31/7-10

Ingen utgång idag heller:/ men om två hëlger så då ska det vara en glad fnissande Angelica i högstagrad ja vi kan ju hoppas iaf;)
Somnade vid en halv 5, inge roligt att vara uppe & oroa sig, och en Donna som vaknade vid 7! & jag fick gå upp.
Nej en förjävlig dag rent utav sagt.
Men har ju en underbar dotter som lyser upp min vardag, Finns inte utan dig <3
Och imorgon ska det regna.
Typisk svensk sommar!'

Amina Klara Maja Andersson Lindblom <3






Lovar..

Det ordet betyder visst inte så mycket för endel sad but true.

Hoppas på att kunna somna sen iaf :)

30/7-10

Helluu, har skrivit ca 3inlägg men inte orkat publicerat fasen illa. Har inte hänt så mycket förutom att jag är ap förklyld så får se hur min Donna mår imorgon och Jimmie, Tacken gottar sig i soffan iaf så han myser för fulla muggar, han är ju så söt och när han ligger i andra enden så känns ju inte lukten bra va?
Doktorn ringde igår också fast en annan inte den braiga som jag gilla utan en annan, men mammsen fick prata med han eftersom hon är bra på att förklara så jag inte missuppfattar, men iaf så har jag haft stenen LÄNGE i ca sådär 16månader iknow long time och stått ut med att ha ont och fick "diagnosen" foglossning ska ta & prata med Mona undra om man kan anmäla henne, ska prata med en riktig gynekolog om mina infektioner också om det kan bero på det. Man kan inte röntgas när man är gravid iknow men det behövdes inte precis på akuten så smärtstillande kunde jag fått, det jag fick höra var hos bm sofia " när man är gravid så drar det i blablabla" typ som trådar, man ska inte behöva gå upp mitt i natten & grina för att man har ont och varken kunna sitta eller ligga eller stå & inte ens kunna gå ut och gå vissa dagar. För det stämde inte med foglossning eftersom jag inte hade ont hela tiden och jag hade bara ont på vänster sida och vart sitter stenen? JO vänster sida.
& mina infektioner "det går inte göra något åt" nehe varje gång efter man har gjort något så får man en infektion NORMALT menar jag. Kan ju inte stoppa upp antibiotika flera ggr i månaden. Och det ska inte kännas att man pissar på ett öppet sår, nej det är inte normalt.

Plus nu har det blivit något "spår" där stenen Är, hoppas på att det läker igen iaf.
Och den kommer inte ut av sig själv, men om ca 2veckor är den BORTA hur skönt som helst och det är innan skolan börjar också. Bara hoppas på att man inte har herr mens då bara.. men då får man vell en ny tid förhoppningsvis haha myyys!

Nej nu fick jag ur mig lite.


28/7-10

Helluu Dagen har varit jätterolig är helt slut, Jimmie ligger däckad i soffan, Jimmie sniffade även röv förut kanske därför? En gubbe i kanske 40års ålder? yummie!
Själv rev jag en gubbe i samma ålder lite pinsamt sådär kanske men vad gör det ?
Fastnade även i forssen det är ILLA hur lyckas jag? så jag sögs uppåt, var vell närmare 10st som åkte förbi mig, men tillslut så. Åkte även den nya rutchkanan helt OK men den gick la rätt snabbt i slutet, blir en tidig kväll så

Over And Out

BIKINI TIME!

Ohlalala säger jag bara fan vilken het bikinikropp jag har eller inte;) Men nästa sommar så inget häng här inte.
Ont i halsen som ett As inget hjälper buhu.. Stackars min Donna som genomlidigt detta säger jag, men nu verkar hon frisk iaf. Hon skriker vell strax efter sin goda natt mat bytte tillbaka till SemperVälling mycket bättre än jäkla nestle, Tummen ner för de som tillverkade endel av deras produkter, fast Kitkat är ju mums..
Vikten pendlar mellan några hg under 70 var nere i 69,6 wohoo iknow fast någon dag senare något på 70:(
Men jag vet väga sig 1gång i veckan egentligen.

