Tråk dag?

Mja de kommer de nog bli;P
Men har iaf solat idag

ah fast bara 30min mer orka jag inte för hett för mig!;D
Men kan inte sola ryggen haha försökte ligga på magen men aj så ont! så en vit angelica och en krit vit rygg(y) Men nästa sommar då blire att vara brun!

Har halsbränna och sura uppstötningar mums så gott elr inte! honey köpte tabbletter men de smaka skit! så går nog hellre med halsbränna å så.

Har tvätt tid nu så springer upp och ner för trapporna och blev så sur förut, vi tog kl 13-17 men när vi kommer ner typ lite innan två ( om man inte  börjat tvätta efter 1 timma så kan man ta tiden)
men det hade inte gått en timma så var de någon som tagit våra tvättmaskiner gissa om jag blev sur? men de hade bara typ 10min kvar så då vänta jag och tog ur deras tvätt och la i våran. Och det har hänt fler ggr så blir så sur.
så vill ha en egen tvättmaskin!
Tvättar lillans sängkläder och de sista av de kläderna 50-62:P
Jimmie skulle egentligen bara åka iväg te jobbet en snabbis men nu blir han kvar där tills kl 22;( och sen jobbar han förmodligen torsdag-lördag 10-22 skoj! så ska höra med moder om jag kan vara där i helgen:P syster skulle nämligen vara där :D
Fick sms av Sara<3 så ska träffa henne kanske under helgen min sötnos!
Måste plugga matte idag men ska se på one tree hill oxå:D jimmie köpte pärondricka mars glass och sandwich glassar te mig så äta det blir:)
ska ut och gå med attack om 1 timma oxå fast de blir inte långt.

finns nog inte så mycket mer att skriva. så


Over and out / tjockis!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Ja frida väntar också en pojk, iaf som de visade sig på UL. Men man ska ju alrdig vara helt säker :P .. Köp bikarbonat till halsbrännan, det hjälper bra! Smakar skit, och så rapar man ;) Men det hjälper på mig iaf ;d hehe..

2009-06-24 @ 17:51:04
URL: http://angelickajohansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

nästa sommar hinner du nog inte sola så mycket då har du en liten tjej att ta hand om :)

2009-06-24 @ 21:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0