års tid, hej konsevrerings medel! kan dom äta cornflakes? ifall man smular sönder de, sedan blir de ju mjuka ändå. För på dagis får de ju det, fast då är de ju över 1år.
Men hon är inte laktosintolerant iaf!

 

Trött!

kl är inte ens 20 och jag är dödstrött somna även en stund förut illa..


Svarar på kommentaren här:)

Jag är ute och går varje dag (storm ute)då finns det undantag! och går gör jag minst 40 min, tränar gym 3dagar i veckan, men undantag (denna veckan) & när man är sjuk, då ska man hålla sig till promenader!
När jag tränar på gym så kör jag 30min fettförbränning/kondition cyklar 10min, crosstrainer 10min, och wave 10min. Men nu de senaste ggr har de bara blivit crosstrainern 25min men den bränner bäst så det gör inget.
Och efter det när jag är genomsvett så styrketränar jag, för vill inte att allt ska hänga.
Köpte även hem en billig sak från rusta men har inte användt den värst mycket..
Men har man barn så har man inte alltid möjligheten till gym, och då duger promenader men inte mindre än 30min! Amina vill ju inte åka vagn så mycket längre, men att ha med majskrokar det får henne att åka ett tag iaf:)
Städa är ett bra sätt på att förbränna kalorier!

Tack så mycket och lycka till du också :)

Finns det några kalla goda snabba maträtter som inte är nyttiga och innehåller lite kalorier?
Orkar ju inte äta mat nu, men godis går alltid ner!

17/6-10

Inte alls kry, skulle varit iväg och tränat imorse gjorde iordning mig, men började få lite ont, så blev en tabblett och sedan sova 1timma till, känner mig fortfarande inge bra, men har iaf inte ont. Men är sjukligt trött, vet inte hur jag ska orka denna dagen missbruka kaffe kanske?
Såhär var det de två andra gångerna också..
Var iväg förut till ett ställe där var de TREVLIGA och på Gm fan vad otrevliga människor lycka till att ni får nöjda kunder, har man ett service jobb då ska man vara trevlig annars har du valt fel yrke.
Nu kom min man hem, kycklingen är i ugnen och nu ska de göras sallad. MUMMA!

Fått tid till röntgen den 1juli, men då är det nog borta:)

Amina vet hur hon ska se ut när man tar kort, hon visar tänderna och det gör hon nästan på alla kort och ler så hon kisar så underbar unge jag har! <3

Have a nice day!




..

Riktigt illa är det, bara hoppas på att du insér..

 en riktig skönhet!

Mammas stora tjej <3

Amina har två tänder där nere och börjar få två där uppe! så sött!

Blev en 50min promenad härligt härligt.

Snart blir det sängen är sjukligt trött..

16/6-10

Motionera motionera bränna kalorier!!!!!

Tränade bort ca 300kcal idag på morgonen, ska även bli en promenad senare.

Mat/dryck

-
Multivitamin
- LÄTTsockradJordgubbskräm /75kcal per 100g
- 1Ljus vetakaka/ 260kcal per 100g
- 1/2kycklingrulle/ kalorier inte kollat än.
- Drack pyttelite pepsi / 145kcal per 33ml
- Vatten 0 kcal
- Kaffe 3kcal per kopp

Vägde mig idag gått ner 9hg på 6dagar!!
Så veckans vikt
71,7 kg


Läs inte om du stör dig..

Nu ni nu ska kilona bort varken ifall ni är med mig eller inte.
Börjar imorgon med att skriva vad jag ätit under dagen här plus druckit, väldigt noga att allt kommer med, men kommer inte bli nyttig mat så ni vet. Under 70 ska jag väga innan skolan börjar, vägde förra gången 72,6 och då tänker nog en av er " men då är det inge stress,kan man ju banta bort på 1 vecka" Nej så ser det inte ut i min verklighet för då går jag upp det igen, jag kan inte äta nyttigt det är äckligt, hellre fett/sockrigt underbart gott fast mindre protioner än att behöva äcklas av det man ska stoppa i sig. Måste också erkänna ätit choklad idag mörkmarabou smakade himmelskt i munnen men djävluskt på magen. MEN jag äter godis när jag är sugen annars blir jag ännu mer sugen.Varit väldigt lat nu några dagar det mår jag inget bra av.
Vet ni vilken kommentar jag stör mig mest på hos överviktiga/tjocka/feta personer jo det är "Man lever bara en gång" (då tycker det personen att man kan trycka i sig bakelser pizza och allmänt fet mat/godsaker bara för man lever en gång) "Jag äter inte godis" Och sedan dricker den dricka varje dag och en massa kakor.
Det är fel! och absolut ifall man har barn, man lever för sina barn då ska man tänka på dom, ha en pappa/mamma som inte orkar leka med dom, de kan inte vara så festligt.
Att vara normalviktig handlar inte om utseende man kan vara jättefin och väga 150kg och vara jättefin ifall man väger 60kg, men det handlar om hälsan! 