Inväntas en tidig morgon

NattiNuffsan

25/7-10

Precis kommit hem från moder jord eller för ett tag sedan Amina har hunnit badat & somnat, var jätte trevligt fick även barnvakt hur lyxigt är inte det?! Ska inte berätta vad Amina åt/drack hehe ;) Men mumma tyckte hon att det var, en tjock unge svar ja! men sött när de är "tjocka" som små, fast hon är så liten så det gör inget med några extra hg. Börjar få midja igen sade min mamma haha illa! 21år & ingen midja.
Jimmie ska åka iväg till Bengtsfors idag känns inte bra i detta vädret plus en massa vilt men tyvärr inget jag kan göra åt.

Jennie: Ja visst är Amina ett fint namn, inget roligt med ett "vanligt" namn., Tack så mycket :)

Nu blir det att ringa Sandra för nu sover Amina ordentligt för hoppningsvis!

Ha en trevlig kväll

Biverkning?

Mår illa som aset började när jag vaknade imorse och håller i sig inte orkat äta så mycket heller, men blir Tacos om några timmar så då blir det nog en massa mat mumma!
& druckit alldeles för lite så får väll skylla mig lite själv, hade ont igår också nbär jag kissar & infektion myspys!
Endel är redigt sjuka i huvudet..

Ett ord? jag stör mig otroligt mycket på känns rätt ute Uh va bra uuh alltså uh wtf? Det sa man ju för ap längesedan haha.

Läste en blogg uh stod nog med 5ggr i ETT inlägg hahhaa
Äntligen har Jimmie semester hur gött som helst, Min underbara Sara var här i förrgår vad jag älskar den bruden min allra bästa vän, Markus kom även hit, Vi såg någon gå i trappen utanför, Vem var det där?? Någon med reflexväst Hahaha, nej men det var trevligt men helt redig i huvudet var han nog inte då, detta är min lillasyster & så sa jag att Sara var 25år, de hade en hel del disskussioner men det var trevlans.

Tror Donnans 7:e tand är på G lite gnällig & sover oroligt så hon kommer få en massa alvedon hon ska ju inte krypa runt och ha ont, hon gick även ett steg själv igår fast när hon kom på sig satte hon sig på en gång, hur duktig får man bli? Men när man säger till henne på skarpen när hon gör saker som hon inte får så skrattar hon åt en, luktar trouble om den Donnan, men när hon blir äldre får vi ha ett time out ställe får börjas i tid, men när? 1år? eller är det för tidigt?

Amina & Tacken lekte även igår jätte roligt att se hoppas på att det kommer fortsätta så-

Men vilket dret väder vi har hörrni!

Bye

23/7-10

Det blir alltid såhär.. därför ska man aldrig stå en del folk för nära!
Har träffat Sandra nu i några dagar har varit hur trevligt som helst igår passade hon även damen ett tag så jag kunde grejja lite, blir även uteservering när hamnfestivalen är.
Idag kommer kanske min lillasyster hoppas det iaf har en liten sak till henne här hemma, som hon kommer bli jätteglad över.

Inte många dagar föräns Jimmie har semester Löve it!
* Åka till G
* Mariebergsskogen
* Bara chilla
* Fixa saker hemma
* & utgång
* Fixa barnvakt

Skönt att både jag & Jimmie kan vara ifrån Donnan någon/några dagar vi måste juh öva för någon gång blir det utomlandsresa, och Amina har jättekul utan oss:(
det känns juh rätt pissigt hennes föräldrar ska ju vara roligast! men icke sa nicke, men hennes mamma älskar hon mest;) Ja vi kan ju säga så.

Fick även hem våran vinst idag, så sött så.
& kortena kom igår och dom blev jättebra Fuji rekomenderas.

Ha en förträflig dag

21/7-10

Idag är älskling 10månader <3


19/7-10

Jag är en periodare alltså inte i alkoholsväg utan i humöret. Ibland mår jag as bra & ibland skit och vet inte varför men så kan de vá!
Har vell inte hänt så väldans mycket utan varit en massa dryga dagar, Mina har sovit grymt bra i flera dagar hur gött som helst!! men är fortfarande trött, har haft hel konstiga drömmar nu på sistone eller iaf den senaste månaden, men tur att det bara är drömmar.^
Jimmie har semester nästa vecka om det blir som planerat, åka på Ålands kryssning eller hyra stuga? det är frågan.. Jimmie har tjatat om att åka båt väldans länge så får nog bli det, lite minisemester utan båda barnen.
Amina har blivit hur mysig som helst men mest mot mig så det ska vara mammasälskling får pussar men pussar är när hon öppnar hela munnen men sött ändå och hon vill nu mera ha kramar fast bara ett litet tag orka sitta stil gör hon inte.
Har budat på tradera för första gången också så får lá se hur det går, men ska inte låna ut saker mer orka slösa ut 300på något som jag egentligen inte behöver förutom 1 gång känns rätt onödigt.
Idag blir det förmodligen grilla varm tomat yummie, måste ändra mina matvanor är faktiskt illa äta tre ggr funkar inte för mig, & jag måste röra på mig mer men tråkigt att gå runt i grums hela tiden.
Vikten pendlar mellan något på 70-71 men när träningen kommer igång så hoppas jag på att jag kan gå ner 2kg i ganska snabb takt eftersom jag skulle väga under 70 när skolan börjar.
Har även äntligen pengar på mobilen hatar att ha några kr kvar ifall något skulle hända.

