Blablabla

Hade tvätt tid idag kl 8 men jimmie stängde av klockan å båda somna om så vakna jag kvart i 10 så fick börja tvätta då som tur var, var alla maskinerna lediga :)
Skulle ha vikt tvätten idag men har inte orkat(a)
Dagen har bestått av att prata med Sandra äta och se på one tree hill och tv alltså som alla dagar haha:p
Imorgon kanske de blir kd men vi får se vad som orkas med!
Har varit ute och rört på mig idag inte mycket men sammanlagt ca 25min och fick en massa sammandragningar:( och det hjälpte inte ens med att jag stanna upp några sekunder :s  inte så skoj!
Men tänk om några månader kan jag ut å gå utan att få sammandragnigar ;)
På ett sätt vill jag att Lillan skulle komma om ca 1vecka men ändåså inte,
Är inte redo riktigt än för att bli mamma så hon ska stanna där i sinna 7veckor och 6dagar! så hon är fullt utvecklad och klarar av att andas helt själv och är frisk när hon föds :)
Men ska bli skönt att slippa denna mage den är så ivägen gör ont att böja sig ner kan knappt ta på mig strumporna själv knyta skorva osv. och imorse stod jag över badkaret och tvätta håret trodde ryggen skulle gå "av" när jag reste mig upp och ställde mig rakt efter böjt mig i några minuter. Och blir andfådd av minsta lilla usch å fy!
Men det är så himla mysigt när man känner henne där inne, jag blir lite orolig när hon är för lugn och inte rör sig på länge för vill ju att min och jimmies dotter ska må bra:)

Men undra om man kommer sakna sin bebis mage om några månader, då har man juh henne men ändåså kanske det blir ensamt? för nu är hon ju med en överallt man är aldrig ensam och alla dessa rörelser så man vet att det är en där inne. Men för min del blir det ingen mer graviditet på flera år!  ska nog gå till vårdcentralen på tisdag och ta lite blodprov så de blir gjort.


Just nu ser jag en film på 5an den är ganska bra, jag brukar inte gilla drama men denna (y)

Om ett tag kommer min Älskling hem <3

nu har jag skrivit en massa ointressant som vanligt men skyll er själva som läser;)

Hade bäst!

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0