jag äter inte speciellt hälsosam mat..
Men jag är medveten om det!

små steg.



Kanske ska väga mig imorgon och då har jag defenitivt gått upp i vikt.

15/6-10

Orka bry sig om det? Noope!

Inte lång tid kvar nu.. både längtan och O längtan..
Idag blev det en tidig morgon, har varit iväg och klippt/slingat håret idag, blev nöjd som vanligt:) ska dit i slutet av augusti tror jag och då blir det nog en annan hårfärg, känns konstigt att byta när man vant sig med den man hade.
Jag & minstaälsklingen har varit ute på en tur och hon somnade duktig unge jag har! så blev en 50min.
Funderar på om jag ska dra en solarium någon dag så man får lite färg.
Min syster har jättelätt att få färg medans jag är kritvit inte så snyggt.
Lillsnärtan älskar sin badboll hon tycker det är jätteroligt när den kommer tillbaka och hunden hon fick älskade hon, men gungan har vi icke fått upp än. Hennes tredje tand börjar synas lite mer, bara hoppas på att hon inte får mer ont. Vet inte om hon börjar bli sjuk också, men det hoppas vi inte på.


Vad alla gör slut nu vad händer?
Men jag och Jimmie som bråkar nog mest av alla håller ihop härligt de.


 vart är min lillabebis??


..

Hittade ett par JEANS idag lycklig!!! och ett linne!! såg väldans tjock ut i det men så kan de va!
Har även köpt alkohol både jag å jimmie visade leg kul att man fortfarande ser ung ut;) det gillas!
Har grillat idag mycket gott, grillat är inte onytigt heller bara så ni vet, men bea kunde jag skippat och coca cola.. men det hör ihop med grillning ja och chilinötterna men nog om det!
Nej en bra dag idag! Vi köpte en gunga och två leksaker till damen idag, och jimmie har blåst upp hennes pol plus tillbehör så det står här i vardagsrummet.. Nej nu blir det sova!

Godnatt


14/6-10

smärtfri natt:)
Har inte haft några anfall och det kan dröja några dagar också men ska hämta ut smärtstillande idag ifall att det kommer snart. Det började juh förra fredagen/lördagen med att jag hade väldans ont i ryggen och sedan i magen så jag inte kunde sova stå ligga bara gråt av smärta och det började vid 22 på kvällen, sedan spydde jag vid 4 på natten och då kunde jag sova efter det, trodde jag blivit matförgiftad men hade ju nästan inte ätit något så rätt omöjligt, och så blev jag bra under dagen så det blev utgång. 
Sen igår på morgonen började det lite "lätt" och sedan började det göra ondare och ondare försökte vila men det hjälpte inte och stod ut ett tag sen så gick det inte mer, kunde varken sitta ligga stå. Ringde mamma så fick hon ringa sjukrådgivningen och de sa att jag skulle åka in direkt. Så åkte vi te segerstad och inväntade bilen och så spydde jag där 3ggr, sen blev det akuten och grina där inne och hade jättejätte ont, och så några min innan det var min tur att anmäla tror ni inte smärtan nästan försvinner??? Jahapp ska vi åka hem nu eller? kändes ju skit dumt nu.. men anmälde mig och så, så tog de blodpron urinprov, trodde det var urinvägsinfektion först, och så kom smärtan tillbaka så spydde 3ggr där inne i rummet. sedan efter 1 timme och ca 30min kom läkaren då så kände han lite och kolla svaren då hade jag njursten, så kul kul! Men smärtan kommer i intervaller så nu behöver jag inte ha ont på ett tag. Men ska på röntgen om ca 1-2veckor och se så stenarna är ute. och hoppas på att det är som grus så slipper de göra något.

Idag ska jag in och kolla på jeans det är jag värd!