Många som verkligen är dubbla här i livet skönt att man inte är ensam om det!

Ha en förträfflig dag


  Vet att ni är avundsjuka för att inte ni har en sådan söt/underbar unge <3

Men fortfarande så himla roligt att jag fick barn före en viss person som tjatade om att hon skulle ha barn när hon var 17? Men kommer nog vara avundsjuk på hennes förlossning för visst vore det skönt ifall ungen bara ploppa ut?


16/7-10

Tudellooo dryg dag idag usch & fy en utång hade varit trevlans, är rtikigt sugen på att gå ut & träffa folk, men det får bli en annan helg. Vill ha en träningscoach som puschar mig intill det sista finns det några gratis sådana? Eller ruskigt billiga.
Vill träffa Annabanana någon dag längesedan nu.. många jag vill träffa men är ritkigt dålig på att höra av mig iknow så mitt fel.
Ska till sjukan på tisdag ÄNTLIGEN men doktorn ringer inte förens den 27e men om det är viktigt ringer han nog tidigare så det rer sig. & så ska älsklingen till bvc samma dag.
¨


TREHUNDRAKRONOR

Hittade jag nyss & ni kan absolut inte gissa vart!

Finurligt gjort av mig, bra att kolla igenom gamla saker ibland, snart kommer jag ha en total kracshad dator just so you know!



Suris

Mammas älskling är en surmus kan bero på hennes 6e tand? väldigt mammaig av sig så det Gillas!
Men just nu springer hon runt i gå-stolen. Vad jag älskar Amina finns ingen jag älskar lika mycket som henne<3
Täffade även min andra "stora" lilla älskling igår MajkenBajken såklart mosters gullunge lite sur när hon inte får sin vilja igenom men bara att ignorera sådant biter inte på mig.
Amina & Majken hade även roligt går framåt, Amina skratta så hon nästan skrek & samma för Majken riktiga små sötnosar!

Här utanför öser bara regnet ner blir det åska tro? hoppas inte det då blir det en dryg kväll, men har redan laddat upp med lite saker.

Nej nu börjar Amina gnälla bäst att roa den lilla damen innan hennes middagslur :)


Hon säger mammam typ..

Det betyder ju Mamma fan vilken smart dotter jag har!
Hah inte pappa blev första ordet utan mamma;)


11/7-10

Ett sent inlägg Jimmie har precis åkt, så får se när jag kommer i sängs idag, Donnan somnade lite innan 19.30 UTAN gnäll underbar duktig dotter jag har, Idag har hon sagt Mamma eller? Ja vi kan säga så.
Hennes föräldrar har även fixat en sak idag skriver om det när det är helt klart, men en viss person kommer bli väldans glad det vet jag!

Det är en som lagt ut bilder nämner inget namn, vi kolla på bilderna & så sa jag till Jimmie gissa hur gammal personen på bilden är.
J: Ja närmare 40
A: haha
J: eller över 30
A: den är 8*a
J: Oj det ser det inte ut som.

Hahaha illa ujuj mycket en sol kan göra och det är nog lite rökning i det hela..

Dagen idag har bjudit på en snäll dotter som vanligt lite höga sångtoner har vi även hört, blev grillat hos moder & Håkan, skulle målat idag men så blev inte fallet för regnet bara öste ner, kul kul..
Men dammsög övervåningen & vad jag inte gillar sovrummet/köket/hallen/badrummet dum som jag är städa jag där kunde ju tagit nedervåningen suck*

Magen är totalt utsprängd och gör ont när jag kissar lite ont i ryggen  idag  men ingen tablett har behövts så det är bra!

Längtar tills den 21e!!

Sova eller spela? det är frågan..



What Hurts The Most

Mår illa jäkla polly det räcker inte med EN utan kanske 50st ja typ, men så kan de vá! Dagen idag har varit ganska dryg en utgång hade vell varit festligt? naae vill vara hemma med min sötnöt som däckade kl 19.00 ujuj henne är det fart i kryper runt i HELA huset öppnar dörrar och skåp flyttar (stora/tunga) saker för att ta/få det hon vill riktig vilja är det kommer får trouble med den Donnan!
1 Långpromenad har det blivit idag och en sväng till Ica med Linda och gluggisarna trevlans.
Hoppas det blir sölje nej det ska bli sölje så det så!
Vill måla och börja jogga nu är jag sjukt taggad på att ta en runda (2min) men jogga med vagnen?
På söndag får det bli måste upp till röda då.

1Kg kvar tills mitt första målviktsstopp sedan är det 5kg lätt som en plätt eller ? Nopee

Ha en treclig kväll

Skit dag

Jävla Pms!! Jag är arg sur irriterad sugen på choklad, men jag är arg sur och irriterad för jag är rädd fast chokladen det är för pms. JAG VILL INTE! Saknar en Viss person jätte mycket som ställde upp jätte mycket och som verkligen brydde sig. Återkommer imorgon men ett glatt inlägg.

7/7-10

Hellu.. Dagen har varit jättebra idag, åkte till syster ett tag fick låna lite kläder & leksaker tack så jättemycket!
Och så har vi umgåts med Emelie och Nelly, vilken skillnad det är på en bebis som är 5veckor & en som är 9månader ujuj har Amina ens varit så liten? Klart hon har men vad fort man glömmer allting.
Nej denna dagen har varit jättebra pratade även med Sandra nyss skönt att ha någon man är helt ärlig med och säger vad man tycker.

La Amina lite efter 19 och hon somna rejält fort men bara sovit 1gång under dagen, och hon var jättesnäll i vagnen när vi var ute och gick visst kan bero på att hon sov nästan hela tiden men ändå.

Tänkte köpa mig en choklad kaka förut men lät bli fick bli kakao ist lite bättring iaf..

Vad vill ni läsa om?

Kommer inte få någon kommentar om det iknow men man ska vell vara artig och fråga iaf;)

Jag har inte haft ont på ett bra tag nu är det intressant?

Snart börjar mitt SISTA år på Åsfjärdens utbildningscenter som elev sedan kanske det blir komvux längre fram men om 1 år är jag klar med skolan, är lite nervös över att börja skolan på hel tid kul att gå med 94? haha ajja huvudsaken jag blir klar någon gång, men alltid trevligt med fjortisar men man kan ju alltid tänka tillbaka på hur man själv var *vissel* Oranga pungråttor till salu osvosvosvosv.. Och jag kommer ju läsa kruser med 93 och 92or också.
& nära hem eftersom jag vägrar sitta och äta i matsalen helt alone så lunch hemma blir det kan det ens bli bättre?


Nej detta får räcka för idag mina gillade och ogillada bloggläsare.

Glöm inte det finns alltid någon som har det värre..


6/7-10

Hellu..
Är trött som ett gnu & är glad ni vet en sådan där pirrande glad känsla kan det bero på att jag ätit choklad?. nää
Är nog bara lycklig har ju världens underbaraste unge och en underbar Jimmie som jag älskar och ogillar väldigt skarpt ibland och en stinkande hund & hus och bil vad mer kan jag behöva? Och är inte arbetslös.
Jag ska börja uppskatta det jag har istället för att sukta efter onödiga saker som man inte behöver fast vill ha.
Och börja ta tag i saker som jag vill göra & sluta slösa pengar på onödiga saker JA jag menar godis och tuggumie får bara ont i magen ändå!
Men idag blev det godis fick nämligen herr mens ska egentligen haft den föräns närmare två veckor, som vanligt.