Akuten

Blev det idag, har fått njursten :(
Min underbara snälla mamma följde med och fick göra mig sällskap!
Om man spyr av smärta då gör det ONT!


Amina har också ont stackars min bebis!! <3


13/6-10

Aminas tredje tand är på G! Förklaringen till hennes grnighet!

Har jätte ont idag så som jag hade förra fredagen, inget hjälper.. sova bort hela dagen tack!


Ångrar mig nog..

Blir ingen promenad i detta skit vädret! HATAR ATT DET BLÅSER!


12/6-10

Godmorgon, Amina har inte sovit bra nu på några nätter har velat haft nattmat. Och vid 6imorse så gnällde hon så efter tag blev det bara att gå upp då hade älsklingen ingen filt och låg som en igelkott, men sen blev det mat & så somna hon om, vid nio hämta Jimmie henne till oss, men hon vill inte mysa bara sprattla dra i hår och gnälla! Nu springer hon runt här i vardagsrummet vill att hon ska bli lite trötter så jag kan få inviga min älskade ipod i det inte så strålande vädret.

Amina har redan sovit borta en gång denna månad men det kommer hon förmodligen få göra på midsommar också ifall jag och Jimmie ska ut/bort, vi måste få hitta på saker tillsammans utan våran älskade dotter, men skönt att hon kan sova borta. Men om det är något midsommar firande på morgonen åker vi iväg på det mysigt:)

Och den 27:e Juni kommer Sanna hit ska bli jätteroligt får hoppas på fint väder också! :)

Denna dagen  kommer bli dryg, om någon har lust att komma hit smsa!


Tröttast.Se

Amina la jag innan 20 idag efter badet hon var rejält övertrött. såg en äcklig sak i hennes balja också trodde det var ludd men icke då blev tvätta ur den och tvätta händerna x-antal ggr tål fan inte äckliga kryp/skadedjur!
Linda och Neo var här en sväng förut alltid lika trevligt, men någon av dom kommer nog få ögonproblem längre fram i livet..Neo är en så snäll bebis medans Amina är typ världens härjigaste bebis älskar dra i hår och göra saker hon vet att hon inte får. Men skadeglädje har han iaf!
Blev en sväng till affären också en underbart lång kö!
Det stod ett äldre par bakom mig och i kassan bredvid en barnfamilj med en sur dotter som grät, men barn GRÅTER! det är så! Men då säger det äldre paret till varanda plus ganska högt varför tar dom inte ut ungen härifrån!
Men får man inte handla om man har barn eller? Ett barn gråter/skriker det är så.


Nej nu blir det godis och One tree hill.


11/6-10

Mål

  • Amina ska ha ett bra liv med sina icke perfekta föräldrar! (men ingen förälder är perfekt)
  • Min familj/släkt ska ha det bra
  • Jimmie och jag ska vara tsm ännu längre och ha det bra tsm
  • Väga under 70 innan jag börjar skolen igen
  • Ta studenten år 2011
  • Väga 65 innan jag tar studenten
  • Bli Hotmama
  • Ha en bra hälsa
  • Jimmie ska öppna egen resturang
  • Bygga eget hus
  • Sluta vara lat i vissa situationer
  • Våga mer saker
  • Ha ett jobb som jag trivs med
  • Inte ha några lån om några år
  • Många mer utomlandsresor (Men ekonomin måste ju hålla med om det, som sagt man kan ju inte prioritera  resor före mat/räkningar)

Det är nog detta men kommer fyllas på mer!

 Mitt liv<3


Världens Underbaraste Gulligaste Pojkvän

HAR JAG!
Jag & Jimmie har ju svårt att vara tysta om saker för varandra och grymt nyfikna så jag fick min present i förväg trodde skarpt att det var ett halsband!! Men vet ni vad??? Klart ni inte vet;)
JAG FICK EN IPOD!!!!!!! inte vilken som helst heller utan en som nyss kom ut i butikerna jag är verkligen bäst nu för jag har det nyaste HAHAHA! Nej så ser faktiskt inte verkligheten  ut.


Önskat mig en ipod i ca 1års tid förra året fick jag en digital camera mycket älskad och väl andvänd, och en mobil fast det var virus på eller något men den funktionerar!

Nej nu önskar jag mig inget mer!


Någon som har bra musik? har nästan inga låtar på datorn:(

Vill ha

- Lady Gaga
- Alexandra Burke
- Lite gammal musik
- panic at the disco
- The veronicas
- Lostprophets (heter dom så??)
Och sådana låtar som är med i American pie osv.

ajja typ sådant och nya låtar!!


10/6-10

Blev en tidig morgon var iväg och träna blev ca 300kalorier smalare! inte illa!
Och gått ned i vikt har jag också!

80,2 December

72,6 Idag

Under 73 vad jag är bra!!

Precis ätit feta goda pankakor och sent ikväll kanske de blir tacos!

Städat idag och hade en snäll dotter som sov under tiden<3

Träffade Linda och sötaste Neo förut blev en liten promenad med en ap grinig Amina men Linda gjorde henne lite förvirrad hahhahaha!  :)
Är jätteglad att jag och Linda blev så bra vänninor <3
Känns som jag kan berätta allt för dig eller ja det gör jag ju redan;)



Motiverad

En promenad skulle inte sitta fel ett headset tack!


9/6-10

Inte många veckor kvar nu <3 Längtar men ändå så...

Att endel vuxna/gamlingar kan ha beteénde som en 5åring okej kanske lite äldre men fortfarnde ha trots åldern i sig och börja fatta hur man inte ska beté sig, tex. på gymmet endel är jättetrevliga medans endel hälsar aldrig vad är det för stil? Och många vuxna tror inte att man är en bra mamma för man är ung och får barn, men jag tror inte det, en som är 30-40 och får barn kan lika gärna beté sig som en liten fjortis mamma medans en som är runt 16 som får barn är en jättebra mamma och är väldigt mogen, bara för man får barn betyder inte det att man hoppar av högstadiet/gymn utan man kanske är hemma ett tag, det är vell samma sak som man läser på unv? illa hörrni era fördomsfulla människor! Men tex. som Agneta en person som jag OGILLAR väldigt mycket och det är jag inte ensam om, hon suger verkligen, enligt henne så behöver en nyfödd/första året bebisen sin mamma mest, det är rent utav bullshit! lär man barnet ta flaskan ja då klarar pappan det lika bra! Så då enligt henne skulle jag vara hemma 1år, nej tack! Och min mamma bodde ju inte nära heller enligt henne för det var ju inte gångavstånd bil 10min liksom. Hon sa en massa skitsaker så träffa jag henne i affären så var så nära på att säga till henne att det går jättebra iskolan fast jag har barn och att Jimmie också hjälper till lika mycket för det verka hon inte fatta!

Endel borde verkligen växa upp!
Klart ska man vara barnslig och så ibland men är man över 20år får man tänka lite längre än vart näsan slutar!
Saker och ting får konsekvenser!


Sommar Sommar














..

Seriöst!!!!!!


8/6-10

Kom hem från badhuset nyss ni tror inte att gymmet var stängt.. fan jag som ville träna fläsket! Alltså seriöst orka klaga på ca 5kg? fan 20kg det är något som verkligen synns! och något man kan må dåligt över har man fått barn så växer allt! Jag kommer aldrig få tillbaka min helt perfekta kropp för mina höfter växte och ni som är så inkompetenta att inte fattar att de måste växa för att kunna föda ut en alien som sedan är att barn! illa hörrni..
Fått herr mens idag är inte det lite konstigt?

Igår blev det minigolf med min lillafamilj, Christian,Nilsson & Mattias ni kan ju gissa vem som vann, ja självklart tror ni att det är jag men måste tyvärr säga att Nilsson vann och jag kom näst sist;)
Efter de följde de med hit, jag å kusinen satt och spela hockey och em tror ni vann med 7-1 jo det var jag! Sen var vi 5st och spela vem tror ni satte målet? Jo JAG! fan vad bra jag är!
Det blev grillning jätte gott som vanligt så några hg plus måste väga mig snart igen.. men som sagt gått ned 7,1kg sedan December!

Idag blir det barngrupp vid 14 då gör man något idag också¨:)


15veckor kvar!

Ah Linda tror det är något sådant ;) Men glöm inte att spara Neo´s kläder till Liam!;) 

Åh herregud!

Finns så mycket jag vill skriva men som sagt allt kan man inte skriva här, men det har ju bara blivit VÄRRE vad har de kommit ut för bra av det? INTE ETT SKIT! Man kan inte skylla på alla andra..