Min lilla Darling har fått sin femte tand så nu har hon tre där nere och två där uppe plus en glugg hur gulligt som helst! Nu passar Amina & Neo ännu bättre ihop (han har också glugg)
Hon stod 15 sekunder helt själv för några dagar sedan men nu vägrar hon bara tar upp benen i luften, Men hon står mot allt möjligt här hemma fast jag vill helst att hon ska gå innan 1års ålder men hon gör det när hon är redo. Men hon kryper som en galning här hemma och hon gillar sin mammas Bobby Car väldans mycket!
Måste figga spärr eller vad det heter till dvd-skåpet hon är ju så smart Donnan, hon lyckas med ALLT.
Hon var jätte snäll i vagnen förut när vi var ute på en tur med bästa Linda och Neo som sov hela turen social pojkvän Amina har? ;)

Hon somna lite efter 19 idag så hon ska vell ha mat runt 23 sen blir det förhopningsvis en lugn natt, men för två nätter sedan sprang vi till aminas rum (vägg i vägg) hon chippade efter andan ska ta upp det på bvc, vi vet inte om hon drömde eller inte men vi väckte henne och då lyste hon upp när hon såg sina föräldrar så bärde vi in henne plus säng till oss efter en ny blöja förstås, men hon ville inte sova utan stod upp i sängen och titta ner på sina föräldrar i ca 30min, sedan fick hon sova på sitt egna rum igen eftersom hon vägrade sova.
Men det har inte hänt mer så det är mycket skönt får ju inte hända henne något.

Har ni hört namnet Amina mycket?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva händer ju inte så jätte mycket i våran vardag här i grums usch förhoppningsvis inom 10år  är vi SegerstadBo höhö ni vet det finare stället? där det luktar koskit myys!
Som sagt där ska vi bo i ett nybyggt hus som vi bestämt hur det ska se ut.

Ursäkta ifall det är en massa felstavingar men ni kan nog läsa ändå.

Puss pårä

Usch

Sicken tråkig blogg jag har ska bli bättring!

svar

Till anonym:)
Jag ogillar fet mat hatar när det flyter ut fett från mat inget fett på köttet helst heller blir äcklad av sådant, en fet pizza ogillas också, Om jag hade ätit bacon och ägg till frukost hade jag nästan spytt nej inget som flödar i fett kommer in i min mun. Men choklad fett sådant gillas men inte bra fett tyvärr.
Vet även personer som kört detta som sedan slutat och sedan  gått upp i vikt, men den metoden funkar säkert för många men ingen metod för mig.
Men tack för tipset!

Fan vad bra vi är!

förbrännt 1010 kcal nej MER! ujuj målat mer än 3timmar idag GILLAS! & snyggt blir det.

Har ni fattat en sak? jag vägde 86 KILO i september och nu väger jag 71.2!! känns skönt att gått ner så mycket!
Ska äta fullt med Polly ikväll underbart gott eller grillad tomat? Äh de blir båda;) ( det är jag värd)


Känns roligt att hjälpa Mamma & Håkan eftersom de hjälpt mig och Jimmie så mycket finns nog väldigt få föräldrar som ställt upp så mycket för sina barn/och som svärföräldrar.
Tjänster & Gentjänster!

Hoppas på internert när vi kommer hem.

Ha en bra dag

Måla bliir

Är i segerstad ska börja måla om ett tag skönt ifall de blir klart idag.
Läkaren ringde igår va lá inte så bra 5mm stor sten inte säkert jag kunde kissa ut den ska på röntgen om ca 2-3veckor igen och om jag får feber och frossa måste jag åka in akut och eventuellt operation.
Skönt att jag INTE är en sådan som klagar på MINSTA lilla :)
Därför jag hade ont i ryggen för några dagar sedan & kissar nästan hela tiden.
Men det värsta med att stenen är kvar är att det "sliter"

Marika var hos mig igår & Sandra kom igår kväll hur trevligt som helst!

Ha en bra dag


Smartast dotter + inget internet!!!

Ujuj inge roligt hörrni inget internet sa ju upp det för ett tag sedan och glömde hitta en nytt!!

Amina kan stå själv i 14sekunder dutkig tjej jag har! plus kan stå själv men hålla i min t-shirt/hand lite löst och stå kanske 1min hoppas på att hon kan gå innan 1års dagen:) plus hon kan öppna frysen!

Min underbara "lillasyster" var hos mig igår hur mys som helst inte träffat henne på länge och hon tyckte att amina bara blir sötare & ser ut som en flicka nu.

Är i Segerstad nu ska iväg till sjukhuset om ett tag hur tror ni det kommer gå??

Har även en trött liten dam som vägrar sova men så ka de vá.

ha en förträfflig dag hörrni.

Hoppas ni inte tog illa upp vid förra inlägget också..


RSS 2.0