Men de sista dagarna har varit väldigt bra, blev ju utgång i lördags komma till festen vid 00 ganska hippt faktiskt, det var riktigt roligt! Blev lagomt lullig, som sagt jag dricker aldrig så jag blir fuller bara jobbigt att vara bakfull eller inte ens kunna ta på sig skorna själv. Roligt att man blir frågad ifall man har lust att komma och att endel tycker det är roligt att man har barn och att man växt upp.
Vi kom hem vid 3 tror jag lagom tid fick även skjuts hem:)
Amina sov hos sin farmor andra gången min äskling sover borta men hon har haft det jättebra hos sin farmor, kändes lite dumt att hämta Amina vid en 23 på kvällen bättre hon sov över.

Och igår blev det mariebergsskogen med min lilla familj och med syster och mosters älskling!
Ska försöka lägga in kortena idag. Amina var riktigt pratglad igår och sa hej till nästan alla.
Senare blev det grilla med Nilsson Mamma och Håkan och Sara kom förbi en sväng men Sara mådde inge bra, men vi ska synas efter skolavslutningen.
Men det var riktigt trevligt och mycket god mat!

Idag vet vi inte riktigt vad som händer ja förutom att jag ska till skolan.


Sömnlös natt + spykalas!

= Inte mumma!

Det är fan inte lagligt att ha så ont som jag hade inatt gjorde nästan lika ont som förvärkar och då är det illa!
Började med att jag satt vid datorn och började få en illande känsla på vänster sida av ryggen väntade ett tag sedan tog jag alvedon men de hjälpte inte, pratade me jimmie så han fick ta hand om mig när han kom hem, vi gick och la oss och det började göra ännu ondare, fast det flyttade sig mer till magen och sedan mage/rygg hur länge som helst, okej lite tårar kom också så min snälla sambo fixade en påse med varmt vatten så jag kunde ha på magen, försökte sova och inbilla mig att smärtan var borta men icke då åt AMINAS katrinplommonpuré ifall jag var för stoppad, det var inte vidare gott.. bara så ni vet!
Sen blev det toa funka inte det sedan stoppa fingrarana i halsen VIDRIGT kom typ ingenting eftersom jag levt på godis den dagen och mackor.. då fick jag ge upp den idén sen åt jag en macka och hoppades på att de skulle gå över men fick bara i mig 2tuggor men alltid något så tänkte gå å lägga mig igen, men när jag går upp för trappen började jag kallsvettas jaha feber nu också? nej då var det dax för spykalas! Men smärtan gick bort efter det iaf, men somnade efter 4, så Aminas farmor passar henne idag så får inte träffa min juvel förän inatt.

Men seriöst varför ont i ryggen? jag har tagit Vivag i några dagar billigare än lactal men undra ifall de är dom som ställde till det så inte mer dom.

men det stod inga biverkningar om dom men vi skyller på dom!





Och nu får jag säkert kommentaren är du gravid?

4/6-10

Har en illande känsla inte så behagligt!
Tränade imorse i 1timma duktiga mig så har en go träningsvärk i magen;)
Och idag var det bara trevliga på gymmet och det gillas! :)
Amina står själv vid bordet också kanske inte skrivit det? OCH så vill hon ställa sig upp men det går ju inte helt självt. hon har satt sig upp någon gång själv också! 

Mammas stora tjej <3


2/5-10

Hellu nu var det ett tag sedan va? Nu är Sommaren här hur skönt är inte det? Jo jätte gött!
De roliga som hänt ..
StoraSyster och Andreas kom hit i måndags och fick grillad mat och trevligt sällskap Jimmie var social också stora framsteg! Det var jätte trevligt lite senare spelade vi rapakalja och jag vann;)
Igår blev det familje dag - Tacken.. Först blev det stan för att kolla mjukisbyxor och självklart fanns inte dom i min st fan diskriminering att vara tjock! illa.
Sen böev det mariebergsskogen hur mysigt som helst amina började med att ta en tupplur, medans henne föräldrar åt mackor. självklart glömde vi kylbagen med allt i hemma så fick svänga in på pekås..
När aminas föräldrar var mätta och belåtna blev hon väckt och buren och kolla på djur fåglarna och mini grisen var hon helt fachinerad av synd att jag glömde cameran!
Senare blev det ut och gå en sväng med Linda och barnen :)

Idag har vi varit i segerstad och klippt gräs!
Nu blire plugga.

RSS 2.0